Det blev en lite annorlunda uppesittarkväll för oss i år, egentligen blev allting ganska så nytt i år vilket jag tyckte var mysigt.

Under dagen var vi bara hemma, vi åkte iväg och handlade, förberedde inför julafton, lagade mat och mös.

Senare på eftermiddagen tog vi en kort promenad till puben som ligger på vår gata. SÅ mysigt. Vi drack lite drinkar och mös i några timmar innan vi traska hem igen för att göra oss redo inför uppesittarkvällen.

Våra fina mammor <3

Det gjordes drinkar, det är min nya grej. Köpa hemma massa roliga ingredienser och blanda ihop till något gott. Det uppskattades väldigt mycket.

Det serverades småplock framför Bingon i tio minuter innan vi bytte till Victors match på TVn. Till det drack vi vin och öl, snackade skit och skrek framför matchen.

Jag smög upp och tog en selfie! Mer om mitt set senare idag!

Och när matchen var slut slog vi in de sista julklapparna, spelade biljard och väntade ivrigt på att Victor skulle komma hem. Fin kväll med fint sällskap.

1 kommentar

  1. Så fin du är Maja!! Låter som en jättehärlig dag.

    Jag och två tjejkompisar ska åka på en weekend till Manchester i mitten av maj – vore så kul att få lite bra tips från dig! Mysigaste puben för en eftermiddagsöl? Bästa frukosten/brunchen? Något museum som är bra? Bästa restaurangen? I vilket område ska man shoppa om man vill uppleva lite mer av en Söder/Shoreditch-känsla med mindre butiker?

    Stor kram!!

Skriv en komentar