Här hemma har det storstädats, lakanen har bytts ut och handdukarna har gått varma i torktumlarna. Våra familjer har åkt hem och nu laddar vi inför nyår här hemma, igår anlände de första gästerna. Victor sover borta på nyår så vi andra ska äta middag hemma hos oss innan vi ska ta oss in till stan. Det ska bli roligt och min klänning hänger redo i garderoben.

Så igår tränade jag, la en ansiktsmask, duschade i en timme och styrde upp mig själv igen. Det tär på en att både ha besök och äta god mat och dricka mycket vin men nu känner jag mig som människa igen.

Killarna åkte iväg och handlade allt det där man behöver medan jag stod i duschen, rosor stod bland annat på listan.

Sebbe, Victors storebror stannade kvar efter jul och stannar till början av nästa år. Mysigt tycker jag även om det ibland är ganska kämpigt med två män i huset. Playstationen går varma om vi säger så.

Ut åkte alla röda blommor och nu börjar vi sakta men säkert ta bort alla tecken på jul.

Min byxdress fyndade jag på Zara för hundralappen!

När killarna åkte till flygplatsen hade jag en lugn stund för mig själv, tände ljus och jobbade undan. Känner mig redo inför det nya året men ny energi.

Vi åt god middag innan grabbarna minus Victor åkte in till stan för att festa. Idag har vi handlat inför imorgon och ikväll väntar match på Old Trafford. Mysiga dagar här i mellandagarna.

Yesterday we got our house cleaned so we could start focusing on the new guest that were arriving later that night. Our families left a few days ago and in the last couple of days we have just been chilling at home, eating leftovers and watching movies. We bought home some new flowers that don’t remember us of Christmas. Yesterday two of our friends came and now we are preparing for the New Years. I’m excited even though Victor can’t join us!

2 kommentarer

  1. Var är den fantastiskt fina ljuslyktan som ser ut som en gran ifrån? Superfin!

Skriv en komentar