SVERIGE VANN GRUPPEN (om nu någon har missat det), så på måndag flyger vi till Sankt Petersburg! Så otroligt kul, och väldigt roligt att få uppleva Sankt Petersburg. Men nu kikar vi på de sista bilderna från Ryssland, när vi var i Sotchi för att heja på grabbarna.

Vi bodde på ett så himla mysigt hotell, och fint framförallt. Solen lös så vi hängde vid poolen hela dagarna.

Andra kvällen tog vi oss ut för att äta middag på en takterass. En väldigt mysig kväll med tjejerna, vi drack drinkar och kvällen avslutades med att vi var ett gäng på fyra tjejer som ramlade in på rummet vid halv fem på morgonen :)))).

Och min fina klänning kommer från H&M! Deras consious kollektion som släpptes i våras, men såg att den fanns kvar! Ovärt att sätta klockan och klicka hem den.

Vi firade ju även midsommar där borta i Ryssland. Så otroligt bra uppstyrt av landslaget, verkligen! Det var ryskversion av smörgåsbord och det dansades runt ”midsommarstången” och dracks snaps!

Jag låg i sängen samma kväll redo för en film men då ringde Victors storebror Sebbe mig och tvingade ut mig på stan. ”Hur ofta är vi i Ryssland tillsammans?” – han hade ju en poäng. Så det var bara att slänga på sig skinnkjolen och ta sig ut. Ta en för laget. Han reste ju ändå ensam.Men så roligt det var!! Jag älskar svenskar på semester och speciellt under ett VM, vi blev ett stort gäng som senare gick ut på nattklubb.

Och sista dagen var det ju match!! Och vi tog oss till Camp Sweden (äntligen).

Och en kille kom fram för att visa sin FINA TRÖJA! Har aldrig blivit så glad tror jag. Tack för det kompis.

Och svetten var ett faktum :))

Dagen efter flög vi hem och jag såg den fruktansvärda nyheten om Jimmy. Fick ont i hjärtat för honom och hans familjs skull. Så otroligt tragiskt. Men så viktigt att det blev så uppmärksammat, och bevisat att dom idioterna som har uttalat sig blev tystade.

10 kommentarer

 1. Måste bara säga att jag älskar att följa dig och Sanna och när de vann matchen tänkte jag att YES, nu får man skratta med Sanna & Maja, på äventyr i Ryssland, en gång till! 🙂 Fotbollen intresserar mig inte nämnvärt men ni gör upplevelsen roligare!

 2. Nyfiken tjej Svara

  Nyfiken tjej här. Jag undrar om du skulle kunna berätta om dina ringar, har du designat vigelsringen oså själv eller hur du tänkte vid valet? Dom verkar superfina!!!

 3. Så jävla kul, håller med tidigare kommentar. Får följa med när du och Sanna gör Ryssland osäkert.

  och tröjan med ditt namn. KUNG! Åk till Ryssland och sprid kärlek <3

 4. Hej Maja! Jag har aldrig följt influensers för tycker alltid att de sprider budskap som inte är okej och som de inte tar ansvar för. Överlycklig när jag hittade dig, som är en förebild och tar ansvar. Tack. Du driver en fantastIsk blogg, podd och instagram som du borde va så stolt över.
  En sak jag undrat över är vilken foundation som du använder?
  Ha en fin dag!

 5. Jag är inte direkt fotbollsintresserad, men när sverige är i VM känns det som en svensk skyldighet att titta 🙂 och jag är förvånad över hur mycket jag rycks med i matcherna:) När jag såg Victor på plan tänkte jag ” där är ju Majas man” 🙂

  Jag har en fråga också, eller egentligen två. Jag håller på att lyssna igenom eran podd, jag är lite sen utav mig så jag har precis hittat den och är helt fast, vill bara lyssna mer och mer 🙂 Jag hörde dig i ett avsnitt berätta att du gått ner en del i vikt och att du var 10 storlekar större förut. Jag har inte tappat mina gravidkilon ännu och känner mig inte bekväm och vill gå ner i vikt, men jag får inte tummen ur. Jag vet inte hur jag ska tänka för att hitta motivationen? Hur tänkte du och hur fick du ditt mindset?

  En annan fråga är dina väskor. Oj oj, jag har ett stort intresse för väskor som började för circus 10 år sen när jag totalt kärade ner mig i en mulberry. Intresset är lika stort nu och om det är något jag vill unna mig själv är det just väskor. Jag har sett att du har en del godbitar och skulle gärna vilja se bilder på dem och historien bakom köpen? Jag har exempelvis sett att du har en celine phantom. Jag funderar på att köpa en sån för jag tycker den är såå fin. Är du nöjd med den och är den värd prislappen?

  Ha det så kul i Ryssland och heja Sverige!!
  Kram

Skriv en komentar