Maja Nilsson Lindelöf

Tack!!! För all respons senaste dygnet. Mailen har bara rullat in, meddelandena och kommentarerna lika så. Så fint att så många av er är så taggade på mina plagg och skriver att ni är glada för min skull. Jag är så glad för min skull och att få dela det mer är känns viktigt.

Nu fortsätter vi och pratar om mina vänner. Näst ut är min nyaste vän, jag sitter i taxin påväg till henne just nu så jag tänkte att det passade. Vi har inte ens känt varandra i ett år men ibland så hittar man någon och på en gång så känns det som om att man har känt varandra hela livet. Jag pratar såklart om min fina vän Elin.

Hon skrev till mig i somras och frågade om vi skulle börja jobba tillsammans. Jag tänkte inte över det särskilt länge och hade ingen aning om vem hon var eller vad hon egentligen kunde hjälpa mig med. Jag visste bara att jag var alldeles för ny i den här branschen för att klara mig själv och inte bli uppäten. Det gäller ju att veta hur saker och ting går till och jag hade ju ingen aning. Jag tänkte att det krävs en viss typ av person att ens skriva ett sånt mail och speciellt till någon som mig, som inte alls hade en stor blogg eller hade stora sociala kanaler.

Sagt och gjort, vi började jobba tillsammans. Jag minns såväl hur vi spånade på kläder ihop till ett inlägg och allting hon skickade var saker jag själv hade köpt. Vi tänkte likadant och det märktes redan från början. All vår kommunikation skedde ju över telefon och mail men en dag så ringde hon upp mig på facetime och jag tror om jag ska vara ärlig att vi sedan dess har snittat tre samtal om dagen.

Det är ju tråkigt att bara prata om jobb men det är som är det bästa med Elin är hur hon möter mig på mitt kreativa plan. Vi är så läskigt lika i vårt sätt att tänka och arbeta. Vi båda är perfektionister och lämnar ingenting åt slumpen. Vi båda vet vad som krävs för att komma någonstans och det är så otroligt givande för mig att kunna få jobba så nära en sådan person. Någon som är precis som mig. Jag fick höra av en kompis som visste vem Elin var sedan innan att hon och hennes familj är så kreativa och ambitiösa. Jo tack, jag tror att alla som är trötta på sina liv skulle behöva bo hos dom en natt för att dagen efter känna en nytändning och motivation på livet. Känna att allting går bara man anstränger sig tillräckligt hårt.

Allt det här gör ju att jag hittar så mycket inspiration i Elin. Jag blir efter varje samtal så taggad på livet och allt som kommer till det. Vi kan prata om bröllop, blogg eller kärlek. Det spelar ingen roll. Det är alltid positivitet och motivation. ”Det finns inga problem bara möjligheter” säger hon jämt och jag försöker att ta in det varje dag. Att få samma livssyn som Elin.

Förutom alla de egenskaperna som jag avgudar hos Elin så är jag så glad att vi blev mer än bara arbetskollegor. Vi tänker lika och jag kan både skratta och gråta med henne. Sen första stund har vi varit väldigt raka med varandra vilket jag verkligen uppskattar i relationer. Ingen har tid för missförstånd eller osagda tankar, ut med det bara och sen är det sagt.

Hon är lite som en storasyster för mig skulle man nog kunna säga, hon har två barn, villa och ett bra framgångsrikt jobb så i livet är hon ju långt framför mig men i huvudet är vi kopior. Och det var så fint att hitta någon likadan som en själv i 24års åldern.

Alla människor skulle nog behöva en Elin i sitt liv, någon som får en att tro att allting är möjligt bara genom att vara sig själv. Hon behöver inte ens anstränga sig för att sprida positiv energi och en känsla av trygghet på samma gång. Väldigt glad att jag har hittat henne.

5 kommentarer

  1. Kan inte du tipsa om dina favoritställen och godbitar i Västerås? Alltifrån restauranger, uteställen, cafén, butiker, promenadstråk osv. Är nyinflyttad så det vore sååå bra<3

  2. Så fint du skriver! blir glad av att läsa 🙂 är själv 25, snart 26 och vill gärna hitta nya härliga tjejkompisar, men det är svårt tycker jag när man börjar bli äldre.. Önskar det funnits tinder fast för vänner 😉

  3. Så fint!!! Vad är det Elin jobbar med? Alltså vad är hon utbildad till? Verkar så spännande och kul, kram!!

  4. Så fint! Och kul att hitta nya bra vänner ”senare” i livet 🙂
    Jag ska också gifta mig i sommar och ha tvådagars bröllop. Kan inte du lägga upp lite inspobilder på klänningar man han ha kvällen innan? Eftersom du nämt att du ska ha olika klänningar tänker jag att du har massa inspo, och älskar ju din stil!! <3

Skriv en komentar