Maja Nilsson Lindelöf

Heeeej!!!! Åh jag haft de mest fantastiska dagarna i London! Jag kan gråta bara jag skriver om det. I fredags överraskade mina bästa vänner mig i Manchester och sedan bar det av mot London. MIN MÖPHIPPA väntade!! Jag är nog fortfarande i chock och känner mig så överväldigad, lycklig och trött. Jag hade nog kunnat sova i flera dagar men idag ska det organiseras här hemma, tränas och jobbas. Men först kaffe, jag behöver kaffe.

7 kommentarer

 1. ÅH!! Längtar SÅ mycket till eran podd nu och att få höra om eran sjuka London vistelse 😀

 2. Oj vad kul ni verkar ha haft! När jag tittade på eran live så dog jag ac skratt.
  Du är så värd det, och hur bra vänner har du inte?

  • Maja Nilsson Svara

   Jag har världens bästa vänner – helt klart!!<3

 3. Längtar också till podden ? Såååå kul att ni lät oss hänga med på instagram så pass mycket. Underbart ?

  • Maja Nilsson Svara

   Hahhaha åh så glad jag blir!!!!! Det var magiskt.

 4. I imagine it must have been an incredible days for you.
  You seem to have incredible friends !!!❤❤❤

Skriv en komentar