Många av er har mailat och frågat mig om vilken tryckfirma vi använde till vårt bröllop. Därför tänkte jag slänga upp ett till inlägg om eftersom att mitt arkiv fortfarande inte verkar vara i ordning. Vi valde att jobba tillsammans med fantastiska Tryckstudion. Det var en djungel för oss när det kom till att välja rätt företag, det finns ju så många olika stilar och typer och från att det kändes så oviktigt med inbjudningskort till placeringskort och dylikt så kändes det helt plötsligt som ett av de viktigaste besluten. Om jag har förstått det rätt så sätter det en röd tråd genom hela helgen, och att detaljen i hur det första kortet såg ut som man fick på posten på hösten till att det finns detaljer under hela helgen i samma stuk gör väldigt mycket.

Vi vill ha ett enkelt romantiskt bröllop, lantligt, bohemiskt och vackert. Men vi vill också att varje detalj ska avspegla oss som personer och just därför kändes det som en perfekt träff när Tryckstudion skickade sina förslag till oss. Dom har varit så enkla att jobba med och kommit med så otroligt många bra ideér. Nu ska vi snart börja och designa de riktiga inbjudningarna samt smådetaljer till helgen, så himla roligt!

En liten detalj som kanske känns astöntig men som gjorde mycket var vilket frimärke som passade till det gråa kuvertet. Fint tycker jag med rosa till.

Utanpå själva kortet är ett silkespapper som man viker upp, även det en liten detalj som gjorde väldigt mycket.

Vi ville hålla save-the-date kortet enkelt och stilfullt, men med en roligt twist som visar hur vi är. Roliga figurer he he (hybris). Härligt och originellt tycker jag.

Dessutom var dom så otroligt tillmötesgående när det kom till att vi lägger stor vikt i att ha ett litet privat bröllop. Gulligt med ett litet extrakort i kuvertet. Här hittar ni deras hemsida om ni vill kika mer! Alternativen är oändliga och jag är förvånad över att vi ens kom fram till ett resultat.

Nu måste jag kila, jag har bjudit över tjejerna från laget på middag så sopporna ska tas ut och vinet ska på kylning.

2 kommentarer

  1. Tryckstudion är bäst! Jag använde mig också utav dom när jag skulle gifta mig! Vi hade en del turer fram och tillbaka med ändringar osv. Men allt gick så himla smidigt och snabba är de också!
    Att gifta mig var det största och absolut roligaste och finaste jag gjort! Njut av varenda sekund, även av planeringen! Lycka till! ?

  2. Citat från livetpåläktaren: Jag skall va nykter/inte dricka vin på 1 månad bara för att visa att jag kan!

    Fakta: Det dricks vin!

    Slutsats: JAG ÄLSKAR DET OCH ÄLSKAR HUR DU LEVER DITT LIV OCH BARA KÖR PÅ! du är en stor inspirationskälla i mitt liv och jag hoppas aldrig att du sluta vara den du är! För du är helt underbar på alla sätt och vis! TACK MAJA, du får oss andra att känna oss som människor!

    KRAM!

Skriv en komentar