Maja Nilsson Lindelöf

Så var den här veckan över, himla skönt tycker jag. Efter det här hade jag tänkt ta en varm dusch, sätta på en pyjamas och titta på film i soffan. Få lite söndagsfeeling. Vi får ju, som ni vet, inte helgkänsla i det livet vi lever men lika mycket som jag saknar fredagar lika mycket kan jag sakna söndagar. Det är en viss känsla som infinner sig då, tycker ni inte? Lite vemod men också en känsla av total avslappning. Sista timmarna av ledighet. Och den känslan tänkte jag försöka få till nu.

Jacka – Acne, T-shirt – Balenciaga (adlinks)

Imorse var jag på gymmet och körde ben innan jag tog en lugn morgon hemma. Sminkade mig länge, lyssnade på podd och pratade i telefon. Runt tolv kom Kenan med tåget hit från London och vi åkte tillsammans med Andy – killen som tatuerar Victor och är här på besök till matchen på Old Trafford.

Jag tycker så himla mycket om Kenan. Jag har behövt skratta och det finns ingen jag gör det så mycket med som med honom. Han sitter bredvid mig as we speak och fnittrar och väntar på att jag ska bli klar så att vi kan fortsätta vårt mode tillsammans.

Innan matchen åt vi lunch på arenan, vi åt soppa och risotto och avslutade med muffins.

Sen tittade vi på fotboll såklart! Jag tycker ju inte om fotboll men varje gång Victor spelar sitter jag fastklistrad och följer varje rörelse. Så himla stolt över honom, varje dag såklart men alltid lite extra när jag ser honom på planen. Det blir som en påminnelse på hur duktig han egentligen är. Jag går ju inte runt och tänker det hela tiden menar jag, att han är duktig på fotboll.

Efter en förlust lämnade vi av Victor och Andy hemma så att dom kunde börja förbereda och jag och Kenan åkte till Nandos och handlade hem mat till en hel armé. Nandos är ju en snabbmatskedja här i England men istället för hamburgare eller pizza är det olika typer av kyckling, massa såser, ris och pommes. John och Sanna introducerade detta för oss i höstas och sedan dess är vi såklart fast.

Det viktigaste är den här såsen till alla er som vill pröva någon gång. Utan den är Nandos ingenting.

4 kommentarer

  1. Älskar söndagar! Helt klart veckans bästa dag. Man måste liksom ingenting pä söndagar och det är så skönt.

  2. Vad spännande med en tatuering till! Tänkte på det, får Victor göra en tatuering såhär mitt i säsongen? Jag själv har en kille som spelar på hög nivå och de får absolut inte göra det när säsongen är igång.. kram på dig och fortsätt med ditt grymma jobb <3

    • *med speciellt Sannas reaktion så menar jag då hon är nybliven mamma <3 Älskar er podd!

Skriv en komentar