Men va?? Trodde du var. 95:a? Är 94:a och tog studenten 2013 (5 år sen). Började du gymnasier två år tidigare eller har du skrivit lite fel.

Jag är 93a så tog studenten 2012! <3

Skulle inte du kunna göra en lista med dina bästa serietips? Har kommit in i serietorka och har för mig att vi har liknande smak ;))
tack för en inspirerade blogg!! kram

Jag älskar ju serier, kan inte titta på film (förutom när Victor tvingar mig) så när jag är ensam så pjöjer jag igenom serier. Däremot har vi en hel del serier som vi har lovat varandra att se tillsammans, typ det dummaste man kan göra när man lever med en fotbollskille för nu har och kommer jag ju inte se människan på tre månader men den som väntar på något gott!!!! Hur som helst här kommer några tips – juste det, jag tittar ju nästan enbart på dokumentärer så gillar man inte det är denna lista helt värdelöst. Kram på dig!!

Operation Playa på SVTplay.

Chefs table på Netflix – senaste säsongen är min favorit eftersom att jag älskar bakverk.

The Staircase på Netflix. Har sett den kortare dokumentären förut men den här serien var 5 av 5. Älskar dokumentärer om mord.

Trump – the American dream på Netflix. Dokumentär om Donald Trump, väldigt bra tyckte jag.

Evil Genius på Netflix. SÅÅÅÅÅ bra!! Kunde inte sluta kolla när jag väl började.

Morgan Freeman – jakten på gud. Jag och Victor plöjde igenom alla avsnitt på tre dagar i våras. Väldigt bra.

The Story of Diana på Netflix.

ÅH var är dina svarta sneakers ifrån? De du hade på matchen! Kram!!!

Balenciaga!! <3

Hej Maja och tack för en mycket fin och trevlig blogg!
Jag lyssnar varje vecka på Livet på läktaren och kan även gå tillbaka och lyssna på 3-4 gamla avsnitt samma dag och ni är lika härliga varje gång, tack för det! Nu till min fråga, jag undrar om du och Sanna funderat på att göra fler gästpoddar, ni gjorde de med några av tjejerna i Ryssland och med en som hjälpte till med Majas bröllop. Men har ni funderat på att kanske ta med någon kompis, någon i eran familj eller era respektive? Då menar jag inte att ni ska sitta och bara prata om dom eller om fotboll, utan mer minnen och deras syn på saker och kanske göra någon sorts tag? Det skulle vara väldigt kul att lyssna på. Kram

Hej!! Ja, vad roligt att du tar upp det. Vi har tänkt precis det att ta in någon närstående och prata om deras syn på oss, och livet i allmänhet. Så det kommer absolut mer gäster! Sen har vi en del andra idéer med gäster vi är sugna på men det har varit lite svårt att få till nu när det har varit så mycket med bröllopet och VM. Tack för respons och stor kram.

Fina Maja! Och så fin klocka, vart är den ifrån?

Har fått många många frågor om min klocka, den kommer ifrån Rolex! Tror att modellen heter Daydate! Stor kram <3

Hej fina Maja! Här kommer en kort (men intressant) fråga som förhoppningsvis du och Sanna tar upp i eran fantastiska podd!
John o Victor är ju båda elitidrottare som spelar fotboll på hög nivå – med detta måste ju stränga dieter följa med (antar jag)..? Hur pass stränga är dessa dieter och hur påverkar det er två? Jag menar om min pojkvän inte hade tagit pasta pga att han inte får, inte käkat pizza/godis osv – hade jag också börjat tänka i dem banorna. Brukar ni avstå från att käka och beställa olika saker för att inte fresta dem?
Tack för en rolig, intressant och underbar podd. Ni är bäst!

Hej! Jag hade lagt in din fråga här i bloggen innan jag insåg att den var till podden så nu svarar jag på den här istället! Jag kan bara tala för Victor om knappt det men han följer inga strikta dieter. Han måste äta väldigt mycket mat för att klara av sitt jobb och kosten varierar väldigt olika. Han mår bäst av att äta kyckling med potatis och sallad en dag och pasta eller hamburgare en annan. Självklart har dom vissa saker som kanske skiljer sig från gemeneman, han dricker inte alkohol under säsong och sällan läsk. Sen sitter han aldrig och äter en hel chipspåse en vanlig dag eller äter godis varje dag men framförallt dagarna innan match. Det här gör ju att min relation till mat har blivit väldigt oladdad genom åren. Hemma hos oss pratar vi aldrig om vad bra eller dålig mat är vilket jag är så glad över. Är övertygad om att detta även kommer ge en sund bild till våra barn, en bild av mat jag inte alltid har haft. Vi kan äta både en glass framför filmen på kvällen eller en fruktsallad, om den ena saken är bättre än den andra reflekterar vi inte över – allt beror på vad vi är sugna på. Innan jag levde med Victor gjorde jag ju det, men nu sådär fem år senare sitter vi båda där och äter glass utan bekymmer. Jag tror att det hade känts jobbigt för mig att leva med någon med strikt diet, jag behöver någon som ser mat för vad det är – något kroppen behöver och någonting som är härligt och gott.

Vad har du för kamera du filmar och fotar med? Tänker vloggen och bloggen

Den jag vloggar med och tar en del bilder med är en Canon G7X. Min andra kamera är en Nikon D5600 – men den har jag köpt en annan lins till! Den linsen heter AF-S NIKKOR 35 mm, Nikon DX. Det var ett väldigt långt namn.

Hej vart kommer den fina lampan ifrån ?:)

Ni hittar den här! (adlink), KRAM

18 kommentarer

 1. Vart kommer dina solglasögon ifrån som du hade på dig på bilden på väg till arlanda i ditt ”VM” inlägg =) Kram!

 2. Maja du måste kolla på ”The confession tapes” på netflix!! Gillar du Evil Genius kommer du älska denna. tack hej.

 3. Heeej Maja, jag måste bara passa på att skriva denna fråga nu då jag verkligen tänkte på det igår när jag såg din instagrambild haha, och lägligt nog hade du ju fått en fråga om din ålder.
  Jag har förstått att du är 93a, och Victor född 94, och därför blir din bildtext ”Tills du är hundra, tills jag är nittionio. Tillsammans tills håret blir vitt.” väl så fel? Så knäppt att jag ens tänker på det hehe. Eller är det någonting internt?? Okej känner själv att jag lägger ner orimligt mycket tid att fundera på detta. Ha det bra hej!

  • Hahha jag har också lagt ner orimligt mycket tid på att tänka på detta.. Tänker samma, borde ju vara ”Tills jag är hundra, tills du är nittionio”

   • Maja Nilsson Svara

    Det är internt från Victor till mig 🙂

   • Skönt att det är utrett!!! Också tänkt alldeles för länge på detta haha

  • Det är ett japanskt ordspråk…………. och antar att det är internt annars hade hon förmodligen tänkt längre och inte lagt ut det.

 4. Jag måste bara fråga hur du menar när du skriver ”Tills du är 100 och jag är 99”. Du väl ett år äldre än Victor?
  Alltså, när du är 99 år är väl Victor 98? Eller tänker du att du ska dö när du är 99 och Victor ska leva två år till?
  Haha, förlåt för frågan – det kanske är jag som är korkad…

  • Hon menar ju att hon inte vill leva utan Victor. Att hon hellre dör tidigare än o leva ett år längre än honom. Att hon dör vid 99 o han vid 100.

   • Menar hon inte att de ska dö samtidigt? Men att det blivit fel på vägen? ”Tills jag är 100 och du 99” eller? 🙂 Haha så onödig grej men a..

 5. Jag har undrat så länge vart ditt halsband du alltid har på dig är ifrån? Det som har en rund liten ”pärla” eller vad man ska kalla den. Tycker det ser så enkelt men fint ut, och jag behöver det i mitt liv!!!

 6. Hej! Ser att du använder en Canon g7x till foto och film. Jag är själv intresserad av att köpa en sådan kamera för att kunna få bättre och finare bilder till min instagram och blogg. Är den bra för att vara en kompaktkamera? Skulle du rekommendera den?
  Kram kram

 7. Hej! Jag har en fråga jag funderat över… Hade inte Victor någon möhippa? Isf, varför inte? 🙂

 8. Hej maja!
  Kan inte du snälla dela med dig av tips, tricks, pyssel och idéer som du ordnade med för att bröllopet skulle bli det där lilla extra? Jag är i full fart att planera vårt bröllop och vill ha inspo! KRAAM

 9. Hejhopp

  Skulle inte du kunna skriva ut lite najs smoothierecept? Dina smoothisar ser så smarriga ut!

 10. Hej! Skulle du vilja göra ett inlägg om tatueringar??? 🙂 jag själv är väldigt sugen men så feg. Min sambo däremot har påbörjat en sleeve men tycker det är så svårt och veta vad man ska ha. Så gärna lite reflektion kring både kille och tjej ???

 11. Men vad pinsamt att jag var bombsäker på att du var 95a. Aja du är underbar i vilket fall

Skriv en komentar