Maja Nilsson Lindelöf

Sitter as we speak på planet påväg mot Sverige. Jag, Victor och Kenan höll på att missa planet och våra namn ropades tillochmed ut i högtalarna, väldigt pinsamt. Dock så var det 100 % flygplatsens fel, herregud vilken dålig flygplats det är och att behöva åka dit minst TVÅ timmar innan boarding är orimligt. Det var minst sagt skönt att äntligen få sätta sig på sin plats dyngsur efter en springtur. Direkt när vi har landat tar jag taxi till Sanna och barnen, åh som jag har längtat den här gången. Jag behöver den ovillkorliga kärleken man bara kan få från ett barn. Så taggad på den här veckan, pirrar i min mage!!

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  1. Så snygg outfit! När kommer din gästkollektion för Daisy grace? Så peppad på den.

  2. Hej Maja! Följer din youtubekanal och älskar den. När kommer nästa video??? Hoppas du blir mer aktiv där!

    Kramar!!

  3. Så fin! Jag undrar om det hände något med dig och Hannah och Amanda? Inte lyssnat på poddar ett tag men tog upp det igen och hörde att ni bytt från perfekt day till acast och har för mig att du skulle göra en klädkollektion tillsammans med dom?

  4. Är du sugen på att klippa av dig håret igen? Du är fin i det du har nu, självklart, men tycker att du är supersnygg i det axelkorta ?? bästa bloggen ❤️

Skriv en komentar