Maja Nilsson Lindelöf

Jag tog lite helg den här helgen, det var väldigt skönt och kanske ska det bli min nya grej. Att lördag och söndagar så kommer det upp tidsinställda inlägg eller tillochmed en bloggfri dag. Får se. Hur mår ni? Jag själv är helt slut efter den här helgen, men jag har lite att stå i så jag tog mig till gymmet och körde av ett halvbra pass med min tränare, ibland skratta han bara åt mig när jag för mitt liv försökte göra bra squats utan att dö. Efter det har jag haft möte med Elin och styrt upp lite saker. Jag och Victor åker ju hem till Sverige på söndag eftersom att han har landslag så jag och Elin har bokat in massa jobb den veckan i Stockholm. Så himla roligt och jag har flera projekt som kommer att kicka igång nu. Dessutom ska vi smaka av menyn till bröllopet på söndag vilket jag verkligen ser framemot.

Nu kikar vi på de senaste dagarna och vad jag har haft för mig.

Kenan är här på besök så vi börjar varje morgon på gymmet och efter det äter vi frukost där. Jag älskar deras mat och alla deras shakes. Jag vet inte om jag har sagt det förut men jag är ju verkligen i behov av ett kontor men funderar på att börja ta med mig datorn och sätta mig där i några timmar istället för att åka hem direkt efter träningen. Man jobbar ju på ett annat sätt när man inte är hemma.

Vi har varit och tittat på hus igen, jag hittade ett som jag älskade men Victor vill fortsätta leta. Han la faktiskt en lapp i en brevlåda för några dagar sedan och nu ringde dom så det huset ska vi kika på i veckan! Vi måste ju verkligen hitta någonting snart om vi vill ha ett nytt hus efter semestern.

Sen var det lördag och jag såg ut såhär!

Sen så har vi tittat på fotboll! Vi hade gäster över i boxen i helgen vilket var supertrevligt.

Jag får alltid så många frågor om vad jag har på läpparna och det är mer eller mindre alltid detta läppglans från Clarins (adlink). Det ser väldigt rött ut på bilden så antar att ljuset var dåligt men det är mer brunt än rött.

Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning! Jag invigde min nya blazer, mer om den imorgon! 

Och så åkte vi till Cloud 23 och drack lite drinkar. Lördag i Manchester, då är det mycket folk ute och fest ligger i luften.

Efter det tog vi oss till en restaurang som heter Wings.

Och jag glömde ta kort på maten men däremot tog jag kort på det största glaset bubbel jag någonsin har sett. Jag klagade inte. Efter det togs det inga mer bilder utan vi åt middag innan jag lämnade sällskapet för att möte upp några av Victors kompisar. Dansade till tre innan jag hoppade in i en taxi hem. Idag lämnade jag in blazern på kemtvätt, det behövdes kan jag meddela.

7 kommentarer

 1. Det låter klokt att ta lite ledigt från bloggen ibland. Det är ju faktiskt ditt jobb och de flesta är ju lediga på helgerna, i alla fall de med ”vanliga 9-5”-jobb, så egentligen inget konstigt. Att under veckan förbereda och tidsinställda inlägg är ju toppen, men tror att vi alla som hänger här har full förståelse om du är ledig och har ”bloggfria” dagar ibland.

  Kram ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Ja jag tänker det med, och så skönt att ni verkar ha full förståelse för det. Stor kram och tack för din kommentar <3

 2. Hej! Kan inte du göra en vlogg där du visar hur du gör med ditt hår för att få det så fint och också hur din lugg är klippt? ??

 3. ❤❤❤Maja, your blog is simply pure beauty!
  I think you do very well in doing this, we all have the right to rest and enjoy our days!
  We will always respect your decisions.
  Where’s the handbag from?
  It’s lovely!
  Good night and a big kiss.❤❤❤

 4. Hej! Skulle inte du kunna tipsa om några snygga klänningar att ha som bröllopsgäst i sommar? Skulle behöva lite inspiration och din stil är ju to die for ?

 5. linnea andersson Svara

  Vart är dina snygga byxor och skor från? 🙂

Skriv en komentar