Det är måndag och ny vecka! Och jag ligger efter. Gästerna har lämnat England, kylen ekar tom och det är grejer lite överallt. Blommorna har vissnat och vinglasen är fortfarande inte diskade. Dessutom så var Victor ledig hela morgonen så fram tills nu har vi legat i sängen, ätit frukost och tittat på Modern Family. Telefonen har ringt och jag har elva nya konversationer på what’s up och åtta nya mail. Det är dags att ta tag i dagen. Jag blir väldigt lätt stressad och vill egentligen bara gräva ner mig just nu, det är konstigt hur allting även alltid faller på samma dag för mig. Att sätta sig och jobba blir ju betydligt jobbigare eftersom att jag inte har någon lunch hemma, dessutom är diskmaskinen full och sopptunnorna lika så. Det blir ju som en ond cirkel som är svår att lösa, speciellt för min hjärna. Jag blir liksom helt lamslagen och vet inte vart jag ska börja. Hm, det får bli kaffe- jobb-affären-lunch-gym-jobb. Den ordningen tror jag. Nu kör vi, måndag, och för första gången på länge har tillochmed jag måndagsångest. Längtar tills ikväll när allting är i ordningen igen och jag får njuta av en kväll ensam.

Vi såg på youtube en gång att toasten blir godare om man stället någonting tungt på dom, osten blir liksom ännu mer kompakt så det gjorde vi imorse. Hade jag tagit bild på restan av köket hade ni blivit chockade.

It’s monday and I have so much stuff to do. Our guests are back in Sweden, Victor had the morning off and now I am alone in our big messy house. The fridge is empty and the garbage cans are full. All our flowers is dead and the wine glasses from this weekend is still not washed. I also have so much work that is waiting for me so now it’s time to make this day effective. Now I’m ready for one week alone with Victor before the national teams next week. Monday here I come!

Skriv en komentar