Maja Nilsson Lindelöf

Hej från Stockholm! Dagarna är späckade och tiden flyger förbi. Älskar det! Hade vi bott här hade jag aldrig haft en lugn stund, längtar efter det faktiskt.

I måndags när vi kom mös vi hemma hela dagen, åt falukorv och stuvade makaroner som sig bör.

Hela förmiddagen igår bestod av möten för mig, många har frågat om min kollektion med Hannah och Amanda och den är i rullning. Dessutom har vi en annan spännande grej på G som jag tror att ni kommer att gilla…… Jag och Sanna hade även lunchmöte angående podden. Vi har förmodligen bestämt oss för att ha en LIVEPODD!!!!! Så nu är planeringen i full gång.

Efter det poddade vi på Acast innan vi skyndade oss hem.

Vi pussades med dessa några timmar innan det var dags för tjejmiddag!

Med några av tjejerna vi har lärt känna via landslaget. Så himla trevlig kväll, verkligen. Det är så härligt att vi umgås mer och mer och kan prata om sånt vi alla kan relatera till på ett annat sätt. Det blev bubbel och kinamat, och skitsnack till klockan halv tre på natten. Jag och Sanna avslutade kvällen på balkongen och somnade vid halv fyra. Nu ska vi snart iväg på brunch och sen ska Sanna testa brudklänningar!!!!!!! Det här ska bli så kul!!!!

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer

  1. Nä men lägg av, en livepodd?! DRÖMMEN!!!!! Magiskt bra idé!
    Njut av Sverige nu, massa kramar! 🙂

  2. Emma Eleonora Svara

    Dubbelt YES! Tänkte här om dagen på din kollektion och hoppades på att den fortfarande var på gång ? Och sen i samma inlägg skriver du om livepodd = Hurra!!!

Skriv en komentar