Maja Nilsson Lindelöf

NU! ÄNTLIGEN! Är samarbetet här, ni är många som har frågat om det vilket jag tycker är superkul. Jag gillar verkligen Desenio och det kändes självklart att samarbeta med dom, speciellt nu när vi håller på för fullt med att renovera vår nya lägenhet och även huset i Manchester (har beställt dit med). I vårt gästrum i Sverige just nu håller vi på att bygga in garderober och sedan ska vi ha en vägg med fem sex tavlor. Jag valde bland dessa fina posters och såhär ser det ut just nu, jag kan dock inte bestämma mig om det var snyggare med några på golvet? Eller om alla ska upp på väggen, ni får se slutresultatet nästa vecka!

Koden MAJA ger er 25 % rabatt hos Desenio mellan 3-5 oktober (gäller ej handpicked posters eller ramar), ni kan följa @Desenio på instagram för att få mer inspiration.

Right now I have a collaboration with Desenio! I love Desenio and it’s so perfect tajming right now when we have not only our new apartment in Sweden but also our new house in Manchester. Did you know you could order from Desenio in the UK as well? I ordered this amazing posters to Sweden, I love them!

Right now you can get a discount of 25% if you use the code MAJA (except for handpicked posters and frames) follow @Desenio for more inspiration on instagram!

 

4 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Tycker att postern med palm/växten är sååå fin och skulle vilja beställa hem NU på en gång, men hittar inte den alls på hemsidan. Är det möjligt att fixa en länk dit?

  • Maja Nilsson Svara

   Men nej nu har jag letat men hittar den inte heller längre.. den kanske tog slut? 🙁 Stor kram

 2. Hej Maja!
  Vart är den rosa puffen ifrån? Så galet snygg!?

Skriv en komentar