Maja Nilsson Lindelöf

God kväll på er mina vänner. Dagarna rullar på här borta. Nellie är på dagis om dagarna och vi har myst hemma, varit på sjukhuset och väntar på lillkillen. Dagarna rullar på helt enkelt, jag tycker att det är mysigt. Det känns verkligen som en riktig vardag, vi äter middag vid halv sju, och efter att Nellie har nattats myser vi i soffan och tittar på TV, snackar skit och hänger. Skillnaden är ju stor i jämförelse med mitt och Victors liv i England, där kan det ju gå dagar utan att jag sminkar mig eller sätter på mig någonting annat än mjukiskläder. Mysigt men jag märker att min energi blir bättre när jag gör mig i ordning. Säkert mycket psykiskt, att hjärnan förstår att det är en ny dag och dags att ta sig ut. Jag tränar ju varje morgon men efter det är jag och Victor hejare på att mysa hela dagarna, saknar det lite nu såklart men i vår ser jag framemot mer aktiva dagar. Jag har även funderat på att hitta ett kontor till mig, jag har flera roliga ideér och projekt på gång och jag tror att ett kontor hade varit bra för mig. Någonstans dit jag behöver åka för att få saker gjort, att sitta hem är ju inte riktigt samma sak.

Nu är vi hemma efter en dag på sjukhuset, Sannas due date var ju idag men ingen bebis är på g än så nu är vi alla hemma och ska snart börja laga middag. Ikväll ska jag färga ögonbrynen och köra på med lite brun utan sol. Ska fräscha upp mig lite helt enkelt. Jag ska skriva mer om alla produkter som jag använder, jag har sett att det är uppskattat så det kommer! Och min frågevlogg KOMMER, jag har i mitt försvar spelat in en men ljudet blev för svagt, tror jag lyckades ställa någonting för mikrofonen…… det är på min priolista när jag är tillbaka i Manchester, lite svårt nu när jag är här vilket ni säkert förstår. Önskar er alla en trevlig kväll <3

2 kommentarer

  1. Skriv om hur du stylar ditt hår, vilka produkter du använder och vilka verktyg osv 🙂 Det skulle uppskattas

    • Maja Nilsson Svara

      Håller på och styra upp ett sånt inlägg! Stor kram ❤️

Skriv en komentar