Maja Nilsson Lindelöf

Titta!! Så fint vi har fått det hemma i vårt gästrum i Västerås. Jag är så otroligt glad över Paulina och hur hon har inrett vårt hem. Det är helt fantastiskt, såpass bra att jag nu har skrivit till henne om huset här i Manchester. Jag och Victor var på Ikea och försökte vara ”kreativa”, men det slutade med att vi köpte en växt och åkte sedan därifrån.Vi kan inte sånt där, men Paulina (paulinalovisa@gmail.com), hon kan hon. Tack vare henne och min svärmor har vi det numera såhär fint hemma.

Bäddsoffa – trendrum, plexibord – rum21, lampa i fönster – ellos, kruka – plantagen, spegel – house doctor butik: midtown västerås eller royaldesign, taklampa – pholc, franskudde – ellos, tavlor – desenio, ljusstakar – skultuna, garderober – ikea, rosa puff – melimeli, gardiner – jotex, matta – sleepo (adlinks)

This is our amazing guestroom in Sweden. I LOVE this room and I can’t believe how good Paulina (the girl who have been helping us) is. She and my mother in law helped us put up the wardrobes and the results is amazing.

7 kommentarer

 1. Älskar det! Så snyggt och vågat med alla snygga färger!

 2. Kaktusen då, var är den ifrån?
  Din blogg är så himla härlig, blir så glad när jag går in här, som en oas fylld av inspiration

 3. Hello Maja!❤
  Without words, it’s incredible, everything combines so well and it all seems so cozy, with that ”touch of elegance”.?❤?
  Only one question is a sofa bed?
  Many kisses from Portugal!?
  I fell in love with all this!???

 4. Fantastiskt fint! Vet du vilken färgkod ni har på väggen? Jag är i full färd för att måla om mitt sovrum och är på jakt efter en blå/grön nyans – denna var jättefin!

 5. Hej,
  Som ovanstående undrar jag också om färgkoden på väggen. Ursnygg!

Skriv en komentar