Maja Nilsson Lindelöf

Nu kikar vi på mina dagar i Sverige. Jag sitter as we speak på Joe and the juice och väntar på att få boarda flyget. Tänk att jag alltid är tidig trots att det betyder att sätta alarmet på 04. Jag är riktigt trött efter dessa dagar, jag har vaknat varje morgon helt förstörd och tänkt ”att jag kan göra vad som helst för att få sova två minuter till”. Därför ska det bli skönt att få komma hem till lugn och ro med Victor. Vi lägger oss ju i regel vid elva och går upp runt 09. Riktig lyx har jag insett efter dessa dagar. Att jobba så som jag har gjort och sova på olika ställen med en resväska bidrar ju till en liten stress i en. Man vill bara komma hem till sitt och andas ut en stund.

Nåväl, vi kör några dagar i taget tänkte jag. Jag har ju inte riktigt hunnit med så nu kommer det!

Dagarna i Sverige började på bästa tänkbara sätt. Vi åkte direkt från Arlanda till Herrgården där vi ska gifta oss för provsmakning av menyn. Så mysig känsla hela grejen. Victor har ju aldrig varit där så det var fint att få visa honom vart vi faktiska ska gifta oss. Maten var helt perfekt och jag drack både ett och två glas vin till. Direkt efter det hade vi möte med vår präst. Vem kunde veta att det skulle kännas så häftigt att få gå in i kyrkan en söndagseftermiddag i mars. Jag blev rörd flera gånger när vi gick igenom körschemat. ”Så säger du efter mig, jag Maja Nilsson tar dig…” ja ni hör ju, kan börja gråta igen nu.

Vi valde ut psalmer och i vilken ordning vi vill ha vigseln. Även vilka låtar vi ska ha, hur löftena ska gå till osv. Nu längtar jag ihjäl mig.

Runt halv sju åkte vi hem mot Västerås igen. Lyssnade på musik och kände oss lite extra kära (iallafall jag, kan ju inte tala för Victor).

Vi åkte direkt hem till min svärmor där vi beställde hem pizza och kebab för en hel armé. Jag och Victor delade på en calzone och kebabtallrik. Bäst så, då får man lite av varje och slipper bestämma sig.

Runt elva kom vi hem till vår lilla lägenhet. Våra mammor hade satt på elementen och köpt hem svensk frukost och lite godis och sånt. På bordet låg påskägg och Damernas Värld. Jag är otroligt tacksam över våra familjer. Att få komma hem så är ingenting jag tar för givet och det gjorde så mycket för hela känslan att få komma hem. Att äta ostbågar i sängen istället för ingenting gör ju väldigt mycket. Tack för det, mamma och Ullis <3.

Hemma. Längtar så mycket tills jag har samma känsla i England. Snart.

Sen var det måndag och vi skulle till skatteverket så klockan ringde runt 09. Vi drack svenskt kaffe och åt ostmackor.

Och så tog vi oss ut på stan.

Efter skatteverket mötte vi upp familjen Nilsson Lindelöf på lunch. Jag åt köttbullar (såklart) och så mös vi i några timmar innan vi hoppade in i bilen mot Stockholm.

I Stockholm åkte vi direkt hem till Sanna och John. Victor hann pussa på barnen i någon timme innan killarna åkte iväg för landslaget.

Sen var det tisdag och det var dags att ta sig till Perfect Day. Vi hade inspelning och började jobba med min gästkollektion. Väldigt speciell men rolig dag! Jag älskar att ha möjligheten att jobba med sånt här, finns ingenting jag hellre hade velat göra.

Sedan fortsatte dagen i samma tempo med Elin. Vi var bland annat förbi Estelle & Thild som jag har ett samarbete med som ni snart kommer att få ta del av. ÄLSKAR Estelle & Thild.

Jobbdagen avslutades med bubbel på Scandic Anglais med Elin <3. Efter det sprang jag förbi systembolaget och köpte hem vin till Sanna. Challe kom förbi med sin fina gravidmage och vi åt middag och mös i några timmar. Jag var dock för trött för att ta några bilder på det.

Nu måste jag springa till gaten! Önskar er alla en fin dag.

2 kommentarer

  1. MAJA! Hur gör du ditt hår så det blir så där fluffigt och halvlockigt? Vilka produkter/tänger/allt använder du? Det är helt maaaaagiskt.

  2. En lite konstig fråga kanske, men jag är på jakt efter den perfekta väskan och tycke att den beiga med kedjan bredvid Elin ser väldigt fin ut!! Vet du var den kommer från? 🙂

Skriv en komentar