Maja Nilsson Lindelöf

Oj vilken dag igår! Den började väldigt tidigt, jag vill ju alltid ha min tid på morgonen vilket resulterar i tidiga mornar ibland. Jag kokade kaffe, åt frukost och fixade till mig innan taxin hämtade upp mig vid Sanna och John. Nerverna inför P3 hade inte kickat in än utan det kom när jag satt i radiohuset och väntade på att klockan skulle bli åtta. Sen var det dags!

Jag måste säga att det var så OTROLIGT roligt att hälsa på i morgonpasset. Jag skrattade högt och från magen flera gånger och det absolut bästa var kanske när det spelades musik, då pratades det högt och lågt utan filter. Så härligt, är så glad över att jag blev inbjuden och jag vill så gärna komma tillbaka igen. Vem vet kanske är radio min grej? Så pass roligt tyckte jag att det var. Och TACK för er fina fina respons, jag har fått så mycket fina meddelanden och mail från alla er. Här finns det att lyssna på om ni vill höra nu i efterhand.

Direkt efter det åkte jag till United Influencers och mötte upp Elin, vi hade möte om min blogg, la upp en strategi och mål med det här året. Jag är så taggad på allting och jag längtar efter att få bjuda på härliga samarbeten och utveckla det kreativa inom mig. Ni vet ju att jag älskar allt som har med både mode men även skönhet att göra. Tacksamt att jobba med det jag gör och få så mycket olika möjligheter att få använda det.

Efter det åt vi lunch på Urban Deli i stan, brainstormade och snackade skit. Elin hörde av sig till mig i somras och efter det så har vi kommit tajtare och tajtare. Så kul att få jobba med någon man verkligen kan vara sig själv med och säga precis vad man tycker och tänker – inget daltande vilket gör att vi jobbar så effektivt ihop.

Hennes lilla Hugo var också med <3.

Efter det sprang vi förbi ByMalina där jag hade lite kläder och hämta, vill ha sommar nu och visa er kläderna. Och efter det hade vi möte med Hannah och Amanda på Perfect Day, pratade om podden och allt som kommer till. En kreativ dag där jag fick mycket gjort, så skönt att vara i Stockholm sånna här dagar och bara köra på. Idag ska jag iväg på en fotografering för Damernas Värld, min första plåtning för en tidning! Stort!!

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer

 1. Du var så bra igår, lyssnade i efterhand. Kände igen mig direkt i det där med att vara tidspessimist. Story of my life också 🙂

 2. Vart har du köpt överdelen du hade på dig på P3? Älskar den 🙂

 3. Madeleine Melhag Svara

  Alltså Maja! Du var helt fantastisk igår! Jag skrattade högt flera ggr. Du skötte dig galant, så proffsig?? Imponerad är rätt ord. You go girl❤️

 4. Lyssnade precis på avsnittet med dig (eller vad man kallar det).
  Alltså vad fort tiden går, vill ha mer än en timme när du pratar haha. Du är så klok och rolig att lyssna på. Har sparat 5-6 avsnitt av er podd till min flygresa nästa vecka. Så jobbigt att inte få lyssna haha. Tack Maja för du är du!

 5. Alltså du är otrolig, min förebild<33 så jävla stolt över dig!!

 6. Hej!
  Lyssnade, kul att höra dig 🙂 Älskar att läsa din blogg och blir så inspirerad på alla plan. Tänkt kommentera länge men är en sån person som bara läser och aldrig skriver något. Men nu gjorde jag det ändå 🙂 kör på, älskar även podden. Lyx att ha en Sanna i sitt liv hon verkar så jordnära.
  Trevlig helg!
  Jessica

 7. Maja, you are splendid!
  I’m so happy for all your successes!
  The best model!
  Big kiss!<3<3<3

 8. Blir så glad för din skull!! Du förtjänar det verkligen <3 kram

 9. Vart har du köpt de snygga ljusa jeansen du hade på bilderna?

 10. Du var grym! Skrattade högt flera gånger. Och var lite nervös innan för din skull, eftersom Hanna H är, om än charmig, lite skrämmande. Men ni klickade!

  Nästa gång vore det roligt om Sanna var med i radion – ni tar liksom fram varandras personligheter så bra, när ni sporrar/roastar/stöttar varandra som en duo. Det skulle nog bli skön P3 radio. : )

 11. Vart har du köpt din fina gröna topp? Du är sån inspo!

 12. Hej fina du!

  Har följt dig ända sen du ”bara” hade twitter för då fastnade jag eftersom du är så SATANS rolig. Har sen dess följt bloggen och lyssnar givetvis på podden 🙂 Därför blev jag sååååå glad när jag hörde dig på morgonpasset som jag lyssnat på varje morgon i flera år. Kände mig typ som en stolt kompis och blev typ tårögd vilket är sjukt haha. Men ville bara säga att du är så grym och är jag så glad att det går så bra för dig, du är verkligen värd all framgång.

  Ha det bäst! Massa kramar 🙂

Skriv en komentar