Nu är snart 2017 över. Vilket år. Ett utmattande år för mig. Jag har inte mått så bra om jag ska vara helt ärlig. Varit arg, känt mig stressad och ensam. Ledsen. Fått vara med om mycket förändringar – lite för mycket än vad man kanske borde klara av på bara några månader. Det har varit tufft. Allting, mer eller mindre.

Det har varit ett skitår i det stora hela helt enkelt men mycket bra saker har även kommit min väg, mer om det i senare inlägg när jag summerar året.

Men det som är bra med att året har varit tufft för mig är att det ser ljust ut 2018. Och det gör mig så peppad på förändring. Jag är mer än redo för ett nytt år, nästan överexalterad. Jag har tydliga mål det här året, målmedveten och taggad. Jag vill ha ett år fyllt med positiv energi och kärlek, ut med det negativa och in med det positiva helt enkelt.

Jag gillar ju nyårslöften och vi pratar om det mer i veckans podd, det är någonting härligt över det. Jag är, som ni kanske vet vid det här laget en tjej som behöver nystart då och då, det fungerar verkligen på mig. Och därför brukar både början av hösten och nyår vara milstolpar för mig – nystart. Så här kommer mina mål.

Hälsan.
Jag rivstartar det här året med två vita månader, jag behöver det. Min ångest behöver det. Min kropp behöver det. Dessutom ska jag träna som en tok, äta mycket grön mat och alltid ha en vattenflaska i handen. Känns skönt med en kickstart! Herregud jag gifter mig ju snart så det är dags att go all in nu.

Jobbet.
Bättre balans. Sätta upp ett schema men även jobba hårdare de utsatta timmarna. Jag vet att jag kan mer än vad jag tror och det ska jag göra det här året.

Kärlek.
Försöka landa i att vi ska gifta oss, vara mer snälla mot varandra. Inte bli så arg på Victor när jag egentligen är ledsen över något annat.

Vänner.
Bli bättre på att ringa och svara på sms på en gång. Ta mig mer tid. Och berätta för dom hur tacksam jag är över dom lite oftare.

Personliga mål.
Jobba med min ångest, satsa mer på att vara positiv – se det som är bra före det som är dåligt. Inte ställa för höga krav på mig själv. Och skratta mer. Och resa mer. Leva mer i nuet.

Tack 2017, jag har lärt mig mycket av dig och jag har växt som person det här året. Men nu ser jag framemot 2018, som förhoppningvis är lite snällare mot mig.

Här är en bild från förra nyåret, jag och min Victor <3

Finally this year is over – it’s been a crazy one. A lot of changes. The months between May and October was crazy and that is what I remember of this year. I lived in a suitcase and I didn’t feel well at all, cried a lot and tried to keep it together. But I have grown as a woman and learned A LOT about myself. But for 2018 I wish more peace, a more calm life and a more happy life. I am happy that we made it through this year and we have a lot of beautiful memories from this year but now I’m done with this one. 2018 – bring it one, I am so excited.

20 kommentarer

 1. Skrattretande att höra dig klaga på livet.
  Vilken fantasivärld du lever i.

  • Vad är det du syftar till med ”skrattretande”? Det har länge varit uppenbart att pengar inte genererar långvarig lycka. Och lycka är olika för olika personer. Alla har sin egen verklighet och rätt till sina känslor i den verkligheten. Dumt att döma andras!

  • Herregud vad frustrerad jag blir på människor som dig, Daniel! Människor som du verkar tro att alla andra har det så bra – och just du har det kämpigt! HUR kan man ENS i hela helvetet TRO att livet inte kan vara kämpigt bara för att man har pengar? Det jag uppskattar mest i mitt liv är att få ha många nära relationer och att ha möjlighet att umgås med dem ofta. Det jag uppskattar näst mest i mitt liv är min självständighet och att min omgivning ser mig som som en egen individ och att jag klarar mig själv. Ur det perspektivet och ur mitt perspektiv skulle Maja snarare kunna få klaga på livet ännu mer. Att inte kunna träffa sin familj när man vill och att hela tiden ”bara” vara sin respektives flickvän – och inte sig själv – det hade tagit kol på mig. Hoppas att du blir lite snällare under 2018, Daniel, och att du inser att pengar inte är allt häri världen.

   Heja dig Maja, och lycka till med alla dina mål under 2018! Jag kommer att följa dig varje dag!

 2. Gott nytt år till dig, tack åter för en underbar blogg! ❤️

  • Jag tycker det är skrattretande för så som jag och många ser hennes liv så finns det inget att klaga på. Jag förstår att vi alla är olika och alla mår inte bra av pengar, jag hade heller inte gjort det. Men så mycket som det underlättar för varje människa så tycker jag det faktiskt är skrattretande att höra henne klaga.

   Hon kan inte träffa familj och vänner lika mycket? Ta 1 veckas semester och sätt dig på första klass hem till Sverige eller ring dom, 1h tidskillnad. Inte direkt att hon hamnar i en ekonomisk kris om hon tar 1v semester från Bloggen och det andra hon jobbar på. Hon och hennes familj kommer vara ekonomiskt oberoende när Viktor pensionerar sig.
   Hennes kille cashar in astronomiska summor och är anledning till att hon aldrig skulle behöva känna stressen över att pengar saknas till räkningar osv. Dom kommer kunna köpa i princip vad dom vill, bilar, smycken och andra väldigt dyra saker.
   Åka vart som helst i hela världen och bo lyxigt utan några bekymmer. Nästa år ska hon till Ryssland och festa och leva gött tack vare att hon har Viktor som pojkvän.

   Så ja, jag tycker det är skrattretande att hon kan klaga på livet när hon har levt lyx sedan hon träffade Viktor, semester i flera år med inget ansvar om hon nu ville det.

   Skrattretande..

   • Jag har det inte kämpigt alls, klagar inte på mitt liv och vad jag har fått göra trots min unga ålder.

    Jobb på Tisdag och förmodligen ingen semester i år för jag behöver pengar. Undra hur majas schema ser ut 2018? Ta ut en dags lön från Viktors konto och dra på en lyxsemester kanske?
    Patetiskt att hon klagar på livet.

   • Daniel, jag står fast vid mitt tidigare resonemang. Vi lever olika verkligheter och olika definitioner av lycka, med olika (samt rätt till) känslor. Man behöver varken förstora eller förminska andras. Kanske går det att läsa ditt resonemang igen och istället se majas inlägg som en lärdom? Pengartjänande pojkvän ger inte lycka – även om det ger möjlighet till antal materiella ting och möjlig i tid.
    Det finns många aspekter till att må mer eller mindre bra. Ångest, att trivas och känns sig hemma där man bor kan var två stora faktorer för en, mindre för en annan. Varför döma hur andra känner i sin situation? Kanske kommer det högre förväntningar från alla håll när man är i en situation som denna? Du hänger små upp ditt resonemang på pengar och fotboll, två saker som uttryckligen inte är anledningarna till varför maja och Viktor valt varandra.
    Sen lägger du ju fram konkreta tips hur Maja skulle kunna göra för att lösa några av de saker som inte verkar funkat senaste året, sjysst! Kanske fortsätta med det istället för kommentarer som inte ger universum, dig själv, eller den de är riktad till vidare positiv energi?

    PS! Sen är det ju också fritt val all följa och läsa bloggen.

    Gott nytt år!

 3. Maja, I wish you a happy new year!?
  And to everyone!
  I hope everyone has a lot of peace, love, joy, happiness in this new year!???
  And let all come in with the right foot!
  Maja, I hope you can achieve all your dreams this year and that everything goes well for you!❤
  Never stop with the blog!
  A great kiss from Portugal!

  • Förstår ju mkt väl att hon och viktor inte valde varandra pga pengar. Det är ju garanterat äkta kärlek och det förstår nog alla.

   Pengar löser väldigt många problem här i världen det kan du ej komma ifrån.
   Hon verkar ha stor ångest över något eller ej mår bra i sitt liv hon lever nu kanske, vilket många människor.. Allt är ju inte alltid en dans.
   Men jag tycker fortfarande det är skrattretande att hon klagar på livet när folk lever så mkt värre, därav tycker jag hon lever i en fantasivärld.
   Inga ekonomiska skulder som kan rubba livet, kan vakna utan alarmet varje morgon. Ekonomiskt oberoende livet ut i den unga åldern. Kan resa vart hon vill, kan ta hur mkt ledighet som helst tillskillnad från andra kanske med psykisk ohälsa som tvingas jobba kvar för att dom får inte vara hemma från jobbet eller kan för dom har räkningar att betala som är för höga, familj etc.
   Alla dörrar som har öppnat sig i hennes liv och gjort det så mkt enklare för att hon träffade Victor, och hon klagar på livet.

   Om det vore en kompis till mig hade jag också tyckt det är skrattretande att dom klagar på livet om dom hade livet som Maja har.. Om dom inte gillar sin livssituation varför sätta sig i den från första början och ändra sig efter sin partner?

   Återigen, tyvärr. Det är skrattretande. Jag följer henne inte alls mycket, komiskt nog är jag inne på hennes blogg ibland för att se vilket drömliv hon lever tack vare sin livssituation. Och då se att hon klagar när hon har all fritid och möjligheter i världen, i mina ögon är det patetiskt.

 4. Daniel, en fråga – är det omöjigt för dig att, rent empatiskt, leva dig in i tanken att livskvalitet handlar om nära relationer och inre trygghet, för många. Att dom grundbehoven kommer FÖRE pengar, för många, och att det är såpåss viktigt att man påverkas negativt om man inte har de behoven tillgodosedda. Och att det är ett mänskligt behov att få berätta hur man känner, även om de saker man är ledsen över, hellre än att bita ihop. Det är inte att gnälla – tvärtom, det är ett tecken på mognad.

  Och om du inte har empati nog att föreställa dig det, inser du att det möjligen säger något – om dig. Dina inlägg säger mer om en brist hos dig, än en brist hos Maja.

  Jag hoppas uppriktigt att du får chansen att uppleva insikten om hur viktigt nära relationer och trygghet är, (och kanske empati med andra).

  Önskar dig faktiskt uppriktigt lycka till med det.

 5. Vi tänker helt olika uppenbarligen.

  Du väljer att se bortom pengar och tryggheten som pengar gör. Visst att relationer och inre trygghet är viktigt, att man är nöjd med sig själv och har bra vänner och familj runt om sig, jätteviktigt!..

  Tycker mer att det säger mycket om Maja hur hon är som person när man läser denna bloggen och hör henne klaga, samtidigt som hon skryter om sitt lyxliv hon lever på instagram och bloggen.

  Fortfarande, det är skrattretande i mitt huvud.
  Återigen Minna, försök förstå vilka dörrar som livet öppnar upp om du är ekonomiskt oberoende och hur mycket det hjälper till i livet. Det är en enorm trygghet.
  Men du kanske inte kan förstå den tryggheten och vad ekonomiskt oberoende innebär? Även om du inte mår bra. Och om det nu inte skulle hjälpa Maja, varför skryter hon om livet hon lever i så fall tack vare Victors pengar och berömmelse?

  Vi tycker uppenbarligen olika och detta leder ingenstans.

  • Daniel, tycker att du ska dra en googling på definitionen av skryt. Börja där.. Resonera sen med dig själv om du anser att det är det Maja pysslar med?

   Jag som läser hennes blogg, uppfattar jag henne som en person med en stor portion självdistans och humor. Inte något filter och ljug eller skryt. Hon är ju himla bjussig med att inte uttrycka i tid och otid hur bra hon har det, hur världsbäst hon är i alla lägen och hur toppenbra hon mår psykiskt.. vilket väl är det du syftar på då när du säger att någon skryter, eller?? Hon är sig själv. Och då tänker jag att du bara inte uppskattar henne som person och vad hon står för. Då vill jag vänligt men bestämt be dig, sluta följa henne och gå vidare med ditt liv. Du förpestar ett kommentarsfält som annars håller god ton med inslag av konstruktiv kritik. Tänk på att dina ord kan såra, försök peppa personer istället för att såga dom.

   Om du inte låter något av det vi skriver till dig sjunka in, så tror jag att du behöver se över din livssituation så att du känner dig mer nöjd med den och då kanske slutar känna hat gentemot framgångsrika ascoola människor som respekterar och hjälper andra.

   Gott nytt år!

 6. Wow Daniel. Jag tror inte du inser hur skadliga dina kommentarer kan vara för en person som lider av ångest eller annan psykisk ohälsa. Det har nämligen absolut ingenting med ens ekonomiska situation att göra. Jag har mått extremt psykiskt dåligt under åren, gick in i väggen vid 23 års ålder och brottas fortfarande med den ångest som den tiden innebar. När jag blev sjuk, speciellt innan jag fattade att jag var sjuk, plågades jag över enorma skuldkänslor över att jag mådde dåligt, för jag hade det ju så jävla bra. Sambo, kärleksfulla föräldrar, ekonomisk trygghet, vänner, och studier jag älskade. Att känna att man inte ”får” må bra bara för att man har en ekonomisk trygghet/socialt skyddsnät gör att man internaliserar det och inte vågar uttrycka sina känslor och därmed inte söker hjälp.

  Att du uttrycker att Majas tunga år är skrattretande är oerhört förminskande. Som om att hon inte har tillåtelse att må dåligt bara för att hon har lite mer pengar. Som om att ”en vecka semester” från bloggen på något mirakulöst sätt skulle bota hennes mående. Jag tror inte du fattar vad ångest gör med en person, det sätter krokben på dig, ger dig ett förlamande tryck över bröstet, sömnlösa nätter, gör dig osäker, rädd och tar oerhört mycket energi. Det gör fysiskt ont.

  Att säga till en person som brottas med psykisk ohälsa att den borde rycka upp sig för att den slipper oroa sig om pengar är så jävla förminskande. Det skulle du aldrig säga till en person som har t.ex. brutit ett ben. ”Herregud, det är bara att du ställer dig upp och går, du är ju ekonomiskt oberoende. Vad klagar du på?”

  Jag säger inte att ekonomisk trygghet inte gör det lättare, för det var oerhört skönt att slippa den stressen när jag mådde dåligt, men det är ju inte en magical cure all. Jag slapp ju inte direkt gå in i väggen för att jag råkade ha en familj att falla tillbaka på. Jag blev inte heller mirakulöst frisk på grund ut av det. Jag gick in i väggen och för att jag är en extremt presterande person som saknar naturlig broms och inte insåg vad som höll på att hända förrän det var för sent.

  Att må dåligt för att man t.ex. saknar en fast punkt/lever ur en resväska blir lixom inte lättare om man tar en veckas semester. Det blir snarare värre.

 7. Lovisa, jag känner inget hat mot framgångsrika människor. Dom har jobbat för att komma dit. Och jag kan inte kalla Maja framgångsrik eftersom hela hennes uppbyggnad av social medier och är pga av vilken pojkvän hon har. Hon har fått det på ett silverfat. Om du själv hade dejtat en av landets mest framgångsrika fotbollsspelare hade du också fått större medialt pådrag. Folk som vill följa din lyxiga vardag och vad din pojkvän gör.
  Utan Victor hade hon inte varit där hon är idag är jag helt säker på, därav fattar jag inte varför hon klagar när hon fått allt serverat på ett silverfat och haft sådan tur i livet.

  Vi tycker helt klart olika, och jag kan hålla mig borta från kommentarsfältet så ni kan få läsa hennes inlägg ifred.

  Ingen av oss vet varför hon mår dåligt över vad det nu är? Jag vore en dålig person (är ju redan det enligt er) om jag inte önskar att hon blir bättre, vilket jag gör.

  MEN..
  Om jag hade gått in i väggen hade jag oroat mig ekonomiskt Måste vara jäkligt tufft att veta att du försätter din egna familj i fara om du går in i väggen, särskilt som ensamstående.. En närmre person har gjort det och är inne på fjärde månaden hittills. Försäkringskassan ringer och vill att han ska börja jobba och det gör honom ännu värre, överarbetad kille i 2 år på 150% varje vecka utan semester har tagit kol på honom.
  Du tror inte han gärna hade kunnat ta semester och kopplat av utan att behöva oroa sig ekonomiskt t.ex? Svar Ja. Har han kunnat det? Svar Nej då han riskerade att förlora jobbet. Jävligt dålig jobb men så ser ju verkligheten ut för en hel del. Eftersom så många blir utbrända pga sitt arbete.

  Jämför DEN situationen med Majas liv och ställ dig frågan hur fan kan du klaga på livet? Även om du har det tufft så är du jäääävligt lyckligt lottad att sitta med Victor som har en lön på över 1 mille i veckan som täcker allting.

  Men han är inte ekonomiskt oberoende, han kan inte fly från livet eller gå på terapi flera dagar i veckan/månaden.. Det kostar lite.

  Hon är ekonomiskt oberoende och lever ett flashit liv i Manchester. VIP på fotbollsmatcher, egen lounge, förmodligen väldigt fint hus, inga privata skulder som hon oroas för. Kan resa runt i hela världen på fina semesterar, behöver jag verkligen upprepa allt detta?
  Det kanske inte hjälper mot hennes deprission, men varför då flasha med livet hon lever på instagram och bloggen för att sen säga att 2017 har varit ett skitår?

  Skrattretande, patetiskt. Jag tycker hon borde se sig själv i spegeln och se hur lyckligt lottad hon är i livet med att hon har hittat Victor och får leva tillsammans i hans lyxiga liv innan hon öppnar munnen och säger att 2017 var ett skitår. Jämför ditt liv med andras och sätt dig in i deras situation och jämför vad du har och inte dom, tack vare att du hade turen att hitta just Victor.

  • Daniel!
   Okay, your opinion may be different from ours and we are all free to say what we want and so on.
   But there are maximums, have you thought how bad Maja should be feeling with your words?
   You have your opinion, but if you do not like her or what she does, why are you still here?

   You should have thought better before you said all these words, okay, you’re free to say what you want, but do not forget that Maja is human and
   have feelings!

   Good year!
   Hug!

  • Jag antar att du bor i en liten håla i Sverige och aldrig ens har övervägt tanken på att göra någonting nytt i livet då det skrämmer dig. Och att se Maja ”klaga” över hennes uppenbarligen äventyrliga liv som alla vettiga människor förstår kräver både mod och en viss styrka stör dig så mycket. Bara för att du vet att du aldrig ens kommer få uppleva någonting liknande. I hennes podd har hon pratat om sin bror som både lider av schizofreni och har försökt tagit sjölvmord flera gånger. Hon har även lidit av ätstörningar och pratar mycket om psykisk ohälsa för att hjälpa andra. HJÄLPA andra – mer än vad man kan säga om dig. Att hon sen skriver här på bloggen om hur hon egentligen mår är vad vi läsare uppskattar med hennes blogg, hon är precis som vi.

   Antar att du aldrig har haft pengar för då hade du även förstått att det ofta kan förstöra mer än vad det hjälper – speciellt när de kommer till ens uppfattning om sitt värde och ens psykiska hälsa. Sen tror jag att du bara slösar din tid, Maja har för mycket viktigare saker i livet än att svara på någon som sitter på själva nyårsafton och spyr ut öppet på hennes liv. RYCK UPP DIG DANIEL.

 8. Fast Daniel. Att säga åt någon att ”du har ingen rätt att må dåligt, för det finns alltid de som har det värre” är ungefär som att säga ”varför är du glad? Det finns människor som har det mycket bättre än vad du har”. Det här är problemet med tabun kring psykisk ohälsa. Folk vågar inte öppna upp sig och prata om det JUST av den anledningen, rädslan över att någon ska komma med dömande, onödiga påhopp och säga ”men du mår inte tillräckligt dåligt, var tyst”. De har det garanterat gott ställt men det är inte vad detta handlar om? Tråkigt att läsa om din vän och jag hoppas han blir bättre. Men bara för att du håller din vän om ryggen vilket självklart är fint, så finns det ingen anledning till att jämföra hans situation med Majas. Jämför aldrig någons sorg eller ångest, då det sitter så djupare än vad man som utomstående kan tro.

 9. Håll i dig nu Daniel!!! I hate to break it to you, men livet är inte rättvist ekonomiskt. Hoppas det inte kommer som en enorm chock för dig nu :’) Alla har olika förutsättningar. Ta av dig din kliande offerkofta, den klär tyvärr ingen, och jag tvivlar på att varken du eller din vän mår bättre inombords av att du öppet klankar ned på någon som har det bättre ställt ekonomiskt än du själv har. Fokusera på det du har istället för att se på det som att *vissa* har det så mycket bättre. Varken Maja eller Victor kan eller ska bära den frustration du känner inför detta så det är bara onödigt av dig att projicera det här i bloggen.

  Människor på denna jord har olika jobb som genererar olika inkomst. Många har inga jobb alls, en del är fotbollsproffs, en stor andel studerar och lever på csn, en del jobbar med sociala medier, en del har 9-17 jobb som jag själv har, i vissa länder ska man skatta sig lycklig om man gått några få år i skolan, etc. Livet ser olika ut för ALLA och mest troligen kommer vi nog aldrig kunna stöpa alla i samma universala form; där alla har jobb och tar ut exakt likadan lön. Så det är nog lika bra du vänjer dig vid tanken om att det alltid kommer finnas någon som har mer pengar än du själv eller genomsnittet har.

  Vad gäller psykisk ohälsa så irriterar det mig att du förlöjligar Majas dåliga mående på det sättet du gör här. Uppenbarligen har du ju erfarenhet av psykisk ohälsa på grund av din nära vän, så var på vägen försvann medmänskligheten och förmågan att sätta sig in i någon annans situation? Det du skriver om Majas rättigheter till sitt mående gör dig inte bara ointelligent utan också extremt elak och kall.

  Ryck upp dig, sluta tyck synd om dig själv och börja unna andra framgång Daniel.

  Mvh!!!

 10. Blir för lång text för att svara på allt.

  Hon verkar ha haft en tuff uppväxt absolut, jag har ej lyssnat på hennes podd så det som du berättar var något nytt.

  Men.. Jag förstår inte alla dessa bilder på lyx via sin Instagram och på bloggen verkar livet sprudla av gläde? Hon sa att dtta året har varit skit.
  Hon skulle ju kunna formulera sig lite bättre eller gå in djupare varför hon säger så.

  Att åka till Maldiverna och sin pojkvän friar till dig, och allt annat hon varit med om det här året åter inte så dåligt enligt mig. Iallfall talar hennes bilder och blogg för att hon fullkomligt älskar livet. Vilket man som läsare för gå efter.

  Sofia det roligaste av allt är att det du precis beskriver mig som är helt tvärtemot vad jag gör här i livet och vad jag har spenderat mina ihoptjänade, egna, slitsamma pengar för som tagit år att spara ihop till.

  Är det en tävling vem som har upplevt mest? Isåfall leder jag nog ganska stort över Maja om jag listar allt jag har hunnit med på 23 år.. Men nej, det är ingen tävling. Men du har så fel angående mig vilket gör det roligt att läsa din text.

  Jag säger inte att hon inte har rätten att må dåligt? Vi alla gör det ibland. Men när jag gör det kan jag också reflektera över hur lyckligt lottad jag lever jämfört med andra i världen fast jag inte tycker jag har det så bra så lever jag lyx jämfört med andra i min ålder och andra människor i världen. Jag har en normal lön och en lägenhet, vänner och familj och reser väldigt mycket. Det är lycka för mig. Men jag hade gärna rest ännu mer och upplevt mer av världen, bo lyxigare, köpa dyra bilar etc. Hade jag blivit mer lycklig utav det? Jag tror det, upplevelser och att resa förgyller iallafall mitt liv.

  Tycker fortfarande Maja kan titta sig i speglen och se allt runt om sig och fortfarande fråga sig själv om allt är så jävla illa verkligen, och om svaret är ”ja”. Varför i helvete inte ta en paus från ”jobbet” (bloggen, insta etc) och försöka lösa problemet?

  Skit trist att hon har försökt ta livet och haft en pissig uppväxt. Men det är inget som speglar hennes blogg eller instagram alls. Om jag hade mått skit hade jag tagit en lång paus.

  Nu har vi ju alla fått sagt en hel del. Ni kan gå tillbaka till att gilla hennes blogg och se hur hon lever ett flashit liv så ska jag gå tillbaka till min vardag som jag bygger på.

  Fortsatt trevligt år, och ut o res med er.

  • Daniel, we all have a hard time!
   And Maja has already passed through these times and still passes!
   But she also can not spend her life depressed, for sad pictures in instagram and write sad things always!
   It also has to show the good things and the remarkable moments, does not it?

   In terms of money, when she met Victor she did not know that he was a football player.
   Okay, football players can get a lot of money, but sometimes they change clubs (it involves moving house, team friends, country…).
   And when they do something wrong in the game, it appears soon in the newspaper, social networks and so on.
   And their girlfriends also suffer from everything, because they often have to listen to them when they are upset because things have not gone well and more.
   Maja’s life for you may be perfect as a rose, but it also has its thorns!

   I just think that the way you wrote was very bad, we all have feelings!

   All the best for you!
   Hug!

Skriv en komentar