Maja Nilsson Lindelöf

Det är lördag och det här är min verklighet just nu. Regn utanför, Nyhetsmorgon på TV och kaffe. Jag vaknade upp med nackspärr från helvetet. Varför pratar man inte oftare om det? Jag är på riktigt ledsen över detta, var så taggad på lördag, fotbollsmatch och middag ikväll. Victors kompisar är här och vi ska ta oss till matchen runt 13. Nu kan jag inte ens röra huvudet en mm, jag kan knappt göra en kopp kaffe utan att svimma av värk. Jag har en vattenflaska fylld med varmt vatten som jag försöker dämpa smärtan med. Aja det är som det är. Dumt att klaga över något som går över om några dagar. Tänk att det finns människor som har sån här värk konstant, fruktansvärt.

Igår landade Victors kompisar så jag skippade middagen i stan med tjejerna, hanns inte med helt enkelt. Jag trodde grabbarna åker hem imorgonbitti så jag hade bokat en överraskning för Victor två timmar härifrån eftersom att han är ledig söndag och måndag. Fick höra igårkväll att killarnas flyg visst går på måndagmorgon så just nu försöker jag avboka hotellet. Jag ville överraska Victor och han hade blivit så glad, men som vanligt har jag slarvat med att kolla exakta datum och nu hoppas jag att jag får tillbaka pengarna. Det här är inte första gången jag gör något sånt här, vet inte hur många gånger jag har åkt till flygplatsen och väl där har det visats att jag har bokat flyg en helt annan månad. Det är någonting i mitt huvud som inte kopplar, så nu håller vi alla tummar att jag får tillbaka pengarna :))

Önskar er alla en fin lördag! Utan nackspärr och felaktiga bokningar <3

7 kommentarer

 1. Dear Maja!❤
  It’s a terrible pain, I hate having those kinds of pains.
  I hope the pain passes quickly.✨
  Maja, you could talk a little about the dinner with the girls from the team yesterday?
  I hope it went very well.
  Great kiss and thank you for the incredible blog.❇

 2. Tips: gör en egen rispåse!
  Häll i ris i ett örngott eller vad man nu kan tänkas ha hemma och värm i micron. Räddningen när man har nackspärr eller ont i ryggen <3
  Krya!

 3. Hej
  Tips till nacken, ställ dig i duschen och låt varmt vattnen rinna länge längs nacken och axlarna. Sedan lite voltarensalva på efter det.

 4. Ha ha! Jag är likadan med tider och datum. Dyker alltid upp på fel plats vid fel tillfälle. Jag brukar skylla på att jag har dyskalkyli, alltså blandar ihop siffror. Ibland stämmer det, men oftast är jag bara slarvig. Det ställer till det en del men jag kämpar med att bli bättre. Mer än så kan man ju inte göra. ☺️

 5. Maja! Du är en sådan härlig tjej. Som läsare så älskar jag alla dina sidor och egenskaper som lyser genom dina bilder och inlägg. Din energi, stil och engagemang gör mig inspirerad och får mig att vilja fylla min vardag med meningsfulla ting. Fortsätt såhär, din blogg är den bästa av alla bloggar jag någonsin läst, perfekt kombination av allt som vi kan tänkas bry oss om. Kram och power till dig.

 6. Hej! Ramlade över din instagram nyss. Du har ganska nyligen lagt upp en bild när du har en mönstrad klänning på dig med en bil i bakgrunden. VAR kommer klänningen ifrån? SÅ FIN!

Skriv en komentar