När vi åkte iväg ifrån kyrkan så tog gästerna bussarna tillbaka till herrgården där minglet var uppdukat vid sjön. Majoriteten av gästerna har sagt att det här var en av de vackraste under hela helgen. Som en saga. Sjön glittrade och alla var glada, det var livemusik och bubbel. Och kärlek. I mängder.

Och världens bästa toastmasters!

Bästisarna <3

Det minglades och dracks bubbel innan vi tillslut dök upp! Mamma berättade att det såg helt magiskt ut när man började skymta oss komma längst upp från herrgården. Och jag minns att jag och Victor tappade andan när vi såg hur allting blev. Så vackert.

Att bemötas såhär <33333333333 ALDRIG VARIT SÅHÄR LYCKLIG SOM JAG VAR HÄR.

Vi bestämde oss för att äta tårta innan middagen, vem vill egentligen äta tårta 12 på natten? Inte vi iallafall!

”Mata varandra!!!!” Mmmmm det blev ju himla fint. Älskar även Malin i bakgrunden.

Sen var det dags för fotografering med familjerna!

Älskar den här bilden på mig och Albin.

Och hela gänget!!!! <3 Efter detta var det dags för middagen i stallet!

Fotografer: Emma Eriksson och Sandra Moreira

22 kommentarer

 1. Bilden på dig, Victor, John och Sanna — så mycket kärlek, blev helt varm! Fint!

 2. Svårt att välja vilket som är finast – varenda en bild är så fin och kärleksfylld!
  *lipar igen*

 3. SÅ fantastiska bilder! <3 Jag blir alldeles tårögd! Jag gifter mig själv om 2 veckor och ser fram emot en lika fantastisk dag som ni fick! Ha en underbar honeymoon och njut av varandra! Det är NI värda! Kram från Sofia i Västerås.

 4. Alexandra Svara

  ALLTSÅ!!!!!!!!!!!!! Blir fan lycklig i hela själen när jag läser detta. Man ser i varenda bild hur lyckliga både ni och alla gäster är. Bilden på dig och din bror är helt fantastiskt fin, och på dig, Victor, John och Sanna???? asså ni är underbara!! Ryser varenda gång jag läser om ert bröllop. För att inte tala om poddavsnittet om bröllopet, hade gåshud och tårar i ögonen genom hela avsnittet! Ha en underbar semester nu, det förtjänar ni båda två!

 5. ❤❤❤Vilka otroliga bilder.
  Så stilig.
  Och bilden av dig och din bror? Inga ord riktigt vackra !!!
  Vad sägs om dig, Victor, Sanna och John? Bilden är perfekt.
  Hur mycket kärlek.
  Nu gör Maja det mesta av din smekmånad!
  Du förtjänar så mycket.
  Stor kyss
  PS: Det är omöjligt att inte känna en tår i ögat.?❤?

 6. Maria Ekh Svara

  Vad fin din bror Albin är! Jag tycker att man ser i hans ögon att han är en så snäll och fin person.

 7. Asså herregud vilket drömbröllop! Och Ni två är typ det finaste jag sett ?? asså WOW

 8. Blir varm i hela kroppen av att se bilderna, särskilt de med er tillsammans med familjen (för ni är ju en familj nu, inte två 😉 ) <3

 9. bävar att klicka mig in på din blogg om jag inte är i rätt mode, jag bryter ju ihop varje gång du lägger upp bröllopsbilder, blir så jäkla rörd! det går inte att inte gråta ihjäl sig när man ser hur lyckliga ni är och bilderna bara skriker kärlek!! <3

 10. Älskar att kolla på alla bilder från bröllopet, blir varm i hela kroppen och längtar så mycket tills mitt egna bröllop. Varje gång du lägger ut på Instagram att bröllopsbilder på bloggen finns måste jag ställa in mig mentalt för en liten gråt-fest med mig själv haha, men det är kärlek. Så glad för din skull att de blev mer än lyckat efter allt ditt och ert slit med bröllopet. Fortsätt med det du gör för du inspererar mig och så många andra, alltid! Kram

 11. Wow så fin du är! Hela erat bröllop verkar ha varit magiskt och man ser verkligen kärleken ni har för varandra och era familjer. Jag blir rörd när jag ser bilden på dig och din bror Albin. Och din klänning är ju bara en dröm, så otroligt fin.

 12. Så Fina bilder! Ni verkar vara en stor härlig släkt/vänskapskrets!!
  Hade varit extra kul om Du skrev vem som är vem under bilderna, vems släktingar osv! ?
  Kram!

 13. Sååå mycket solbrillor på sista bilden haha!
  Jättefina bilder

 14. Ååå Maja så underbara bilder.. så mycket kärlek.. magiskt ♡

  Säger det om igen.. men älskar verkligen att gå in här på din blogg.. så inspirerande ♡ du Är Bäst!

  Som en annan kommentar sa.. svårt att låta bli att fälla några tårar.. ♡♡♡

  Tårtan ♡ wow vad snygga.. vem har gjort dem? Är det maräng dem bränt eller marshmallows?

  Och till sist…. Ha en underbar semester med din man ♡ njut njut och njut…

 15. Helt underbara bilder! Och bubbel och tårta efter vigseln, vilken grej! Skulle vara superkul att få veta lite mer om ringarna, allt från förlovningsringen till alliansringarna. Hur du valde dem och hur de är rent praktiskt. De ser helt fantastiska ut!

 16. ÅÅÅh ÄLSKAR att ni hade bubbel och tårta efter vigsel och innan middagen, i solen. Ni är så galet fina allihop <3

 17. Så fina bröllopsbilder! All lycka till er!! Jag gifter mig om tre veckor, och undrar vart Viktor har köpt sin väst? Supersnygg.

 18. Hej Maja! Sökte upp dina inlägg om bröllop för at få inspiration till eget bröllop i år. Men bilderna som dyker upp i dessa inlägg är inte från bröllopet, utan massa bilder från någon stad, printscreens på olika maträtter, bilder på pakning og innehållet i en resväska, bild på en julgran och ditt resultat från något bodymap-test.

  Jag antar att det ska vara bilder från bröllopet i detta inlägg och undrar därför om det har hänt någon fel? Har testat att öppna både på min telefon, på datorn och i en annan nätläsare – men med samma resultat.

Skriv en komentar