Intressant att när jag nu sist gjorde en ansiktsbehandling så frågade tjejen – efter att ha skannat mitt ansikte om jag hade ändrat min rengörningsrutin. Min sminkborttagning från Clinique har varit slut i en månad ungefär och jag har glömt bort att köpa en ny så jag köpte någon på vår mataffär (typ det sämsta man kan göra men ändå). HÄFTIGT att hon kunde se det på en gång – även en tankeställare. Jag tycker ju att det är väldigt viktigt att ta hand om sin hud och det är de sista man ska snåla in på, dessutom håller produkterna så länge så det blir ju en investering i sig själv.

Hur som helst, på spat använder dom produkter från Elemis så jag köpte med mig två olika ansiktstvättar. En för morgonen och en för kvällen.

Så på morgonen använder jag denna Biotec skin energising cleanser.

”Laddad med en trio av syror och elektrolytlösning rengörs huden på djupet, avlägsnar makeup, smuts och överflödigt talg effektivt samtidigt som huden balanseras. Huden lämnas fräsch och fylld av ernergi och lyster. Produkten består av naturliga ingredienser och färgen på produkten kan variera något.”

För kvällen blev jag rekommenderad denna Nourishing omega-rich cleansing oil. Jag fick höra att en oljebaserad cleanser fungerar bättre att få bort allt smink – tips! Efter dessa använder jag denna från Estelle & Thild.

”Denna närande rengöringsolja lugnar, mjukar upp och avlägsnar orenheter utan att torka ut huden. En blandning av vinterrosolja, rik på Omega-9, med mjukgörande chiafröolja tar effektivt bort make-up samtidigt som hudens naturliga barriär skyddas. Vitaminrikt granatäpple ser till att huden lämnas frisk och strålande. Ger en ren hud som fyllts på med näring.”

Dessutom fick jag dessa två produkter på köpet (bara jag som ÄLSKAR att få sånna här saker på köpet? Alla mina ögonserum kommer från paket som dessa). Det är en cleansing balm som jag ska använda med min ansiktsborste samt en peeling jag ska använda en gång i veckan. KUL!

Inlägget innehåller adlinks.

3 kommentarer

  1. Hei Maja!
    For et par uker siden var jeg på leting etter ett nytt solpudder, og akkurat da var jeg inne på din blogg å så at du anbefalte Estelle og Thild, så det endte med at jeg gikk inn å kjøpte både solpudderet og blushen. Jeg må bare si at jeg er SÅ fornøyd, det sitter så fint og naturlig på huden – endelig et solpudder som gir glød og ikke bare blir grått og kjedelig! Så tuuuuusen takk for supert tips <3 Jeg vil slenge med at jeg digger podden til deg og Sanna, dere er noen skikkelig powerladies som gir så mye av dere selv! Fortsett å stå på, heier på dere!!

  2. Fantastiskt fina maja!! Tänkte kolla hur du stylar dina ögonbryn, så snygga!!!!!!

Skriv en komentar