Maja Nilsson Lindelöf

God morgon från Paris! Jag har precis vaknat (lite för tidigt men jag blir jämt så ivrig och vill bara att dagen ska starta NU). Jag ska duscha och fixa mig innan jag väcker Victor och vi ska ut och carpa dagen men jag måste bara tipsa om veckans poddavsnitt! Jag skrattar varje gång jag hör det här. Vi firar ju ett halvår med podden och vi har samlat ihop några gamla poddavsnitt som vi spelade in för ett år sedan, alltså ett halvår innan vi släppte podden på riktigt. Man får höra Victor få utbrott på mig och jag och Sanna låter som bimbos. Så om inte annat så kan ni lyssna för att höra hur det låter när jag och Victor bråkar hemma, att vi lyckades få detta på bland är det roligaste jag har varit med om. TÄNK va kul och ha när vi är 80 år gamla sen.

Såhär ser det ut när jag poddar, kaoset i vår garderob är inte att lika med just nu men det blir ju så när man har rest osv.

13 kommentarer

 1. Det är min nya favoritpodd! Hittade den för nån vecka sen och har plöjt alla avsnitt. Ni är så härliga och roliga och mixar med att ta upp viktiga ämnen. Ni är mina nya förebilder!

 2. Fantastiskt roligt, skrattade högt när du berättade om den gången John skulle köra dig till flygplatsen. Fick en bild framför mig, där du känner för att kliva ur bilen direkt 🙂

  Ni berättar allt så roligt, och bjuder verkligen på er själva!!

 3. Hahahah skrattade högt när du och Victor bråkade! Ha det så bra i Paris! <3

 4. Hhahahahahhaha. Victors utbrott var det absolut roligaste jag hört på länge. Älskar att ni vågade dela med er av det ?

 5. Min kille när han hör klippet med Victors utbrott: ”Men det är ju synd om han………” ja ba: ”Va? Hur menar du?” Han ba: ”Varför ska HAN behöva flytta på sig???”

  Hahaha skrattade ihjäl mig åt detta avsnittet, ni är så roliga och underbara!! ❤️

 6. Hej! Vill bara dela med mig av att vi har testat dina senaste tips här hemma.
  ”Maja o Lindelöf brukar titta på den här” likadant med kycklingen, ”ah va gott detta var” ”ja! Maja o Lindelöf brukar äta detta”, alltså dom blickarna jag får, han tror jag är knäpp. Och podden fick han så illa tvunget lyssna på i bilen idag. ”Du pratar ju om dom som att dom är våra närmsta vänner”. Nu har vi en Lindelöf-jargong här hemma. Allt nytt vi gör/köper har Lindelöf tipsat om. Hahaha.
  Ha det underbart i Paris!! Kram & ta hand om er.

 7. Alltså jag döööör? ditt och Victors bråk, det låter som hemma ungefär??
  Och tack för en underbar podd?

 8. Jag skrattade så mycket till detdär avsnittet att det kom tårar ? älskar verkligen eran podd!

 9. Världens bästa podd! Ser alltid fram emot söndagspromenaden med min bebis och er podd i öronen.
  Skrattade så mycket åt Victors och ditt bråk. Lever med en Victor också som spelar minst lika mycket och känner igen ”dampet” ?
  Hoppas att ni har det roligt i Paris.
  PS. Skulle vara kul om du hade en bloppis 🙂

  Kramar

 10. Hahaha <3 Skrattade högt åt klippet med dig och Viktor, älskar att ni delar med er av sådant.

 11. Hahaha men åh älskar er så mycket!!! Ni är ju bara bäst! Ibland känns det som jag känner er?

  Hahaha och Victor??? Hahahahahah han låter så jävla uppblåst Hahahaha dör! Ni är ju underbara

 12. Alltså jag skrattade HÖGT på min promenad när jag lyssnade. Så jäääkla kul Hahaha! Älskar er podd! Och er två. Så härliga!

 13. Hahaha var ute och gick när jag lyssnade på erat senaste avsnitt, gick och skrattade högt ? Sedan på kvällen speladr jag upp klippet för min man när ni bråkar, vi stod i köket och skrattade högt!! Barnen undrade vad vi höll på med haha? Ändå stort att du har en kille som kommer i ”mood” när han kollar på Notting Hill ??

Skriv en komentar