Maja Nilsson Lindelöf

Nu är väskorna packade och jag ska snart bege mig mot flygplatsen. Det är som jag skrev igår, med vemod jag åker hem idag. Men som jag sa till Sanna, åker jag inte idag kommer jag aldrig vilja åka ifrån barnen. Jag landar vid 17 idag i Manchester och får hela kvällen med Victor innan han åker till London för bortamatch. Det gör inte så mycket, jag trivs ju bra själv och har ju knappt varit ensam på en månad så två dagar gör mig bara gott. Jag ska bara träna, jobba och börja fixa i huset. Köpa hem blommor och nya vårlakan och sånt där roligt.

Jag tänkte visa er lite bilder från dagarna som har gått men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så jättemånga. Jag tror att det lätt blir så för mig, även om jag älskar bloggen och vad jag jobbar med så ser jag ofta värdet i stunden och kan nästan skita i allt det där andra. Just därför är jag också lite fundersam kring barn, jag vet att om den dagen kommer och vi får barn så kommer det inte finnas en cell i min kropp som kommer att vilja sätta sig för att skriva ett långt blogginlägg. Sen vet jag ju att man som människa behöver egna rutiner och sitt egna liv trots att man har barn men jag menar första halvåret. Jag kommer nog att ställas inför ett ultimatum där och se hur jag kommer att göra med mina kanaler, om jag då ska börja satsa på någonting annat istället som inte kräver att jag jämt och ständigt delar med mig av mitt liv. Dessutom så när man har ett annat slags jobb får man ofta mammaledigt och behöver bara tänka på sin bebis och sig själv, men för mig skulle det ju inte alls se ut så. Nu babblar jag på igen som om att jag är gravid, jag har helt enkelt bara fastnat i barntänket dessa veckor. Inte så konstigt kanske!

Här kommer iallafall några bilder från min telefon!

Vi har ätit pannkakor <3 Jag vet att Victors mamma gjorde nyttiga pannkakor när dom var hos oss i våras i Lissabon. Ska be henne om receptet, dom smakade så gott och innehöll så mycket bra grejer för kroppen. Tips när man får ont i magen av för mycket mjöl!

Och tagit vår första promenad med Mason och Nellie! Solen lös och hela staden var ute. Så himla mysigt med vår, och den spanskakulturen. Iochförsig så stod föräldrarna i parken och drack öl och rökte medan dom lät barnen springa fritt i hela lekparken men ändå.

Har ni sett en mer sliten människa? Man kan tro att det är jag som har kämpat på och fött ett liv men så är inte fallet.

SOLEN <3

Victor skickade bild och var stolt över att han hade börjat städa undan julen läs – fick bara tjata på honom i två veckor he he.

”Jag får bara ner toppen på granen vad ska jag göra?”. Den står nu i garaget och väntar på mig.

Och så har vi gosat och gosat och gosat. Jag och Sanna har varvat mellan barnen och samtidigt ätit choklad. Så jäkla mysigt ändå.

Nu måste jag springa och njuta av sista tiden här <3 önskar er en trevlig dag. Och juste, jag har tidsinställt ett inlägg senare där jag har skrivit om månad oktober, in och kika senare!

2 kommentarer

  1. Ja gärna recept på nyttiga pannkakor. Ett sådant guilty pleasure för mig ?

Skriv en komentar