Maja Nilsson Lindelöf

Det är mycket som händer det här året! Näst på tur är att vi ska köpa en lägenhet i Stockholm. Jag har länge velat ha lägenhet där, nästan så att jag hellre ville köpa där än i Västerås. Jag åker ju ofta hem och jobbar, på somrarna spenderar jag tiden 50/50 mellan Västerås och Stockholm och varje gång Victor har samling med landslaget så är jag i huvudstaden. Jag bor ju alltid hemma hos Sanna och John men nu är det dags för oss att ha någonting eget. Jag längtar efter att få ha mina egna grejer där och få ha en trygg lugn bas i Stockholm. Även om det bara är roligt nu att bo hos Sanna så tänker jag längre fram då vi förhoppningvis har egna barn och jag ska jonglera det med jobb. Att ha vårt egna place är ju ett måste då. Ser även framemot att spendera sommaren i Stockholm och få bjuda hem vänner på middagar i vår egna lägenhet. Få skapa minnen där.

Jag skrollar på nätet varje dag och har redan hittat några som jag verkligen gillar. Det vi inte riktigt kan bestämma oss för är om vi ska köpa en mindre lägenhet vi kan ha som mer övernattningslägenhet eller om vi vill ha en större som vi kan ha de närmsta 10 åren. Jag är mer sugen på det sistnämnda, vill ha ett hem där det finns plats och där man mer än gärna bjuder hem människor. Vill någon sova över är det inga problem och får vi massa barn så får vi alla plats. Återigen är vi iallafall inne på sekelskifte och helst i centrala Stockholm, har redan mailat två mäklare! Så spännande.

11 kommentarer

 1. Så roligt 🙂 har ni hittat något hus i Västerås än?

 2. Åh så kul. Ska ni ha kvar lägenheten i Västerås också? Så att ni har två st? Tack för världens bästa blogg! Kram

 3. Köp en på samma gård som sanna, hehehehe. Älskar er på instagram!!

 4. Älskar att ni kör på det ni vill! Blir så inspirerad av dig!

 5. Alexandra Svara

  Åh vad kul! Kolla på Kungsholmen runt Norr Mälarstrand, riktigt mysigt område ??

 6. GOALS att ni faktiskt KAN ha 1 hus i England, en lägenheten i Västerås och sen ba ”vi vill ha en lägenhet i Sthlm också” ? Snacka om att ni lyckats i livet!!! Fasen vad kul det är när de går bra för andra! Fast lite avundsjuk måste man väl få lov att vara?

   • Eeh för vissa, jo?! För andra inte?! Men vem har sagt något om att pengar har med saken att göra? Sluta läs mellan raderna, jag nämnde aldrig något om pengar så vitt jag vet:)? Men när du ändå tar upp ämnet så undrar jag varför det inte skulle vara okej att pengarna rullar in och att man känner att man har lyckats pga det? Jobbar man hårt och kämpar för saker så är det väl självklart att man ska få lön för mödan! Eller jobbar du gratis? Ditt ”goals” i livet kanske inte är att kunna ha 3 hem i olika länder/städer och det är väl ingen som dömer ut dig för det? Du kanske känner att just DU lyckats i livet när du tex gör bra ifrån dig på en tenta, kommer in på någon utbildning du drömt om, gör andra människor lyckliga, har råd med den där soffan du suktar efter så länge?! Men sen finns det ju andra som tycker annorlunda, tex jag, och faktiskt tycker att man har lyckats med något i livet om man kan ha 3 hus/lägenheter! Allt handlar ju om ens egna intresse och vilka drömmar man har i livet! Sen kan ju aldrig pengar ersätta ens välmående men det är en annan diskussion ?

 7. Köp en riktigt mysig lägenhet, ett kryp-in där man känner värme och kärlek! Blir nog bra kontrast till ert maffiga hus i England!

 8. ❤❤❤Så bra.
  Jag tycker att du ska köpa en lägenhet i Stockholm, men en mysig lägenhet.
  Att när du går dit känner du dig super bra och där du kan få mycket kärlek.
  Du är inspirerande.
  TACK!!!❤❤❤

Skriv en komentar