Sanningens ögonblick! Ni har jag frågat om vad jag egentligen tyckte om de olika maskerna och nu har jag testat alla. Herregud säger jag bara. Jag vet inte hur jag har överlevt utan dessa masker innan, nu är jag som besatt och använder de olika maskerna flera gånger i veckan.

Det blir svårt för mig att förklara med proffsiga ord vad maskerna gör när jag typ inte har en aning själv men huden känns som en bebisrumpa efter varje mask och generellt så upplever jag att min hud har lyfts, blivit lenare och betydligt renare. Jag känner mig fräsch i fejan helt enkelt. Ni MÅSTE testa.

Mina favoriter är dessa tre, lermasken, rosmasken samt enzymmasken. Den gröna lämnades hemma i Västerås så att jag alltid har en mask där men jag ångrar nästan att jag inte tog med den hit.

Ni hittar kitet här! Förresten en bra julklapp till er killar där ute som inte har en aning om vad ni ska köpa, jag personligen hade blivit jätteglad om Victor hade lyckats hitta det här.

I bought these masks from Peter Thomas Roth last month and I had heard so much good about them. And no wonder why. These face masks are amazing and I use them several times every week now. My favourites are the mud mask, the rose mask and the enzyme mask. I can really recommend these products! You can find them here. 

Skriv en komentar