Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon från Västerås. Åh. Lyckan. Jag vaknade av mig själv (och inte av stress), solen lös in lite från vardagsrummet och jag kom ihåg vart jag var. Hemma. I Västerås. Igår kändes det så himla jobbigt att åka hem men idag känns det bra. Det tuffa nu är nog att Victor inte kan vara här, vi gifter oss ju i sommar och dessutom är det massor av fotboll så det blir ju lite så att vi går miste om de här veckorna innan allting startar tillsammans. Det känns lite tungt för hjärtat. Speciellt när jag igår åkte hem till Victors mamma och grillade med syskon och morföräldrar. Vet att Victor så gärna hade velat vara med. Men men, nu är det så. Dum att tänka för mycket på en tanke man verkligen inte kan göra någonting åt.

Igår slängde jag av mig väskorna i lägenheten och tog mig ut på en löptur. Det blev hela 1,2 mil i det här fantastiska vädret. Herregud, så skönt det var.

Väl hemma ringde ju Victors mamma och bjöd in mig på middag så jag tog mig en snabb dusch innan jag begav mig dit. Vi bor väldigt nära varandra men vi har varken cykel eller bil just nu så jag fick tigga skjuts. Ska kika på cyklar i veckan – det vore nog bra om vi hade en här.

Ullis stekte hamburgare, korvar och rödbetsbiffar. Jag åt både en och två hamburgare och tog mig ett glas bubbel. Himla mysigt kväll <3

Och nu vaknade jag till detta <333333333. Veckan som kommer hade jag tänkt fixa lite i lägenheten, köpa nya blommor, lite nya glas och sånt där som gör att den känns helt klar. Men idag väntar poddinspelning, träning och i eftermiddag ska jag åka till Stockholm för att göra min provuppsättning till bröllopet!!! Har ju inte alls hunnit googla så får göra det på tåget så frisören inte blir irriterad he he.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Låter underbart! Försök och njut och inte stressa. Själv ligger jag inne med super ångest och önskar mest att det gick och spola fram tiden….funderar på att gå ut och sola en sväng ändå. Hoppas det känns bra hos frisören <3

  2. ”Dumt att tänka för mycket på en tanke man verkligen inte kan göra något åt”, älskade det. Ska försöka ta med mig det jag med.

Skriv en komentar