Maja Nilsson Lindelöf

Jag kan…

prata med en helt annan röst och med det vara riktigt rolig. Victor kan tillochmed be mig säga någonting med min speciella röst för att han skrattar så mycket varje gång! Den ni!!

Jag vill…

bli mamma. Inte nu. Men någon gång i framtiden. Den dagen längtar jag efter <3.

Jag gillar…

vardagen. Jag älskar att vakna upp och veta exakt hur min dag kommer att se ut. Helst ska det vara i England med enbart Victor hemma. Kanske regnar det lite utanför och inga större planer kommer att ske under dagen. Det stora beslutet blir vad vi ska äta till middag.

Jag gillar inte…

hemlagad kycklingwok.

Jag måste…

verkligen installera min jobbtelefon och få en bättre balans på mitt liv. Att få mail eller sms på kvällarna är inte längre hållbart.

Jag behöver…

en middag med mina tjejkompisar. Sitta ner och prata om livet. Det var länge sedan nu.

Jag får…

alltid ont i en tand när jag har druckit alkohol. Jag vet att jag har ett liiiitet liiiitet hål där som jag har haft i kanske sju år som inte behövs lagas men ont, det gör de som fan ibland. Tänkte ta tag i det när jag är tillbaka i England.

Jag kan inte…

ljuga. Jag börjar skratta på en gång eller så börjar jag le okontrollerat. Även när det verkligen gäller så går det inte.

Jag undrar…

vad som händer efter döden. Det skrämmer mig något fruktansvärt.

Jag längtar till…

hösten, filtar och ljus!! (FÅR MAN ENS SÄGA SÅ?).

Lista hittad här

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Kanske kan du prata med din helt andra röst på podden nån gång ?

    Och som alltid din blogg äger!!
    All kärlek till dig och Victor ♡♡

  2. Det där med sms och mejl på kvällarna. Nu har inte jag ett jobb där jag är uppkopplad hela tiden. Mitt jobbar börjar 08 och slutar 17 och sen kollar jag inte min mejl förrän jag börjar dagen efter. Kan man inte bara ta bort mejlen i telefonen och bara ha notiser som poppar upp den tiden man jobbar? Jag tycker att det är orimligt att behöva se ett mejl, tänka på det och därmed inte vara helt ledig på kvällar och tid man behöver till återhämtning. Jag förstår att man tycker att jobbet är kul men man kan ju kötta inom tidsramar och sedan vara helt ledig! Nu är jag en sån person som har lätt att stänga av jobbet men jag måste säga att jag mår väldigt bra :):):):):) rekommenderar det starkt 🙂 det är så många nu för tiden som tävlar om vem som kan svara snabbast på mejl…nu fattar jag att jag låter som att jag är tuuuuusen år men det är knappast så att vi mår bättre psykiskt av det så då är det väl inte en jättetoppen utveckling?! nu blev det här en rant typ men jag brinner för återhämtning och att inte jobba ihjäl sig, det är ingen som tackar dig när du kraschar!

  3. Heeeeej Maja!!! Följer dig på instagram och kan inte undgå att se att du har ursnygga bikinis HELA TIDEN. Om du har lust någon gång kanske du kan göra ett litet inspoinlägg? Puss och kram!<3

  4. Hej fina du! Jag undrar också vad som händer efter döden och det skrämmer även mig enormt mycket. Hur gör du för att koppla bort de tankarna? Jag tänker på det hela tiden, spelar ingen roll vad jag gör. Jag kan ha det hur bra som helst och så helt plötsligt börjar jag tänka på vad som händer när vi dör och får panik. Det är fruktansvärt jobbigt och det känns som att jag är den enda i världen som känner så, fast jag vet att så gott som alla tänker så någon gång. Hur brukar du tänka när du blir rädd? Tack för en fin blogg du vackra människa.

Skriv en komentar