Maja Nilsson Lindelöf

Usch idag är det ingen bra dag. Eller den har nyss börjat och jag ska försöka vända det här men det är ingen bra morgon. Just idag, är det här livet, värdelöst. Instagram är fullt med härliga storys från sommarsverige där mina vänner dricker drinkar och dansar på bord. Mina kusiner skulle äta middag igår också och Victors bröder var i Stockholmsskärgård och grillade med vänner. Här är det mulet ute vilket har varit mysigt hela veckan men just nu känns det trist. Det här hänt lite med jobbet så just nu står jag även mellan jobb kan man säga, så de närmsta veckorna har jag knappt någonting inplanerat. Var det såhär det var när jag inte jobbade förut? Inte undra på att jag var deprimerad.

Jag känner mig ledsen över att Victor inte kommer att vara ledig på ett år igen. Att vi på ett vis är fast här. Att jag inte lever ett vanligt liv jämte våra nära och kära i Sverige. Sen händer det lite andra personliga saker som gör att jag känner mig förvirrad och rädd, ensam. Ledsen. Idag vill jag ha möjligheten att kunna åka hem till familjen eller fika med en vän. Men det har jag inte och det känns lite sorgligt faktiskt.

På tisdag flyger jag iallafall hem till Sverige och på torsdag flyger jag med Malin och Vitamin Well till Köpenhamn för att gå på modeveckan vilket ska bli himla roligt. Jag får fokusera på det nu, och göra den här dagen bra. Jag tänkte organisera min mail samt dator, radera och rensa ut. Jag tänkte även utnyttja spat på gymmet idag, simma lite och så. Rensa huvudet. Jag tror att det här är en kombo av att vi nyss kommit tillbaka, inte vet vart vi ska bo och att vi inte riktigt har någon ro i vår situation just nu. En ledig ensam söndag i ett hem man trivs i är ju det bästa som finns annars, idag känns det som ett fängelsestraff.

Förresten kan ni inte skriva lite om vad ni är sugna på att läsa om här i bloggen? Känner mig inte superinspirerad efter fem dagar i vårt hus i ett grått Manchester men vill och ska verkligen komma igång med bloggen igen nu <3.

Rekommenderade inlägg

66 kommentarer

 1. Hoppas din dag vänder ❤️

  Jag gillar att läsa bara vardagsinlägg om du förstår hur jag menar. Typ vad du gjort, vad du ätit, vad du tycker/tänker på, vad du köpt eller hur du tränat osv. Inget speciellt utan bara vanlig vardag ☺️ Sen skulle de vara kul att få lite tips på enkla nyttiga maträtter. Kram och ta hand om dig det kommer bättre dagar ❤️

 2. Skickar all pepp jag kan, och jag hoppas att dagen vänder till det bättre ❤
  Jag tycker inlägg som dessa är väldigt sköna att läsa om du förstår mig rätt. Det känns som man får lära känna dig, och kan peppa dig om det behövs som idag. Typ som att du anförtror dig till en vän, och att vi är din vän som peppar. Hoppas du får pepp och känner att det på något konstigt vis är så!
  Kom på att det hade varit roligt att få tips kring resor du och ni är på. Vad får man inte missa på alla de platserna? Typ Manchester, är det en stad att turista i? Lite goa sådana tips hade varit Nice. I övrigt älskar jag ditt sätt att skriva och beskriva vardagen på ett roligt och igenkännande sätt även om vi lever helt olika liv.
  Hoppas än en gång att du mår bättre eller kan hitta energi så du kan vända det son är jobbigt till något bättre. Massor av kramar ❤

 3. Gör det som du mår bäst av i den situationen du är i ❤️

  Hade det inte varit kul med lite tillbakablickar? Om du har några bilder till speciella tillfällen eller bra minnen? Och berätta om det? Eller bara något sjukt/knasigt minne? 🙂

 4. Sköt om dig! Du har en så fin blogg och verkar vara en så bra, klok tjej. Fin förebild är du också, vettig.
  Kanske man vill lära känna dig ännu mer? Vem är du? Hur har ditt liv sett ut? Så mycket som du vill och kan berätta. Generellt, ju mer personlighet (utan att du går över dina egna gränser) desto bättre.
  Tror som sagt du är en strålande förebild för yngre tjejer. Gillar den syn på mat och träning du förmedlar. Känns sunt. Lycka till och ta hand om dig.

 5. Jag skulle gärna vilja veta mer om typ frieriet, var det givet att ni skulle gifta er direkt, hade ni pratat om det, kom det som en chock? Osv osv! Du kan tänka på när du är deppig hur många du har hjälp, mig tex ❤️ Din blogg är den bästa och mest genuina jag vet!

 6. Skickar massa kärlek från lilla Gävle idag. Kom ihåg att man får ha dåliga dagar även om det suger! Man är inte mer än människa 🙂
  Jag tycker om och läsa om din vardag, älskar dina snaps på från telefon och matinlägg går alltid hem. Klickar in på bloggen flera gången om dagen så bra är den 🙂
  Ha nu en fin söndag och tack för du och bloggen finns där som en vän. Kram!

 7. Kanske mer om bröllopet, ert förhållande med Victor och sånt! Annars är vardagsinlägg alltid kul att läsa, speciellt med mycket text och bilder! Kram, du är grym!!!

 8. Var stort över dig själv och att du kan inspirera andra! Ta hand om dig!

 9. Hallå tänkte på en sak. När jag bodde i USA och var jättenere och längtade hem (bodde dessutom i äcklig studentkorridor), då försökte jag hitta saker som gör staden min. Måste finnas massa mysiga kaféer, butiker och gator i Manchester egentligen? Kanske hitta ett kafé som du gillar att jobba från, där du lär känna personalen och verkligen passa på att göra allt ”engelskt” och sånt man inte kan göra hemma i Sverige. Och lär känna människor (utanför fotbollskretsen, utan vanliga människor i Manchester)! Det är alltid dom som gör platsen, hur fint, mysigt eller fult hus man än har så är det alla människor man lär känna och umgås med samt själva staden man blir lycklig av tror jag! Tänk att du är i en film och ge dig ut för att upptäcka staden och människorna där 🙂 plus du kan alltid lägga ut något på instagram om att träffa folk där och se vilka som svarar!
  Men sitta ensam i ett stort hus och vänta på mannen, ja det hade jag också blivit deppig av! Så försök hitta det där livet i Manchester, lär känna människor du längtar efter att presentera för din man och hitta mysiga kaféer osv. Som får dig att känna dig som hemma och där personalen älskar dig!

  • Vrålbra tips! Så gjorde jag också när jag kände mig ensam. Hade ett kafé jag nästan alltid köpte kaffe på och blev tjenis med personalen och stammisar. Nästan alltid köpte jag take away men när jag kände mig ensam så stannade jag kvar där och småpratade med dom jag kände igen. Väldigt villkorslös vänskap! Och kul att få höra om locals liv, då blev kontexten enklare på något vis.

   Jag skulle gärna vilja läsa mer om: Hur du tänker kring din stil och shopping, hur tänker du när du köper kläder, har du bra koll på vad du gillar och ser bra ut i eller är du en sån som trivs i allt som är snyggt?
   Sminkrutin, det är orimligt att du inte bjuckar på fler tips när du är så snygg hela tiden.
   En Manchesterguide, kanske kan det vara del av processen att bli vän med stan?
   Tips på musik, bloggar, poddar och kultur som du gillar och tycker att andra borde ta del av.
   Gärna mattips också, älskar potatissalladen med Dijondressing som du tipsade om, åt den senast igår.
   Det vore också lite kul om du startade en liten intervjuserie i bloggformat. Jag vet att Sofi Fahrman gjorde det ett tag med folk i hennes nätverk. Bara ett par frågor till varje person från all walks of life, kanske till och med från läsare då och då för att stärka communityn här. Fokus får gärna vara stil, livspussel, och kanske förhållande till något djupare, som ensamhet eller ångest.

   Du är en magisk människa Maja!

  • Tyckte det lät lite nedvärderande. ”Sitta i ett stort hus och vänta på mannen” – sen när gör hon det? För att hon skriver att hennes man inte är ledig på ett år och att det känns trist? Sen hade hon nog säkert velat ha många ”vanliga vänner” i Manchester men det är förmodligen ganska svårt för både henne och Victor att skaffa sig det……

   • Fanns absolut inget nedvärderande i det jag menade. Av någon anledning såg jag bara henne sitta ensam i ett stort hus, känns som om hon har skrivit om det förut också. Men det var inte just den meningen som var poängen eller det jag ville förmedla. Det är alltid tufft för alla på olika sätt i ett nytt land, men jag tror fortfarande att det blir lättare att hitta lyckan om man försöker upptäcka staden mer, gör den till ”sin” och försöker få nära relationer där. Jag tror inte det spelar någon roll vilket hus man bor i då, enligt mig är det inte där jag tror det sitter och det var det som hjälpte mig när jag flyttade utomlands och vantrivdes. Sen tror jag att Maja har stor möjlighet att hitta nära vänner i Manchester för det är nog många fina tjejer som vill vara hennes vän, även när man rensat bort alla som är kändiskåta.

 10. MAJA DU ÄR ROCKAR <3 Imorn är en bättre dag och du kommer ta dig igenom denna dag, I promise. Så stark, ball och fantastiskt som du är. Kram!!!

 11. Hallå tänkte på en sak. När jag bodde i USA och var jättenere och längtade hem (bodde dessutom i äcklig studentkorridor), då försökte jag hitta saker som gör staden ”min”. Måste finnas massa mysiga kaféer, butiker och gator i Manchester egentligen? Kanske hitta ett kafé som du gillar att jobba från, där du lär känna personalen och verkligen passa på att göra allt ”engelskt” och sånt man inte kan göra hemma i Sverige. Och lär känna människor (utanför fotbollskretsen, ”vanliga” människor i Manchester)! Det är alltid dom som gör platsen, hur fint, mysigt eller fult hus man än har så är det alla människor man lär känna och umgås med samt själva staden man blir lycklig av tror jag! Tänk att du är i en film och ge dig ut för att upptäcka staden och människorna där 🙂 plus du kan alltid lägga ut något på instagram om att träffa folk där och se vilka som svarar!
  Men sitta ensam i ett stort hus och vänta på mannen, ja det hade jag också blivit deppig av! Så försök hitta det där livet i Manchester, lär känna människor du längtar efter att presentera för din man och hitta mysiga kaféer osv. som får dig att känna dig som hemma och där personalen älskar dig! Det hjälpte iaf mig och gjorde att jag tillslut älskade USA och fick amerikanska vänner för livet. Kram på dig!

 12. Skickar också massa pepp, hoppas dagen vänder!

  Jag gillar också att läsa om vardagssaker som många skrivit, men skulle gärna läsa mer om till exempel träningsupplägg eller tips på övningar som du kanske kör på gymmet, eller om du har någon bra spotify-springlista att dela med dig av. Det hade varit kul att få höra om vilka bloggar eller poddar du läser och lyssnar på, behöver lite ny inspiration nu till hösten. Jag ska också åka till Oslo i september med två kompisar och skulle gärna ta emot dina bästa Oslo-tips.
  Stort tack för att du delar med dig, det betyder mycket. Kram

 13. Fina Maja ♥️ Skickar all pepp jag kan ♥️ Förstår hur det känns när allt inte känna ok. Och man bara vill gömma sig.

  Jag vill läsa mer om inredning. Kläder. Känslor. Upplevelser. Mat. Vardag.

  Stor styrkekram till dig ?

 14. Hoppas att din dag blir bättre, Maja!❤️ Hade en liknande dag förra veckan, överjävligt när de kommer och man bara vill krypa ur sitt skinn. Lever, precis som du, med ångest och såna här deppdagar försöker jag mest stå ut, distrahera mig och trösta mig med att jag vet att det går över. Att morgondagen förmodligen kommer kännas lite lättare. Missförstå mig inte nu, men uppskattar inlägg som dessa även om jag givetvis önskar att du inte behövde må dåligt. Men du känns så mänsklig och personlig och lätt att relatera till när du skriver om både högt och lågt. Visar både glädje och sorg. Just därför är din blogg min absoluta favorit!
  Stor kram!

 15. Maja, vill bara vara din vän och kunna prata med dig och göra dig glad.

  Jag tycker bloggen är riktigt bra redan. Fortsätt med vardagsbilder och outfits. Älskar det <3

 16. Det blir bättre snart! ?

  Jag skulle verkligen vilja ha lite mer modeinriktade inlägg på din blogg igen, speciellt nu mot hösten med allt härligt mode som kommer. Älskar verkligen din stil och inspireras så mycket av dig! Mitt mode-motto när jag har slut på inspo är numera ”What would Maja wear”, och behöver MASSOR med inspo inför nya universitetsterminen efter en hel sommar i servitrisuniform.

  Det är superhärligt att läsa om din vardag och allt som varit med bröllopet osv men kanske kan det kännas skönt att blogga om något som inte har med ditt personliga liv att göra egentligen if you know what I mean? Om det känns trist att vardagen är tråkigare nu än för några veckor sedan så skriv inte så mycket om vardagen, skriv om mode, inredning, träning och allt sånt där ytligt, tramsigt och alldeles, alldeles underbart – som jag och många med mig älskar att bli inspirerade av. Har följt din blogg från starten (typ den enda blogg jag följer numera), och alltid älskat dina inlägg med små collage om mode/inredning du har spanat in just nu osv. Mer sånt om du frågar mig! Med podden som komplement så blir det ju mycket ”livsstil”/vardagsberättelser att klämma ur sig liksom. (Obs absolut ingen kritik, som sagt älskat att läsa/höra om din sommar! Men kanske skönt för din egen del med lite mer variation <3)

  Ta hand om dig och som någon skrev, ge dig ut och upptäck din fantastiska nya hemstad!

 17. utöver lite mer längre och personliga inlägg, gillar jag mest inredningsinlägg!! både er lägenhet i västerås, men även huset i manchester.

  jag har själv precis flyttat, till en nyproduktion, och vill precis som du få den mer till ett hem, inte bara vitt och sterilt. skulle vilja ha tips och inspo från dig!

  kram

 18. Fina Maja ❤️ Jag älskar att du är så öppen med dina känslor och vågar visa det för oss följare. Samtidigt känns det som jag känner dig och bara vill göra allt för att du ska må bättre, bland annat ge dig en kram.

  Ingen inspirerar mig som du så därför tycker jag det skulle vara kul att veta vad du kommer shoppa i höst, fina outfits som du har på dig och även vardagstjafs om ditt liv! Kram på dig och ta hand om dig!

 19. Hei Maja, jeg er norsk jente som leser bloggen din og følger med på podcasten til deg og Sanna. Må si jeg er stor fan av dere begge! Sender gode tanker til deg med ønske om at dagen din bare kan bli bedre fra nå <3 Alle mennesker trenger noen dårlige dager for å ha bra dager.

 20. Fina Maja! Det kommer vända, du behöver landa i den tillvaron igen, säker på att det känns bättre snart, även om det är det sista man vill höra när ångesten kommer krypandes. ❤️ vi finns här för dig!

  Jag älskar dina vardagsinlägg. Bilder från en vanlig dag. Älskar dina outfits och vill gärna se mer sånt, kan vara så simpelt som en t-shirt och jeans och det är fortfarande så kul att se för du bär upp ALLT. Vill gärna läsa om vad du tror om modet för i höst? Vad du ska klä dig i? Kanske efter inspiration från modeveckan?

  Kan du inte göra ett inlägg med massa gamla bilder på dig och Victor? Skulle va så mysigt att se er i början på er kärlekshistoria.

  Något jag tycker är kul är alla möjliga listor! Så när inspirationen till att blogga inte är på topp kan du ju använda dig av sådana, och gärna frågestunder? ☺️

  Tycker även det är så nyttigt och skönt att läsa dina känsloinlägg, precis som detta, för då blir vi påminda om att vi inte är ensamma om att känna så här. Vi är en stor kompisgrupp som finns här för dig och vet att du är starkare än vad du själv tror väldigt ofta. Stor kram ❤️❤️❤️

 21. Du är så stark som
  Vågar dela med dig av allt. Det blir bättre & så skönt attdu har något kul inplanerat så nära❤️ Jag skulle gärna vilja se mer av ert hus & lite mat-tips på vad ni äter?

 22. Älskar att läsa om dina vardagsinlägg och snapshots där du lägger upp bilder från dagen ?? Du är grym och så inspirerande, en förebild med båda fötterna på jorden!
  Kram på dig

 23. Börja plugga! Gör något som utvecklar dig, det finns många intressanta kurser på distans och känslan av att klara en kurs (eller bara en inlämning) är ??????.

 24. Typ ett inlägg med must haves till hösten, både kläder & skönhetsprodukter! Till youtube hade det varit roligt med en sminkvideo.
  För övrigt så älskar jag din blogg, youtube och podd. Allt du gör känns genuint, som detta inlägg t.ex. det får en annan som dagen till ära besitter söndagsångest, att inte känna sig lika ensam!
  Puss och kram

 25. Du är bäst och så otroligt stark. Det är tufft nu, men det blir bättre snart. Alla dina följare gillar dig för den du är. Så fortsätt vara dig själv och va öppen och ärlig med när du ej orkar blogga osv. Jag vill gärna se mer vloggar o inlägg med mat och mode. Vi hejar på dig Maja! U ROCK <3

 26. Det suger att känna sig ensam och jag brukar då ta hand om mig själv lite extra t.ex. Färga brynen, göra hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna, BUSa, ta ett bad, laga mat som jag älskar, prova nytt recept, dricka mycket kaffe/te, shoppa höstkläder, lyssna på bra musik, dansa som man inte gör framför andra, ta en powerwalk! Allt som kan boosta dig själv och hålla dig sysselsatt ?

  Jag letar snygga höstjackor/kappor just som säkert många andra, kanske ett inlägg om det? Ta hand om dig och hoppas du kommer på bättre humör snart!

 27. Åhhhh din blogg är den bästa!! Och du är nog den vackraste personen på denna jord! Jag skulle vilja läsa lite mer om tillbakablickar – såå roliga inlägg! Sen lite mer snapshots som du brukar lägga ut, superkul! Du är bäst, puss och kram!

 28. Ett tips är att kolla in sandra beijers blogg. Hon har bloggat svinlänge och är en av Sveriges största bloggare. Om jag inte minns fel har hon gett tips/svarat på hur hon strukturerar sina inlägg. Jag tänker att struktur i lagom mängd gör att vi människor mår bra, precis som med rutiner. Kanske kan du få idéer från hennes inlägg? Typ ha en lista på olika typer av inlägg, så någon dag när inspirationen känns på noll så kan du gå igenom den listan och ba ”ah det var länge sen jag gjorde ett inlägg om xxxx det kan jag skriva idag”. Nu blev kommentaren jättelång, förlåt!! Men som sagt: spana in beijers blogg! Även om själva innehållet kanske inte faller dig 100 procent i smaken, så kanske du får idéer utifrån hennes inlägg/struktur osv. Cyperspace-kramar!!

 29. Åh, skulle vara så härligt med inspirerande recept som du verkar laga då du tycker om att laga mat. Samt även allt inom skönhet, du är så vacker!

 30. Jag skulle vilja läsa ett inlägg om dina bröllopsklänningar! Samt om vilka skor du hade på dig under er bröllopsdag!

  Heja dig Maja! ❤️

 31. Jag vill ha en smink och hudvårds vlogg eller inlägg hur du sminkardig och sköter huden ? och fortsätt med alla härliga inlägg som du gör!!

 32. Maja, du är en så stark kvinna!
  Och jag gillar inte att se dig så här, men ibland verkar det som att ledsen slår på dörren.
  Jag hoppas verkligen att du kan göra bättre den här dagen, prata med någon du litar på och kasta det dåliga känslan och försök bara ha en avkopplande dag.
  Jag tycker att din blogg är så underbar på alla sätt, från det faktum att du helt enkelt är en enkel och genuin person.
  Men jag skulle vilja att du skulle ge mig resetips, låtar, fallskläder, mat tips (hans tips är otroliga) !!!
  Hur känns det efter bröllopet, om bröllopet verkligen var vad du väntade och prata om dina vänner …
  Jag skulle gärna se det.

  Men Maja fortsätter att vara dig alltid, för du är en charmig kvinna som inspirerar så många människor!
  Massor av styrka.
  Tack så mycket för allt, vi är alla här när du behöver det!
  Stora kyssar och jag hoppas du har en bättre dag.❤❤❤

 33. Jag skulle ÄLSKA att se din väsksamling! <3 (Som jag gissar att du har utifrån det jag sett på Instagram)

  Ps. Proppfull av fördomar blev jag övertalad att lyssna på ett avsnitt av er podd. Nu ÄLSKAR jag er! Plöjt alla 52 avsnitt nu på 10 dagar. Ni är grymma på alla sätt och vis, riktigt bra förebilder för unga. Och störtsköna, skrattar högt varje avsnitt. Och gråter <3

  (Och tack för att ni indirekt gav mig en knäpp på näsan om att inte ha förutfattade meningar om människor)

 34. Att komma in här på din blogg och läsa om att det inte bara är jag som har en dålig dag är tror det eller ej så himla skönt!❤️ Jag älskar att läsa dina ärliga inlägg, att läsa om DIG bakom kulisserna! Fortsätt att skriva om vardagen, planer inför hösten, lite ”ytligare ting” som träning, hösttrender eller recept och mer vloggar (??)!! Balansen av allt är vad jag uppskattar med din blogg❤️

 35. Smink relaterda inlägg! Typ din vardagslook och din go to festsminkning 🙂

 36. Hej Maja!
  Ville bara skriva att jag hittade dig på sociala medier för drygt en månad sen och du har sedan dess varit min största förebild. Tycker du verkar vara sån himla mysig och jordnära person men som har nära till skratt. Sen är du dessutom så jävla snygg!
  Hade varit kul o få se gamla bilder på dig, typ hur du såg ut i 16-20 årsålder. Att du berättar om minnen eller vad som.

  Du är bäst!

 37. Först och främst, tack MAJA för att du är du! Du förstår nog inte vilken enorm förebild du är för mig och så så många andra här hemma i Sverige. Bara att titta på dig, ger mig massa positiv energi och livsglädje. Är inte det fantastiskt ändå… Många hade dödat för att få inspirera som du gör (även om jag förstår om just det livet du lever inte är så glammigt som det kan verka i media) Man får ha deppiga dagar, vilket tror jag är en av anledningarna till att du är sån inspirationsfaktor för många, du vågar berätta allt. Inte bara det postivia utan de jobbiga dagarna också, vilket är så så modigt och egentligen ganska ovanligt i den branschen.
  Hur som, hade varit galet intressant med ett stort fett blogginlägg om din och Victors resa. Inte hur ni träffades utan mer från ditt perspektiv, tankar/känslor/funderingar när man ör mitt upp i någon sånt nytt och stort i livet som det faktiskt är. Många vet att ni träffades på summerburst osv, men jag menar mer om hur det blev att ni tog kontakten, var ni bara kompisar först? Hur gick dina tankar/känslor när du var mitt upp i det så att säga, hur kändes det/känns det att göra saker ”första gången” med killen man är så så kär i. Tvivlade du någongång på dig själv, varför skulle den snyggingen vilja ha mig osv?
  Jag befinner mig lite i dennna situation nu och hade varit sååå intressant hur dina tankegångar gick när du träffade Victor. Om inte ett blogginlägg så kanske i en av dina frågestunder…

  Förövrigt, grattis till mannen i ditt liv! Han verkar vara drömmen ❤️ Puss & Kram

 38. Gjerne ha sminkevideo snart!!:) Makeupen din ser alltid flawless ut!! Og gjerne flere innlegg om kosthold og trening.

 39. Syrkekramar till dig Maja! ❤️ Jag gillar din blogg så mycket, läser den flera gånger om dagen. Jag skulle gärna vilja ta del av träningspass och resept på god mat ??
  Kramkram

 40. Maja, det är okej att vara ledsen och söndagsdepp!

  Jag skulle vilja veta mer om din stil och hur du tänker gällande mode och din shopping! Sen skulle det vara kul att få ta del av din träning, typ vad du gör för övningar och om du har några mål med träningen! Kram

 41. Skriv mer om träning, övningar! Så himla peppande nu inför hösten, recept kanske? Träningsupplägg kanske? Hade varit så kul med en träningsvideo!

 42. Såg att min förra kommentar blev borttagen, ledsen för att sårade på något sätt. Det var bara skrivet av och med kärlek <3

  Du är grym! Kramar!

 43. Tur att allting blir bättre ❤️ Kämpa å var stolt när du har tagit dig igenom denna dag ❤️
  Älskar dina vloggar!! Annars outfits och kollage med kläder budget/lyx.
  Kram

 44. Hej där 🙂

  Är en fotbollsintresserad kille som tittar in här då och då.

  Jobbar just nu I Shanghai och när jag flyttade dit lärde jag känna nya vänner via nedan sida/länk (Internations: Manchestersidan länkad)

  Det är ett socialt nätverk för expats (folk som flyttar till ett nytt land) med syfte att lära känna nya vänner när man flyttar till en ny stad till exempel.

  Kan verkligen rekommendera dig att träffa folk som är i samma sits som du via denna sida, jag har lärt känna mina närmsta vänner i min nya stad via denna sida.

  Har du några frågor är det bara kommentera tillbaka så svarar jag

  Mvh

  https://www.internations.org/manchester-expats?&utm_source=google_adwords&utm_medium=cpc&utm_term=manchester%20expats&ad=268837390683&utm_content=Expat&utm_campaign=LC_UK_Manchester&gclid=CjwKCAjwwJrbBRAoEiwAGA1B_RsaJYRs5YKnnVbpFbAyO2DmPFlHql_w1ETpljIZuPCqfaD2bEJPzRoC8AYQAvD_BwE

 45. Jag har nyss hittat er podd och ÄLSKAR den. Tycker ni är så otroligt kloka och smarta och bra och roliga. Avsnittet och psykisk ohälsa gick rakt in i mitt hjärta då både min pappa och min bror lider av detta. Jag kunde verkligen känna igen mig i era berättelser. Förstår verkligen att du känner dig nere, det kan ju säkert också vara lite depp över att så mycket roligt har skett och så mkt som du sett fram emot nu ligger bakom dig. Sensommar-nostalgi.. hoppas det känns bättre snart iallafall <3

  Jag skulle gärna ha lite mer inspirationsinlägg kring kläder och mode, vad ska man ha på sig i höst? Gärna även tutorials i hur man kan sminka sig etc. gillar också vardagsinlägg om vad som händer dag till dag.

  Kram och tack för en underbar podd!!!!!

 46. Jag hade velat veta mer om bloggvärlden. Det är ingen bloggare som skriver hur det går till med lön osv. Hur tjänar ni pengar? Jag har en blogg som blir större och större men jag känner ingen i ”bloggvärlden” och vet inte vad nästa steg är. Hur många läsare bör man ha för att tjäna pengar? Kan man blogga för en portal med fast månadslön och hur går det till? Måste man starta ett eget företag? Vad får du mail om? En liten guide om bloggvärlden och hur den går till hade jag uppskattat.

 47. Sjuk igenkänning. Igår avinstallerade jag instagram från mobilen, klarar inte av att se allt som publiceras längre. Förstår att det så klart inte går att göra om det är en del av ens yrke men kanske begränsa tiden man är på sociala medier..liter klyschigt men för mig är det nog väldigt avgörande för mitt mående, vi är nog inte gjorda för att ta del av allas liv på det här sättet 🙂
  Förstår också att det inte är det som är den största anledningen som gör att man mår som man gör, men i mitt fall så tror jag absolut att det späder på oron, ledsamheten hos en redan ledsen och skör tjej, som jag är i nuläget. Förhoppningsvis känns det även bättre när jag till hösten får börja plugga, har haft semester nu i tre veckor och jag blir tokig av att inte ha rutiner har jag märkt.
  Imorgon mår vi bättre igen Maja. Haha det sjuka är att jag verkligen är så ostabil just nu, på förmiddagen kan jag ha lätt panik över något oklart, men efter lunch så är det som bortblåst…man blir ju tokig..
  Ha det fint <3

 48. Jag blev alldeles tårögd när jag läste ditt inlägg. Jag bor inte i ett annat land men har flyttat långt från familj och vänner för kärlek

  De är dagar man känner sig helt knäckt, och dagar de går bättre! Men jag har också kommit till en punkt där jag kan uppskatta att ligga på soffan, även om de är dagar jag får ångest av bara tanken 🙁

  Men en sak som faktiskt hjälpt mig är å träna crossfit oftast är folk på sånna träningsanläggningar dom mest öppna och ödmjuka man kan träffa. Där har jag spenderat många timmar ensamma dagar och träffat fantastiska människor i alla åldrar, de blir en social mötesplats så jag kan va fylld med energi efter, bara för man fått pratat lite, och tränat samtidigt ☺️

  Du är stark maja! Och bäst!!! Älskar din blogg ?

 49. Hej! Skulle va intressant allt läsa om din och din pappas relation om det inte är för privat förstås 🙂 kämpa på du är grym!

 50. Jag skulle väldigt gärna se bilder från dina & V’s år tillsammans men tillhörande text om hur ert förhållande /era liv såg ut då. Typ vart ni bodde, hur du trivdes där osv osv.

  Puss & kram

 51. Vad du använder för smink och hårvård vore kul om du gjorde ett inlägg om. Dina absoluta favoriter! 🙂

 52. Maja du är så bra och jag ÄLSKAR din blogg. Går in o kikar varje dag. Älskar dina vardagsinlägg men även när du delar med dig av din inredningsstil som du gjort de senaste dagarna och kanske visar upp kläder och skriver vart de är ifrån och så. Och om du lagar någon god mat eller bakar så får du gärna dela med dig utav recept 🙂 Just det, du får gärna skriva lite mer om din träning också och om hur du lägger upp det och om hur du började och hur man ska tänka om man tränar för att bli stark och må bra 🙂

  Stor kram

 53. Jeg liker din anker tatovering. Skulle gjerne sett mer bilder av den og historien bak den. 🙂

 54. Jag tror att denna dag var ångesten i luften. Jag har känns samma jobbiga, påträngande känsla idag. Min strategi nu när jag får en ångestdag är att analysera vad jag har för planer och om någon plan inte känns 100 så skiter jag i den grejen. Idag var det träningen som rök för min del. Hade press på mig själv att jag hade velat tränat 3 ggr denna vecka men jag hade noll lust idag. Så då fick det inställt. När jag tog beslutet så kändes de lite bättre ❤️ Rensa rensa rensa bort allt som inte känns 100% bra.

 55. Fina du. Lyssnar på din och sannas podd och älskar er. Är besatt av dig. Du är så härlig skön och öppen. Snygg som fan är du med.

  Fortsätt att vara den du är.

  Du är en stor förebild och verkar vara en så bra människa och fin tjej.

  Världens bästa flickvän till Viktor .

  Btw älskar din frisyr! Love

 56. Förstår precis. ÄLSKAR att du är så personlig.
  Hatar när man börjar följa bloggar och dom helt plötsligt blir ”för stora” och man vet knappt vart personen befinner sig, vad den gillar eller vad den heter längre.

  Skulle gärna vilja se mer kläder, träning och recept.
  Även dina vigselringar samt tankar bakom dom? Och VLOGGAR. Behöver inte handla om någonting, bara när du strosar runt hemma i pyjamas.

  Tack för världens bästa blogg.

 57. Du är en riktigt härlig, fin & inspirerande människa Maja.
  Du är långt ifrån ensam att ha dessa känslor, och det är skönt och starkt att du delar med dig av dessa till oss, för både min och säkert många fler människors ångest lindras av att läsa att vi inte är ensamma om att känna såhär. Såg även denna artikel, den kanske kan vara hjälpsam. https://www.mabra.com/svart-att-vara-ensam-lar-dig-trivas-i-ditt-eget-sallskap/
  kram på dig Maja, du rockar!

Skriv en komentar