Jag har ju tjatat om att jag har börjat köpa mer basplagg vilket har gjort att det har blivit så enkelt att klä sig, det är oftast den perfekta svarta tröjan som saknas om man vill ha på sig en cool jacka eller speciella skor. Älskar den här t-shirten, passar till allt.

Jeans – Zara, men älskar även dessa svarta ifrån Asos, T-shirt – Rag & Bone (adlinks)

I have started to buy more basic tops, for example this black t-shirt from Rag & Bone. I can wear it to everything and I am almost obsessed. 

5 kommentarer

 1. Hello Maja!❤❤❤
  You were very beautiful, I mean you look beautiful anyway!?
  But I have a question: Can you talk about your tattoos?
  And what do they mean to you?
  A great kiss for the best of all from Portugal!❤❤❤
  Stor kram och stor kyss???

 2. Alexandra Svara

  Vems porträtt är det du har på din arm? Och vems har sanna på sin? ?

 3. Hej Maja! Har följt dig ett långt tag men aldrig kommenterat. Tycker du verkar vara otroligt jordnära och genomäkta.. inspireras också väldigt mycket av din stil!
  Älskar din och Sannas podd då den känns 100% äkta och Ni pratar om saker som andra svenskar kan se som ”tabu”. I avsnittet som du tar upp din brors psykiska ohälsa växte du ännu mer i mina ögon. Jag lever själv med en psykisk sjukdom (en personlighetsstörning) som utlöstes av en 10-år lång mobbningperiod där kroppen tillsist sa ifrån på ett mindre kul sätt. Att du sa något i stil med att man inte är sin diagnos gjorde mig otroligt glad. Det är precis så det är. Du gör ett fantastiskt jobb med bloggen och jag blir så förbannad när jag ser alla avundsjuka människor som trycker ner dig, det skriker avundsjuka 🙂 Du är grym och jag hoppas att du fortsätter med det du gör. Du är känd för att du är en inspiration och inte för att du är tillsammans med en fotbollsspelare, det står jag för 🙂 folk hade hittat dig för eller senare iaf och inspirerats av din stil och öppenhet. Ha det så bra!

 4. Så snyggt med en t-shirt som har lite längre ärm! 🙂

 5. Shit aldrig sett en snyggare bild på din än mittenbilden!! ?

Skriv en komentar