IDAG för ett år sedan släppte vi vårt allra första avsnitt! Jag kan inte förstå att det har gått ett helt år sedan dess. Jag minns att jag och Victor bodde på hotell då och att jag varje dag var förvånad över att solen knappt lös i vårt nya land. Jag och Sanna hade pratat om den här podden hur länge som helst och efter mycket om och men så löste vi det själva tillsammans med Strand. Det kanske ni inte visste men vi försökte ju sälja in vår podd till olika bolag men ingen nappade så vi fick ta tag i det själva och se så bra det blev ;).

Podden växer så det knakar och vi tycker att det är så himla roligt. Det bästa är även att jag och Sanna har en sådan bra balans mellan jobb och vänner nu så allting går smärtfritt. Häftigt att få göra detta med sin bästis också.

I veckans avsnitt pratar vi om semestern som har varit. Jag pratar om Mykonos och Sanna om deras sommarstuga. Vi beklagar oss lite över grabbarna (det var ju länge sedan nu) och så pratar vi bara strunt, sånt där som vi gör bäst. In och lyssna!

10 kommentarer

 1. Woho grattis!!! Inte missat ett enda avsnitt under detta år ❤️

 2. Stort grattis❤Jag har lyssnat på alla avsnitt och älskar det. Ni tar upp alla slags olika ämnen som psykisk ohälsa till bröllop, suveräna förebilder är vad ni är. Starka, självständiga kvinnor som
  ändå kan visa sårbarhet?Jag älskar att lyssna på er podd, är liksom heligt. Tack för podden, kram

 3. Grattis! Inte missat ett enda avsnitt av podden och hoppas att det fortsätter komma fler. Stort tack för att ni är ni!

 4. Hehe vill inte vara en party pooper men ni släppte första avsnittet runt den 10 augusti, så ni firar inte ett år riktigt än. Ni har ju släppt några bonusavsnitt och därför är det 52. Men stort grattis ändå ?????

 5. Grattis grattis! ?
  Hur gick det med samarbetet med Daisy grace förresten? Kom det ut en gästkollektion? Eller när planeras den att komma? Vore kul att se vad du designat 🙂

 6. hahahah, alltså det där med kaktusen. Fantastiskt roligt! och poddfrukosten, och när ni klagar lite på era 12-åringar. Tack för skratt! (ett sånt skratt, när man känner igen sig. Big time)

 7. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ har gråtit och skrattat tillsammans med er! Känns liksom som om jag känner er fast jag ändå inte gör det! Så härlig känsla!

 8. Frågor till podden! Älskar den förövrigt

  Vore guld om ni hade ett frågeavsnitt eller bara ville svara på dessa frågor, i podden eller i text.

  1. Hur träffade ni era pojkvänner/ hur gamla var ni?

  2. Hur långa är ni/ gamla?

  3. Vart bor ni?

  4. Vad gick ni på gymnasiet? Vad jobbar ni med? Vill ni utbilda er? Isåfall, till vad?

  • Lyssna på tidigare avsnitt, där besvaras alla dina frågor ?

Skriv en komentar