När det var dags för oss att börja leta efter ett tryckeri i höstas så fick ju jag kontakt med Tryckstudion. På en gång kändes ett samarbete helt rätt och jag har varit så nöjd ända sedan dess. Häromdagen kom alla trycksaker till bröllopet med posten och helt pirrig öppnade vi upp paketen. Allting är så fint, och perfekt. Och vackert. Tänk, det är verkligen smågrejerna som gör det.

Jag dukade upp lite gottis och hällde upp bubbel – att pyssla blir ju bra mycket trevligare då menar jag.

Jag fick hjälp av mamma och Ullis <3 Förut kände jag mig stressad över alla ”smågrejer” jag behövde fixa men nu önskar jag nästan att det var mer. Det är ju så himla mysigt. JOHANNA! Du hade rätt <3.

Det är lite kaos i lägenheten just nu som ni kanske kan förstå :)) men det hör ju till! Däremot kommer Victor att få en chock när han kommer hem.

Jag längtar tills jag får visa er alla detaljer efter bröllopet! Då kommer ni förstå vad jag menar med hur fint allting är. Dessutom kom allting så organiserat och bra, vilket gjorde allting så enkelt. Nu närmar det sig hörrni, jag längtar.

13 kommentarer

 1. Stort lycka till med bröllopet och njut av allt och alla, va härligt att läsa att du inte känner dig stressad av allt nu, det lär bli fantastiskt, ni är så fina! Grattis och stor kram!

 2. Nu känner jag inte dig Maja, (bara utifrån hur rolig och bra du/bloggen/podden är) men det verkar som att du ”landat” lite nu inför bröllopet? Där kommer säkert dyka upp tusen saker och vara så mycket av allt och så många människor hit och dit. Men jag hoppas och tror att du smäller på dig slöjan på dagen och ba känner ”Här är jag. Som brud. Ser fan smashing ut.” Och i kyrkan, travandes in med en vad det verkar helt fantastisk mamma, mot en jävla perfekt man: och bara är 150% där, i ögonblicket. Det kommer att gå jättebra allt, är säker på det. All lycka till Dig!

 3. Hej Maja! Kan du lägga ut bild på dina tatueringar (speciellt bubbelglaset) eller länka till ett inlägg där du gjort det? Har för mig att jag sett det (eller om jag hörde det på podden), men hittade inte igen det. Ha en jättefin helg, kram!

 4. Sitter på bussen på väg från Stockholm till Västerås / Hökåsen för en family gathering och tänker ”är det idag på denna soliga dag som fröken Maja ska gifta sig och kommer hon ha den döläckra röda klänningen på kvällen?” <3

 5. Minoo Bigner Svara

  Hej Maja!
  Jag blir så otroligt glad när jag läser din blogg. Lycklig tom. Gråter, vilket jag så sällan gör sen jag började med ”happy-pills”. Det finns ngt så fritt, generöst o kärleksfullt o ärligt i din person. Jag är 49 år (hoppas du inte blev skrämd nu;) min poäng är att din (o sannas personligheter), inspirerar även oss som skulle kunna vara era mammor i ålder. Tack för ert inkluderande förhållningssätt i det ni gör o säger. Kan inte tänka mig ngt finare. Tack o ha ett fantastiskt bröllop!

 6. Känns som det vankas bröllop för Maja idag!! Ha en fantastisk dag oavsett ❤️

 7. Tänker nog desamma som två andra här, bröllop på g?❤️❤️

 8. Tänker likadant som de över mig, GRATTIS isåfall! Och jag hoppas att du inte ser våra kommentarer förrän minst måndag pga hur sjukt kul du har!! Tusen kramar fina du<33333

 9. Hej! När är bröllopet egentligen? Trodde det skulle vara igår. Men inga bilder någonstans? Why? <3

  • Min gissning är att eftersom bröllopet håller på i några dagar (fattade jag som) så har de ”instagram-förbud” på alla inbladade till en viss tid så att de ska få vara ifred från media.

 10. Hej Maja! Tack för att du är en så stor inspiration för mig, du sprider glädje och en ”ta-ingen-skit-mentalitet” som jag älskar! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Hur är vädret i Lissabon i november? November är enda tiden jag kan resa och skulle så gärna vilja åka dit ? så beskriv gärna hur staden är i november!

 11. Förmodar att den stora dagen var igår, så stort grattis Maja!!! Hoppas att ert bröllop blev helt fantastiskt!
  Kram på dig

 12. Om det stora dagen har varit så GRATTIS! Njut av tiden som nygift. Kram❤️

Skriv en komentar