Maja Nilsson Lindelöf

Titta vad som kom hem till oss häromdagen!! Vårt fina nya porslin. Saker och ting börjar att falla på plats, igår hade vi möte med en inredningsarkitekt som verkar bra men framförallt SNABB. Redan idag kommer det ett gäng hit för att ta mått och möblerna skulle tydligen vara på plats om bara några veckor om vi bestämmer oss för det företaget. Det är ju det bästa. Även om jag har tyckt att det har varit kul att titta runt på nätet efter möbler och inredning så är det ett sånt antiklimax att väntetiden i regel är två månader. Det betyder isåfall att saker och ting i bästa fall börjar falla på plats i mitten av november här hemma :))) Så nej, det känns värt och behövligt att ta hjälp. Sidospår, iallafall man vet väl att man har blivit äldre och mognare när man blir genuint glad av porslin. Jag tänker att det här är den servisen vi ska ha här i England, det roliga är också att man kan köpa till lite då och då.

Ser ni förresten hur gott allting ser ut när det ligger på blåa fat? Vardagen har blivit så mycket roligare, det låter ju helt sjukt, men jag blir så glad varje måltid nuförtiden.

Porslinet heter Blue Italian och ni hittar det här!(adlink).

3 kommentarer

  1. Jag har samma hemma, så fint! Och det är roligare att lägga tid på dukning när man har snyggt porslin. Bra val! ??

  2. Kolla Pernilla Wahlgrens Spanien hus. Hon har målat 1 av rummen med en riktigt snygg grön kalkfärg.

  3. Jättefint! Varför har man köpt vita tallrikar i alla år?? Det är ju jättetråkigt ?

Skriv en komentar