Vi fortsätter i bröllopsandan idag! Efter detta har vi bara några inlägg kvar hörrni och så är vi färdiga med det här bröllopet.

Innan efterrätten så bytte ju jag om till klänning nummer två och det blev någon slags ”first look”- känsla igen. Klänningen är uppsydd av fantastiska Ida Lanto och den var något mer sexig. Jag kände mig väldigt snygg i den. Och Victor strålade vid vattnet. Minns när jag gick ner från herrgården lite småfull och överlycklig. Ö v e r l y c k l i g. En slags lycka jag bara har känt ett fåtal gånger i mitt liv.

    

Fotografer: Sandra Moreira & Emma Eriksson

13 kommentarer

 1. Alltså VÄRLDENS VACKRASTE PAR? Så fina att jag saknar ord och dör inombords typ! Och tack för grym podd! Kram

 2. Så otroligt fina!! Klänning var amazing, en sån alla kvinnor drömmer om ?☺️

 3. Ni är verkligen ett drömpar! Så otroligt fina båda två ? Måste bara få tillägga att jag älskar din och Sannas podd, den gör mina söndagar väldigt mycket bättre än vanligt!

 4. ÄÄÄÄLSKAR VARENDA BILD! Kärlek stråkar igenom varenda bild, ni två är magi ❤️❤️❤️
  Har du de svartvita bilderna i färg med? Ljuset är heeelt magiskt! ?
  PUSS ❤️

 5. Så underbara bilder. Jag gillar speciellt det fjärde fotot, kan man se mer imponerad ut än Victor gör där?

 6. Åh, man ser verkligen kärleken i hans ögon! Och att han blir alldeles WOW av att se dig, precis som det ska vara. Blir extra kär i er, kärleken och min egen pojkvän av dessa bilderna!!! Så fina är ni ❤️

 7. Wow! Så fina bilder på er, och du ser helt smashing ut i klänningen!!

 8. Hej! Hur såg ert dagsschema ut innan ceremonin? Tänker smink/hår med hänsyn till first look etc. Hur lång tid hade ni på er för first look?

Skriv en komentar