Maja Nilsson Lindelöf

Frågorna har strömmit in om mina träningskläder och ni vill gärna ha tips vilket jag bara tycker är kul! Jag fick nyligen en leverans av både Nike och Rönisch så min träningsgarderob är on point just nu. Jag åker ju som jag är till gymmet och bryr mig egentligen inte om hur jag ser ut men någonting som jag alltid har tyckt och även någonting jag står för är att man tränar bättre om man känner sig snygg. När jag tar den sista rena tröjan ur garderoben och dom noppriga gamla tightsen från 2015 tränar jag inte lika bra som när jag har på mig mitt nya matchande set från Rönisch exempelvis.

 

Jag rensade ut häromdagen så nu har jag bara fräscha träningskläder kvar, även de kläderna som sitter bra på kroppen. Hur ofta köper man inte kläder som man vägrar acceptera sitter dåligt på en? Det gör jag alldeles för ofta. När jag uppdaterar min garderob brukar jag även följa en färgkod, att matcha blir mycket enklare om allt går i samma färger. Just nu är jag inne på svart, vitt, grått, beigt och rosa.

Allt som jag har länkat under finns i min garderob!

Gråa tightsSvartaRosa t-shirt – Sportbh – Rosa linne

Det viktigaste för mig när det kommer till träningskläder är att tightsen samt sportbhn sitter bra. Jag måste kunna andas och springa utan att tänka på min cameltoe. Alla tights jag har fått från Rönisch ÄLSKAR jag. Perfekta höjd i midjan, drar åt där det ska och man får riktigt fin form i dom. Dom svarta använder i princip varje dag nu.

SportbhRosa långärmad tröja – Rosa linne Svart tjocktröjaVitt linneGråa tights – Sneakers

Sen tycker jag att det är viktigt att investera i bra träningsskor. Jag har hört att studsen försvinner efter något år och även om skorna ser ut att vara i bra skick så ger det inte samma stadga på foten. Det här är väldigt viktigt för mig som har haft problem med mina knän samt löper mycket.

Grått linneBlå långärmad tröjaVit/svarta tightsLångärmad beige tröjaSportbh

H&Ms träningskläder älskar jag, däremot håller ju inte kvalitén lika bra och det är A och O när det kommer till träningskläder med tanke på hur ofta dom behöver tvättas. Ibland är det bättre att lägga en extra slant på bättre kvalité.

Inlägget innehåller adlinks.

4 kommentarer

 1. Hej Maja!!
  Tack för en superbra blogg =) fortsätt vara den du är.

  Jag har en liten fråga, det är om du nån gång skulle kunna ge dina bästa tips för Lissabon om du har nån mer frågestund eller tid över ? Åker dit under fotbollsvm i sommar med pojkvän, vi vill äta god mat och ha det mysigt haha =).

  Ha det bäst!

 2. Cassandra Svara

  Fina Maja! Jag MÅSTE få veta vart dina snygga hängselbyxor du hade idag kommer ifrån?

  Du ger mig så mycket inspo! Stor kram till dig!

 3. Jag har en fråga som inte riktigt hör ihop med det här inlägget. Jag fick feeling helt enkelt.. ☺️
  Jag läser ett antal bloggar varje dag, bland annat din (tycker om den jättemycket!). Men, det är en sak som gnager mig, och det är att många bloggare flyger och konsumerar väldigt mycket. Det är ju väl känt att det tär på vårt klimat och vår jord. Och ni härliga influencers är förebilder för många många tjejer där ute. Själv älskar jag både resor och shopping, men försöker dra ner för klimatets skull. Du är ju så vettig – kan inte du skriva ett inlägg om detta? Om hur dina tankar går? Och är det något som ni diskuterar bloggare emellan – t ex hur ni gör för att dra ner osv?

Skriv en komentar