Här kommer min fantastiska helg i bilder!

Vi har ätit väldigt god mat och druckit god dryck genomgående hela helgen vilket ni kommer att märka. Härligt ändå, livets kontraster. Jag testade på och lagade en carbonara som Victors storebror alltid gör och den blev faktiskt så glad. En riktig carbonara utan massa grädde utan bara ägg, parmesan och bacon.

Vi har spelat mycket biljard. Otroligt roligt med ett biljardbord faktiskt, jag var lite skeptisk när Victor ville beställa ett men ack så fel jag hade. Jag minns att farmor och farfar hade ett och alltid när vi kusiner hälsade på när vi var små så spelade man efter middagen, fint minne.

 

Vi har tagit oss in till stan för att besöka den berömda….


Julmarknaden! Åh så fantastiskt mysigt. Finns det någonting bättre än julen?? Jag tror inte det.

Jag tog med gänget till en matmarknad som heter Mackie Mayor i stan.

Gillar verkligen det här stället. Man väljer vilken typ av mat man är sugen på och beställer därefter i det olika stånden, jag körde på pizza och bubbel.

Lite efterrätt fick vi i oss också.

Vi har även gått på fotbollsmatch och sett Victor briljera. Så stolt över honom.

En annan dag då det var lite tråkigt väder tog vi oss till ett ställe som heter Break Out. Man blir inlåst i ett rum i en timme och ska lösa ett mord. Väldigt väldigt roligt och vi klarade uppdraget. Tips om man har dötid i Manchester.

Och så har vi spelat mycket spel och snackat skit. Så tacksam över att dom tog sig tiden och kom för att hälsa på oss. Det var första besöket som kom för ”min skull” på åtta månader så det kändes fint. Tack mina fina kusiner och min älskade storebror. Längtar redan till nästa gång.

Here are my weekend in pictures. We have been cooking dinner at our place and I tried to do a carbonara without cream for the first time. It was so goooood. We went to the famous christmas market in Manchester and I was so excited. I don’t think there is anything better than Christmas. We also went to Victors game and saw him play flawless football. One day the wheather wasn’t so great so we went to Break Out and tried to solve a murder. Super fun and I will for sure do that again. Except for that we have been visiting different restuarants, for example Mackie Mayor and Gaucho. And every night we have been playing pool and board games. I am so happy after this weekend and I am so grateful they took the time to come and visit us.

13 kommentarer

 1. Ida Kurtz Svara

  Hej fina Maja!

  Vilken go tjej och vilken bra förebild du är (Sanna också för den delen!!).

  Jag råkar arbeta på biljardbolaget.se där ni beställt ert biljardbord, det råkar även vara så att hela tjejligan här på kontoret absolut älskar Livet på läktarn och vi har alltid livliga diskussioner kring podden och vad vi tyckte om veckans avsnitt på måndag morgon.

  Därför blev vi himla glada när vi såg att ni köpt biljardbord av oss och ville genast skicka med en liten lapp och en hälsning till dig! Dessvärre tyckte inte lager-killarna idén var lika rolig som vi och därav blev vi nerröstade. Kände därför jag var tvungen att lägga en kommentar nu när jag såg bordet här på bloggen. Himla kul ni gillade det!!

  Du och Sanna inspirerar så mycket och de är så kul att få följa er lite personligare via podden och inte endast via andra ”vanliga” sociala medier, sluta aldrig!

  Största kramen från mig och mina kollegor <3

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah VA är det sant?? Åh ni skulle ha gjort det, man ska aldrig lyssna på killar jag trodde du visste det 😉 Vi ÄLSKAR biljardbordet, Victor (kenan) beställde såklart fel men det blev så bra ändå. Hälsa alla kollegorna!!! Stor kram och tack för att du slrev.

 2. Vad hade du för läppglans i den senaste video?? Galet snyggt på däj.

  • Maja Nilsson Svara

   Det är de jag tipsade om från Clarins!! Så snyggt!

 3. Hello Maja!❤❤❤
  Amazing!
  It must have been amazing how much time you spent with them …<3
  Billiards is a perdition! XD
  Where did the bonnet come from?
  It's very beautiful!❤❤❤
  A great kiss from Portugal!I Love your blog and you!XX
  Kyss?

 4. Hej! Lyssnade på eran podd och kom sedan via instagram in på din blogg. Otroligt tråkigt att du får utstå hat och negativa kommentarer, men som du säkert redan vet så grundar det sig i andra människor avundsjuka. Tyvärr.

  Jag kommenterar aldrig bloggar, men efter att ha skrollat här ett tag så måste jag säga att du har en FANTASTISK stil. Väldigt inspirerande. Fortsätt med det du gör!

  • Maja Nilsson Svara

   Men wow att få se det här på morgonkvisten! Vad snällt sagt, tack snälla snälla snälla. Suger in varenda ord. Stor kram

 5. Lyssnar ofta igenom gamla podavsnitt och blir glad av er. ❤ lyssnade på avsnittet där ni diskuterar vad Sannas barnmorska sagt åt henne att äta (kött och sallad) och du berättar så sunda grejer att man faktiskt inte orkar det, man får inte den energin som behövs för att klara av. Jag har precis börjat på universitet och alltid haft ett sånt jävla strul med mat och allt, idag har jag pluggat mellan 8-21 och åt falafel med sallad till lunch, känns bra i stunden men jag får ingen energi, jag blir trött, orolig och mår ännu sämre nu när jag kom hem och fick kasta i mig allt som jag hittade hemma för att stilla hungern. Fan vilket utbrett problem det här är, ätstörningar hos både tjejer och killar är så vanligt och handlar inte bara om de som handlar på rehab för anorexia. Rawfood, LCHF och alla olika koster skulle ju knappast inte finnas om det inte handlade om vikten, sen kan man hitta på hur många argument som helst för hur det påverkar oss på andra sätt men i grund och botten handlar det om pekpinnar för att bli smal. Blir alldeles tårögd av det här och ens sjuka hjärna som bara förstör en massa mys och skitgod mat. Du är så sund, fina värderingar och är klok!! Jag tror att vi behöver få in ett koncept om att vara hälsosam som handlar om att må bra utifrån och in, träning och god mat äger och man mår så jävla bra!! Där tycker jag att du är en fin förebild. Kram på dig fina Maja!!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh vilken härlig kommentar! Brinner så starkt för det här ämnet och ska börja skriva och prata om det mer. Vet att vi är så många som kan mötas i det här och det är så viktigt att sprida ens egna erfarenheter och åsikter. Tack tack tack tack <3

 6. Så fina sneakers! Dom svarta med vitt på, vart har du köpt dom? Kram Lina 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Ja jag älskar dom! Alexander McQueen! <3

Skriv en komentar