Maja Nilsson Lindelöf

Byxor / Skjorta / Skinnjacka / Sneakers (adlinks).

3 kommentarer

  1. Jeg blir alltid så inspirert av å lese din blogg, Maja! Både når det gjelder klær og alt annet!
    Klem fra Norge

  2. Så fint! Tar gärna hela litet!

    Jag undrar om du kan ge mig lite Västerås-tips? ?
    Har bokat en natt på hotell dagen innan midsommar för att bara komma iväg.. Tänkte se mig omkring på dagen och undrar om det finns några gobitar jag inte ska missa? Något schysst lunchställe eller café, någon fin park eller område för en springtur kanske? Kram!

  3. Du är så jävla fantastisk maja, jag vill gråta! Stark, grym och vacker ung kvinna, du är mitt lyckopiller varenda dag. Din blogg och er podd ger mig så mycket styrka i livet. Att du visar de bra och de jobbiga sidorna (ångest) får mig att inte känna mig ensam. Jag älskar allt du gör och du är så jääääkla grym!! GIRLPOWER! Stor kram från Småland ❤️

Skriv en komentar