När jag var i Sverige så var jag och Sanna förbi Lindex presskontor, vi åt en mysig frukost och pratade om alltifrån barn och kläder. Jag föll handlöst för den här pyjamasen. Vi är ju hemma i huset ganska mycket och jag kan tycka att det är viktigt att inte förfalla bara för att man är hemma en hel dag. Absolut, det är charmigt att gå runt i Victors alldeles för stora t-shirtar och flottigt hår med men ibland kan det vara mysigt att göra sin lite fin fast i pyjamas. Alla önskar väl att man var en sån tjej som kom ner i ett fint siden set till frukosten varje morgon, jag går ner naken med en stor smutsig t-shirt jag. MEN nu ska det blir ändring på det och tänkte passa på att tipsa er också!

 

When I was in Stockholm we went buy Lindex press office and I saw this amazing pyjamas. I wanna be that kind of girl who walks around at home always looking fresh, normally I just take Victors t-shirts but I also think it’s important to make yourself look pretty even if you are home a whole day. Therefore I will know tip about some nice pyjamas.

1.Överdel & Underdel – Cubus

2. Överdel & Underdel – Lindex

3. Överdel & Underdel – Gina Tricot

4 kommentarer

Skriv en komentar