Maja Nilsson Lindelöf

God kväll på er <3 Jag har precis checkat in på hotell i Stockholm efter att ha spenderat gårdagen i Trosa.

Jag kom dit vid halv sex igår efter en heldag av inspelning med Wella. Det bästa med Elin är ju att hon och jag är så lika när det kommer till att dona och det blir så tacksamt att komma hem till någon som är lik en själv. Efter en lååång dag framför kameran kunde jag nästan börja gråta av lycka när jag kom hem till henne och det såg ut såhär i hennes kök. Snacka om att fylla på energin på en gång. Vi åt snacks och pratade skit i några timmar. Det är sällan en tyst minut och det är så mycket som händer i våra liv just nu att vi snart kommer att tjata hål i huvudet på varandra. Men det är roligt ju, och härligt, att ha någon att bolla så mycket tanker och ideér med. Och att ha någon att äta hemmagjord skagenröra och dricka bubbel med.

Efter det gick vi en promenad med barnen till Elins föräldrar för middag. Vi åt salmalax (bland det godaste jag ätit, ska kopiera receptet på en gång), drack rödvin och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är första gången jag träffar Elins föräldrar ju men det kändes som att träffa två nya vänner på en gång. Man märkte att Elin är ett resultat av dom så tillsammans satt vi alla fyra och brainstorma i flera timmar. Behöver mer sådana kvällar i mitt liv.

Efter den trevliga middagen och x antal vinglas promenerade vi hem och jag tog bild på detta och skickade bild till Victor. ”Titta vad som låg på min säng ” med fyra gråtgubbar. Jag säger ju det, man märker att Elin jobbar i hotellbranschen.

Idag gick vi upp i tid (det blir ju så när det finns barn i huset, vilket var tur annars hade jag nog sovit till tre) åt frukost och tog en promenad. Efter det åt vi lunch och började jobba på en idé som vi har. Eller nu är det ju ingen idé längre eftersom att saker redan är i rullning.

Efter det tog vi oss iväg för ett möte som var inbokat. Min nya sajt ska byggas upp och det organiserade vi och jobbade med idag. Ni hör ju, allting sker samtidigt för mig just nu och jag är så glad över det att jag nästa spricker. Skam den som ger sig.

<3

Och under det här fantastiska dygnet i Trosa så har ju även solen lyst, själen blir ju så lycklig av det.

Nu ligger jag i sängen och har precis badat. Jag ska beställa upp en sallad till middag och sätta på en film. Jag är väldigt väldigt trött idag, lite trött efter vinet igår men framförallt efter den här veckan. Lika trött som jag är lika fylld är jag med energi, hur den här veckan har sett ut är precis vad som passar mig och mitt liv. Jag har känt att jag har jobbat på riktigt, arbetat med saker jag verkligen tycker är roligt och saker som jag brinner för. Hela veckan känns som ett kvitto på allt arbete jag har lagt ner senaste åren på mina sociala medier. Och det kanske är någonting man inte får säga men jag får ett helt annat sug på livet och ser så tydligt hur just jag vill leva mitt liv när jag är hemma såhär. Jag älskar känslan av att ha så mycket jobb att göra att jag knappt hinner med. Nu ska jag njuta av den andra känslan som även kommer efter en sån här vecka, tröttheten. Jag önskar er alla en trevlig kväll, nu ska jag ta lite ledigt en stund.

6 kommentarer

 1. Så härligt Maja! Jag blir så inspirerad att fortsätta jobba mot mina mål och drömmar när jag klickar in här! Trots att du är nästan tjugo år yngre än mig lär jag mig massor av dig. Keep it up girl! ❤️

 2. Vad härligt! Och dina ord ger mig inspiration också 🙂

  Njut av tiden i Sverige!

  Varm kram,
  Anna

 3. Det är sååå spännande att få se vad alla dina projekt leder till! ?? Du är grym! Lycka till och kör hårt!❤️

 4. Hej underbaraste! Vilka färgkoder har ni på väggarna i eran lägenhet i Västerås? Sjukt snyggt iallafall!! <33

 5. Klart man får säga högt att man har planer framåt, eller är svinnöjd med det man åstadkommit genom mod, kreativitet, hårt arbete, smarta/strategiska val (eller vad det nu är man gjort bra.)

  Jag tycker det är inspirerande, och blir både pepp, motiverad och glad .! 🙂

Skriv en komentar