Maja Nilsson Lindelöf

Sen så kom juni och vi var ju hemma i Västerås en snabbis, svensk sommar och hemma i Västerås – inte så pjåkigt ändå. 

Varje gång jag går förbi den här utsikten när jag är hemma tar jag en bild, vet inte hur många liknande jag har på mitt instagramflöde. Fint va? Jag sa det till mamma igår, att Västerås inte är så pjåkigt ändå.

Vi gjorde ju klart allting med lägenheten och var för första gången ägare till vår egna bostad. Stort! Vi har ju alltid hyrt i både Portugal och nu England så att få köpa sitt egna ställe var stort.

Och vi hade semestermode on. Hur härligt är det inte då?! Att få drick öl med den här karln som alla andra månader om året är nykter och sen så är man ju även omringad av andra nära och kära. Fan så fint det är, längtar till den här sommaren.

Vi fick även låna en bil av Volvo. Eller vi och vi, Victor fick låna en bil som ni kan se. Skämdes hela sommaren, som om att folk inte tittar tillräckligt på Victor när vi är hemma menar jag. Jag hamnade även mitt i cruisen under Power Meet, härligt minne. Tog 30 minuter för mig att komma hem på en sträcka som annars tar fem.

Och det grillades och dracks öl. Skrattat i tio minuter åt den här bilden på Sebbe men tänker att han får bjuda på den.

Efter några dagar i Västerås var det sedan dags för Brännbollsyran uppe i Umeå!! Här har vi precis checkat in på hotellet som Micke hade fixat åt oss. Vi hade hela sommargarderoben packad men det visade sig vara nollgradigt där uppe i Norrland så vi försökte lösa situationen här. ”Är det för kallt med jeansjacka?”, nää älskling, kör på det du.

Och som ni säker förstår så frös jag nästan ihjäl, solen lös ju men det var kallt ändå vill jag lova. Men snygg, det var jag och vill man vara fin ja, då får man faktiskt lida pin. Nej men jag hade faktiskt haft på mig varmare kläder om jag hade någonting sånt med mig. Efter några timmar av brännboll tog vi oss in till stan och shoppade hoodies, vantar och underställ för på kvällen vankades det ju festival och konsert!

Untz untz untz!

Det var så roligt och dagarnas höjdpunkt var helt klart Zara Larsson. Minns att jag hörde ”Make that money” och visualiserade mina drömmar. Återigen ett sånt där konstigt ögonblick som säkert många hade skrattat åt. Men jag kände mig oövervinnerlig då, jag minns det såväl. Och nu, ett halvår senare har ju väldigt mycket faktiskt slagit in. Och tack Zara Larsson för den låten, älskar den.

Efter den fantastiska helgen hade grabbarna samling med landslaget och jag åkte hem till Västerås för att styra upp vårt nya hem. Herregud, jag fick en helt ny respekt för vad det krävs att flytta. Misär. En eloge till alla som gör detta själva, jag fick mycket hjälp av min familj medan Victor kickade en fotboll någonstans.

Efter det åkte jag till Stockholm för att mysa några dagar. Bodde hos Sanna och John då och alla dagar var olika.

Ibland fick man träffa boysen i några timmar.

Och man fick kramas med lilltjejen (läs muta henne med bröd så att hon ville sitta stilla i ens knä i en minut).

Och jag drack vin med Tovis <3

Och i slutet av veckan så var det dags för fotboll! Alltid lika kul att gå på landskamper, kanske för att vi alltid hinkar vin innan men också för att det är så roligt när man är bekant med alla i laget och så gärna ville gå vidare till VM.

Efter det åkte jag på kryssning för att fira min mamma som hade fyllt 50 hela år <3 Kvällen avslutades på karaokebaren på däck fyra. Dagen efter var dom i farten igen men jag och mina kusiner sov i hytten tills det var dags att gå i hamn igen. Dagen efter åkte jag till Oslo och mös med tjejerna i ett dygn. Det var mycket som hände just då och vad passar bättre än att få sitta med dom på en uteservering i Oslo.

Och dagen efter det åkte jag tillsammans med Victor och hans agenter till Manchester, dagen var här! Victor gjorde undersökningar hela dagen medan jag åkte runt med Kenan och kikade på olika hus. Senare på kvällen släpptes nyheten och vi firade med en middag inne i stan med hela gänget. Jag grät till och från hela dagen, så stolt över honom men det vet ni ju redan. Här var jag förövrigt bakis och hade liksom inte tänkt på att det kanske skulle tas bilder med mig i, fin klänning men det kanske hade varit coolare med någonting annat. Minns att några kommenterade bilden och frågade varför han hade en 40årig flickvän HAHA. Bättre lycka nästa gång Maja Nilsson.

Vi flög sedan hem dagen efter och firade hemma hos Victors mamma. Det dracks bubbel och åt mycket god mat. Skål för Victor och alla hans otroliga framgångar. Tänk om vi hade vetat det här för fyra år sedan, det hade vi nog knappt våga drömma om. Men glöm inte!! Bakom varje framgångsrik man står en inte bara stark utan även cool, snygg, självständig, och powerful kvinna!

Sen var det bara att packa väskorna igen och den här gången bar det av mot Stockholm. Blir nästan matt av att skriva det här inlägget – mycket roligt som hände men det var ju inte en lugn stund. Tror att vi bokstavligen var hemma i Västerås i 12 timmar innan vi åkte igen. Hur som, natten spenderades hemma hos Sanna, John och Nellie för dagen efter så väntade…..

BRÖLLOP!! Älskar den här bilden på oss. TÄNK om jag hade vetat att den här karln skulle fråga mig samma fråga bara en vecka senare? Jag trodde ju inte ens att han ville gifta sig överhuvudtaget så jag minns att jag hela dagen nästan var lite vemodig. Så stort och vackert med bröllop och min största dröm är och var ju att en dag få uppleva samma sak med honom.

Jag hade ju aldrig gått på bröllop innan men någonting som jag verkligen gillade var att dom hade en lunch vid tolv/ett och efter det egentid innan kyrkan vid typ fyra. Detta gjorde att vi åt lunch och därefter samlades vi ett gäng på Sanna och Johns terass där vi spelade musik i högtalare, drack öl och vin och dansade. Snacka om att hamna i rätt mode! ALDRIG varit så taggad på varken kärlek eller fest.

Ceremonin var så otroligt vacker och vi alla grät oss igenom hela timmen. Jag hulkade ett tag, blev så tagen. Och Victor blev troende och bad till Gud inne i kyrkan, otroligt märkligt att se honom göra korstecknet över bröstet. Gulligt, men märkligt. Här har ni dom, bland de finaste paret i världen och då skulle ni bara se dom i verkligheten. Oj oj oj, det är som om att det står varma gnistor varje gång man sitter bredvid dom.

Och Charlotte var ju så vacker att man knappt kunde tro sina ögon. TITTA BARA! Både dagen och kvällen var helt fantastisk och den slutade någon gång när Victor hittade mig dansandes i något hörn. Dagen efter var det juli och vad som hände då får ni reda på i ett senare inlägg.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

 1. MAJA!!! Du gör otroliga inlägg. Blir så inspirerad. <333

 2. Lyssnade på P3 imorse och du var såå duktig!!!! Även om det pratades lite om fotboll och det så handlade det fortfarande om dig och hur du kände och upplevde det. Du är girlpower!! ✨

 3. WOW, vilken fin bild på dig och Victor, alla bilder egentligen, men den när han har united tröjan på sig… den som sa att du ser ut som 40… ha måste vara blind eller ha fruktansvärt dålig syn, för du och ni ser helt fantastiska ut!!

 4. Snälla Maja kan du inte tala om hur viktor fixar sitt hår, jag vill att min pojkvän också ska se ut sådär i håret!!! Jättefint haha.

  För övrigt lyssnade jag på dig i P3 imorse och du var super bra, skrattade jättemycket ??

 5. Wow lyssnade på radion imorse!! Vad duktig och naturlig du var, tyckte vissa gånger att Hannah var hård mot dig men du klarade dig så bra <3 Blev också så glad att du drack vin efter 5 dagar, har varit avundsjuk på dig som skulle klara 2 månader utan alkohol…men nu känner jag mig lite bättre medans jag sippar på ett glas rödtjut 😉

 6. Det gick ju hur bra som helst att vara med i P3 😀 du är grym!

 7. Hej Maja!
  What awesome posts!
  So inspiring!❤
  I listened to the radio, but unfortunately some words I did not realize!?
  Especially when they spoke very quickly!?
  But for what it seems and for what I understood, you did everything very naturally!
  Brilliant as always !!!
  You deserve a round of applause!???
  Great kiss and I’m very proud!
  #teammaja<3

 8. Alltid skratt när man hör din(och sannas) röst(er), härligt att höra dig i p3 med. Ni är grymma allihopa! All lycka till er och vad ni än gör, fortsätt!

 9. Vart är plagget ifrån (överdelen) du hade på dig när spela in P3?

Skriv en komentar