Maja Nilsson Lindelöf

Mina nya solisar kommer ifrån Celiné och ni hittar dom här! (adlink).

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer

 1. Hej Maja!

  Gå in på instagram och sök på amandafitness92.
  Kolla på hennes sista instagram bild. Tycker de käns lite konstigt att viktor gillar hennes bilder…

  • Men herregud, ett sätt att få folk att gå in på din insta? Han gillar inte ens någon bild och om han hade gjort det, vad spelar det för roll?

  • Otroligt onödig kommentar, särskilt med tanke på Majas senaste blogginlägg.

 2. Lovisa lundgren Svara

  Hej. Tycker inte du att det är lite pinsamt att skriva överallt att ”ska packa om för Moskva, vi vet redan vilka som kommer vinna, jag ska uppleva en VM-final;).” Alltså det blir ju bara löjligt till slut haha. Uppenbarligen är du lite vilsen och har ingen koll på fotboll för då skulle du förstå att England är ett mycket bättre och starkare lag än Sverige och det är bara fakta tyvärr. För det andra; varför raderade du min tidigare kommentar om att du är otrevlig? Kan du inte ta det eller? Det var ju en konstruktiv kommentar som jag skrev för att jag ändrat syn på dig och det kanske är något du skulle kunna tänka på. Inte alls för att vara taskig mot dig. Du har väl lite mer ansvar som ”influencer” att iaf kunna ge svar på tal. Men du kanske bara inte vill se dålig ut utåt vad vet jag;) kramis!!!!

  • När jag läser en kommentar som din, Lovia Lundgren, vill jag agera precis Alex i Solsidan när han skriker SCHAAAAAAAS till Ove Sundberg.

   Tack Maja för en bra blogg, fan vad fler tjejer som dig behövs i världen. Ursäkta svordomen.

 3. Så fin!!! 😀
  Förstår du tappar blogg-suget när sådana som ”Lisa” bara skriver strunt. Men heja dig!!

 4. Läser både bloggen och följer dig på instagram! Lyssnar såklart även på podden! Förstår att du tappar suget på att dela med dig av ditt liv när du får kommentarer som ovan! Jag tycker du känns som en sjukt härlig tjej och hoppas att du ändå fortsätter med det du gör trots det!

Skriv en komentar