Nu kommer bröllopssnacket att börja trilla in här i bloggen. Ni har ju undrat vad som försiggår och hittills har vi bara fokuserat på vart vi ska gifta oss, när vi ska gifta oss och hur våra save the date kort ska se ut. Men nu börjar det roliga att komma!

Jag har ju valt att skapa min egna bröllopsklänning, det har alltid känts som en dröm och när jag har kikat på klänningar så har det alltid varit någonting jag vill ändra och nu kan jag ju göra det! Men det är nästan ännu svårare när man ska designa den helt själv med en duktig designer, valmöjligheterna är ju oändliga och DESSUTOM lider ju jag av beslutsångest, herregud säger jag bara. Just nu undrar jag om jag inte bara ha borde ha försökt hitta en färdig klänning istället, hmm.

Just nu håller vi iallafall på att komma fram till en klänning som känns som mig. En ”Maja klänning”. Men det är klurigt när man inte har ett lika stort sinne som en kreativ person, jag får tunnelseende och har väldigt svårt att föreställa mig saker framför mig. Visar personen som designar klänningen ett tyg eller ritar upp en kjol så kan jag säga nej samma sekund medan designern försöker att få mig att se helheten. När jag var hemma i Sverige sist så gick vi iallafall igenom material och olika typer av spets, inte visste jag att det fanns så många alternativ? Men det här kommer att bli bra, det känner jag på mig. Det svåra nu är att komma fram till en överdel, jag har alltid tänkt mig en viss modell men jag hade liksom förträngt att jag är väldigt kort och har en större byst och då kommer jag bara att se kort och bred ut om vi går efter det jag har tänkt. Det har ritats upp förslag till mig som ska passa mig och jag har fått sex sju stycken skisser skickade på mail så nu måste jag bara försöka bestämma mig. Det blir ju bara lite svårt när det inte egentligen är som jag hade tänkt mig, jag måste släppa alla spärrar och våga lita på att en designer är en designer av en anledning. Och jag får faktiskt ändra mig hur många gånger jag vill tills det känns sådär 100.

Vad tror ni jag har valt för slags modell på klänningen? Och vad hade ni valt för klänning?

Now the fun stuff is happening when it comes to the wedding! So far we have just been focusing on when and where we are getting married, but now the save the dates card are being sent out and now we can start focusing on the fun stuff. As you know I have decided to design my own dress with the help of an amazing designer, It has always been a dream of mine. But now I’m realizing that it’s so difficult! The options are to many for me to make any kind of decision. But we are getting there. It’s so typical me to have a picture in my head and not being able to think bigger. What kind of dress do you think I am going for?

Skriv en komentar