Maja Nilsson Lindelöf

Nu måste jag ge er ett riktigt bra tips såhär på kvällskvisten. Victor kom hem en dag och ville se serien La casa de papel på Netflix med mig. Sagt och gjort, nu fem dagar senare har vi sett klart första säsongen. Herregud. Det här är, utan tvekan, den bästa serien jag någonsin har sett. Jag och Victor skrek häromdagen när vi hade sett sista avsnittet, extra snopet när vi trodde att vi hade två avsnitt kvar men det visade sig att det enbart är Netflix i Spanien som visar de två sista avsnitten på säsong ett (?!). Det slutade med att Victor satt och chattade helt tokig med någon på Netflix-chatten och gick inte och la sig förren en timme senare.

Så tips tips tips! La Casa De Papel på Netflix!

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer

 1. Hur löste det sig då? 🙂 fick ni tag i de två sista avsnitten?

 2. Är det inte bara så att Netflix inte släppt de senaste avsnitten i Sverige än? Vissa serier släpper dom ju endast ett avsnitt i veckan på…

 3. Alexandra Svara

  Tips är att se Cable Girls (Las chicas del Cable) på Netflix om ni gillade La Casa de Papel, vi såg som efter varandra, så olika och såå bra!!

 4. ❤❤❤Ohhh my god Maja!!!
  You do not know how much I’m grateful, I started to see yesterday and woah I’ve seen 5 episodes, it’s one of those series in which we want to continue to watch without stopping!
  And I’m really grateful, it’s the best serie without doubt!
  Big kiss!
  Thanks thanks thanks❤❤❤

 5. Huuuuuur får man tag på dem 2 sista avsnitten?!
  Sett klart nästa hela serien men verkar omöjligt att se dem sista

 6. ÅH herregud, bästa tipset! Sett klart säsongen nu på 3 dagar, bästaaaaa någonsin! Har ni sett dem 2 sista avsnitten nu? Isåfall hur gör man? Får panik hahaha

Skriv en komentar