God eftermiddag på er. Här hemma glider jag runt i pyjamas och toffs på huvudet som jag har gjort i princip alla dagar den här veckan. Därav något mindre vardagsinlägg den här veckan, det kommer mer nu framöver av det. Lovar!

Igår hade vi möte med vår bröllopsplanerare Johanna Kajson! Jag måste säga att allting är så himla roligt just nu i planeringen, nu har vi kommit till det stadiet där vi måste bestämma allt det roliga. Vilka blommor det ska vara, vilka stolar eller vilken låt vi ska ha vår första dans till. Många beslut men bara roliga. Just nu vet jag inte vad jag hade gjort utan Johanna faktiskt. Hon lugnar ner en kaotisk Maja just nu. Allt löser sig. Svar ja.

 

Jag måste bara tipsa om hennes app som jag använder. Jag fick en chock när jag såg nedräkningen till bröllopet häromdagen. Vart tar tiden vägen? Appen heter Drömbröllop och är synkroniserad med hennes bok. Även om vi har Johanna som har koll på allting så är det så enkelt och framförallt skönt att kunna se vad som ligger runt hörnet. Dessutom får vi väldigt många bra idéer och tips när vi kikar in där.

 

Bröllopstårtan bestämde vi för någon vecka sedan. Vi la, som jag tror ganska många idag inte så mycket fokus på den. Eller snarare, det var bland det lättaste beslutet för vi har inga krav och tycker nästan att det är ett litet jobbigt måste på ett bröllop. Tipsen i appen hjälpte oss och dessutom så bollade vi fram ett bra koncept med Johanna som passar mig och Victor. För det är ju ändå det härliga med bröllop, man gör vad som passar just oss.

Fokus just nu är bordsplacering, vem sätter man bredvid vem. Vilka skulle komma överens eller framförallt vilka skulle inte alls klicka? Vi har skrattat väldigt mycket när vi har gjort det här, målat upp scenarion i våra huvuden. Man blir sugen på att själv sitta vid borden och festa med alla ens nära och kära. I appen står det väldigt mycket tips som vi har läst och försöker anamma, bordsplacering – lättare sagt än gjort kan jag säga! Men nu har vi bara några enstaka par och singlar att placera ut! Sen måste vi även bestämma hur vi ska göra med vårt honnörsbord, kanske det absolut svåraste!

Skriv en komentar