Åh nu ska ni få följa med på min magiska möhippa. Det hela började ju i torsdags. Med handen på hjärtat så hade jag inte den blekaste aning om att tjejerna skulle ta sig till Manchester. När jag och Victor har pratat om det har han förklarat att det förmodligen är mest logiskt om jag åker hem till Sverige osv osv. Dessutom hade jag pratat i telefon dagen innan med Vickan och jag var bombsäker på att hon råkade försäga sig – hippan skulle bli helgen efter när jag är hemma i Sverige. 

Jag och Victor låg hemma och tittade på youtube och drack kaffe tillsammans, egentligen en helt vanlig morgon förutom att han var hemma lite vääääl länge innan sin träning. Sen hör jag en tuta eller något slags alarm – vilket inte är allt för ovanligt i vårt hus. Då och då tjuter det hemma hos oss ju.

Sen stod dom där. Mina bästisar. Jag har nog aldrig varit så chockad. Aldrig. På en gång skålade vi i bubbel och kramades, tog gruppfoto och efter vi ALLA hade lugnat ner oss lite fick jag en packlista och musik sättes på i högtalarna. ”IT ONLY HAPPENS IN LONDON” (har ni hört den låten förresten?? Så bra festlåt). Åh om jag kunde spola tillbaka till den här känslan jag hade i kroppen just då. Genuin lycka och sån stor förväntan. Pirrig från topp till tå. Kommer aldrig att glömma det.

Jag fick ett survival kit att bära på, en slöja och ett band där det stod ”team bride” på. Ett stort tips till alla ni som planerar hoppa eller liknande, det var smågrejerna som gjorde det. Alltifrån slöjan till att någon hade köpt bubbel till tåget. Sånt gjorde att man kände sig viktig och uppvaktad.

När väskan var packad åkte vi in till stan och åt lunch och tog ett glas vin innan tåget till LONDON väntade. Jag åt gnocchi. FUN FACT – gnocchi är bland det bästa jag vet här i livet och det delar snart plats med pasta som min sista måltid i livet.

Väl framme i London checkade vi in på Mondrian Hotell där det väntade bubbel, ballonger och choklad. Så otroligt fint hotell och återigen så uppstyrt. Så magiskt. Här tog jag tre djupa andetag och försökte ta in allting som hände – svårt att göra det ibland ju. Vara i nuet.

Vi fixade i ordning oss och tog ett glas bubbel på balkongen, tog selfies och så.

Efter det var det en restaurang bokad där vi åt middag innan vi tog oss vidare för barer och nattklubb! Bästa första dagen på min möhippa. Somnade full men med ett stort leende på läpparna.

3 kommentarer

 1. Hei 🙂
  Så bra du hadde ett fint utdrikningslag! Du har virkelig noen gode venninner <3
  Jeg lurer veldig på hvor den hvite kjolen du har på deg er fra? <3
  utrolig fin!!

 2. Alexandra Svara

  Vart har du köpt den vita virkade klänningen? Såå fin!!!

 3. Hej Maja! Jag undrar också var din virkade klänning är ifrån. Så himla fin!!! Kram

Skriv en komentar