Så var man hemma igen. I Manchester. Det kändes helt bisarrt igår när vi körde in på uppfarten vid 23. Egentligen skulle vi vara hemma vid sju men SAS var hundra timmar försenade pågrund av lite åska vid 15-tiden. Jobbigt att komma hem så sent till ett tomt kylskåp. Hursomhelst. Jag somnade i princip på en gång och nu vaknade vi vid åtta. Åh vilken härlig känsla. Jag upplever att ”sensommaren” här är som vår i Sverige. Lite sol men även lite skurar ibland. Jag vet inte om man får säga det men jag har verkligen saknat det. Lite kallare väder och friska vindar.

Skogen bakom vårt hus är tjock och vacker just nu, jag får flashbacks från när vi åkte hit för ett år sedan och tittade på huset. Allting var så nytt och läskigt. Nu är allting bekant och mysigt. Imorgon ska vi iväg på tre andra visningar!

Vår städerska känner mig uppenbarligen och hade köpt hem färska blommor <333333 och hela huset var storstädat. Jag har lärt mig att komma hem till ett ostädat och dammigt hus efter lång tid är det värsta man kan göra, iallafall för mig som får ångest av det här huset redan som det är. Igår kändes det mer än okej att komma hem, men det kanske är för att jag vet om att det bara är någon månad kvar här.

Och nu dricker jag mitt morgonkaffe innan jag ska ta mig iväg till gymmet. Jag äter frukost där och tränar innan jag åker och storhandlar efteråt. Idag blir det att organisera, packa upp, tvätta och börja komma tillbaka till jobbmode. Ångesten när man inte har en aning om vad som väntar i mailkorgen.

6 kommentarer

  1. Hej Maja! Är bara nyfiken, varför ska ni flytta? Ska ni byta stad eller bara hus för du inte trivs där? 🙂

  2. Hej Maja! Vill bara tacka dig för de härliga sociala kanaler du driver. Älskar att läsa dina inlägg, kolla på dina insta stories, lyssna på podden osv. Jag älskar det du gör och vill verkligen att du ska veta att vi är så många som diggar dig och det du gör!
    Fortsätt göra din grej, du är fantastisk! Kram

  3. Åh jag hade hoppats på att gå på dig nånstans i Västerås och ge dig en kram och få säga hur jävla bra du är på det du gör!

  4. Hej Maja! Jag tänkte bara fråga varför du har tre ringar på ringfingret? ?

  5. ÄLSKAR din blogg och eran podd!! försenade pga lite ånska – haha!!! Jag flög med sas i söndags och vårat plan körde in i ovädret och träffades av blixten. Stod tom i aftonbladet. JAG DOG seriöst av rädsla. så lite åska ska man minnsan passa sig för annars hade de icke blitt ngn semester på formentera för mig?

Skriv en komentar