Maja Nilsson Lindelöf

Nu är veckans podd ute! Vi pratar om Ikea, jag skvallrar om modeveckan i Stockholm och vi pratar om Nellies första år i livet.

Rekommenderade inlägg

35 kommentarer

 1. men åh, ÄNTLIGEN! Har lyssnat två minuter och skrattar redan både med och åt er! 🙂

 2. Ni vill inte bli igenkänd som Viktors och Johns flickvänner men det enda ni pratar om är dom två och BARA massa klagomål…. berätta mer om roliga historier när ni fått åka med på olika mästerskap ist för att gråta över att dem inte kommer ner till receptionen och välkomnar er och bär upp era väskor… ni säger att det är så mycket fördomar om ”fotbollsfruar” men ni hjälper då inte till med att ändra det. Verkar ju vara hemskt att vara tillsammans med otroligt talangfulla killar!? Prata mer om er två och vad du maja jobbar med om dagarna. Du skriver bara att du är på massa möten osv, men vad gör du egentligen? Intresserad av vad NI gör och inte hur jobbigt det är att leva med en fotbollsspelare! Pusssss <3

  • Maja Nilsson Svara

   Ja vi hade faktiskt exakt samma ton i avsnittet den här veckan som du har nu ju ?

 3. ÄLSKAR podden. Också fantastiskt att ni släpper den på söndagar så får man avsluta veckan med att lyssna på er podd. Tack för det och tack för en bra blogg Maja. Allt gott, puss och kram

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för dina ord. SÅ glad när ni kommenterar. Stor kram

 4. Ni är för sköna! Härliga och down to earth båda två?? Kul att följa er ?

 5. Det är lite komiskt hur du sitter och beklagar dig över att ingen tar dig för den du är utan att du bara skulle ”varit någon” om viktor var med dig på mode veckan tex. Men nu har ni gjort 4? 5? poddar och ni har i stort sätt endast pratat om era pojkvänner. SÅ vilka är ni? Vem är du förutom att du gillar kläder och för det mesta är irriterad på din pojkvän? Ni verkar ju för det mesta skit hemma med en och annan myskväll som ni tar vara på i sängen. Vi vet det nu. Vi vet att era män är precis som alla andra män i stort sätt. Dom tänker inte på middagen. Dom går inte ner för att hälsa er välkomna. Dom har inte hjälpt till hemma med städning/tvätt osv osv. Lite mer dig nu kanske och släppa att din pojkvän spelar fotboll och måste vara borta. Jag tror egentligen du förstår att det inte är så roande tillslut.

  • Men seriöst! Vad du låter vrång och otrevlig i din kommentar. Tycker dom pratar MYCKET mer om sig själva och deras liv än deras pojkvänners. Men klart det blir snack om pojkvännerna också? dom pratar ju om sina liv? Där pojkvännerna är inkluderade. Upplever inte alls att hon beskriver Victor som du gör, kanske tar du in lite av ditt egna bittra liv i din skildring?

   GRYM PODD MAJA!!!!!! /från en tjej som älskar din blogg ??

   • Maja Nilsson Svara

    Tack Bella!! Roligt att du lyssnar på vår podd. OCH gillar min blogg. <3 Glad jag blir

  • Tala för dig själv Jonna. Jag tycker podden är superbra och det är den för att dom pratar om just det dom vill prata om.

   Maja och Sanna, fortsätt precis som ni börjat. Det är jävligt underhållande. Bästa sveska podden tillsammans med Adam o Kompani och Tutto Balutto.

  • Maja Nilsson Svara

   Vi kommer att fortsätta prata om våra killar och om hur vi upplever det här livet, så det är nog bara för dig att sluta lyssna. Då slipper ju du bli så irriterad att du inte bara tar dig tiden att lyssna på fem avsnitt utan även kommentera i min blogg. Kram ända bort till Hallstahammar.

 6. Cassandra Svara

  Alltså bästa podden!!!!! Nu har jag något att se fram emot varje söndag, söndagar som ofta kan vara förknippade med ångest blir nu så mycket roligare. Ni verkar vara så härliga människor, kul att ni bjuder så mkt på er själva! ☺️

  • Maja Nilsson Svara

   Kul att det uppskattas, fast det är lite läskigt. Stor kram Cassandra

 7. Älskar er och podden! Brukar lyssna varje måndag när jag pendlar till Norge (även om jag har svårt för att hålla mig och vill egentligen bara lyssna på det nu,nu,nu) Störtsköna tjejer är ni! Lyssna inte på gnällspikarna. Podden heter livet på läktaren och ser det som en självklarhet att ni pratar om allt som händer runt detta. Om det så handlar om mode, möten, bebis, fotboll, resor, vinkvällar eller era pojkvänner. Hade ärligt talat blivit besviken om ni inte nämnt detta. Ni ska inte ändra på ett dugg utan fortsätt och kör erat race! Girlpower på er! ??

  • Maja Nilsson Svara

   TACK för att du tog dig tid att skriva. Vi kommer SJÄLVKLART att köra på precis som vanligt. Stor kram <3 Ha det bäst i Norge.

 8. Tack för en otroligt underhållande podd!

  Jag har några frågor till er: hur funkar det om man har barn och era män/killar byter klubb/land när barnen är i skolåldern? Sliter man upp barnet så att hen får byta skola eller har man privatundervisning? Är det något klubben i så fall bistår med eller får man betala sånt själv?

  Hur mycket går att förhandla i ett fotbollskontrakt egentligen, tex hus/lägenhet, hyr man det eller betalar klubben sånt? Bil? Ja ni fattar…

  Sanna: maja och Victor har ju en lägenhet i Sverige, har du och John också det eller bor ni hemma hos era föräldrar/på hotell när ni är i Sverige?

  Kram från en trogen lyssnare!

 9. Jag tycker podden är grym iallafall. Ser framemot varje avsnitt och lyssnar alltid på måndagsmorgonen när jag pendlar till skolan. Helt fantastiska är ni! 🙂

  • Men herregud vad bittra människor. Jag tycker iaf att det är fantastiskt roligt att lyssna på er. Ni är så härliga och ödmjuka. Min kille är också elitidrottsman och vi har just nu distans – så känner igen mig i mycket ni säger haha.
   Men jag tycker inte att ni pratar för mycket om era killar?! Det är ju intressant och höra om hur ert liv ser ut och era killar är ju en stor del av det.

   Ni är jätteduktiga!
   <3

  • Maja Nilsson Svara

   Taaaack för att du tog dig tiden att skriva till mig <3

 10. Fy fasen vad ni är bäst! Från att ogilla söndagar så är det dagen jag ser fram emot mest. Önskar att jag vore yngre och hade kunnat hänga med er för ni har exakt min humor och är så jäkla roliga ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah men du kan hänga med oss ändå!!! Stor kram <3

 11. Intressanta kommentarer du fått ändå, det är härligt när tjejer peppar varandra ?Min sambo spelar inte fotboll, men han har ett jobb. Och ett tidskrävande intresse… golf ? Jag är också ofta irriterad på min pojkvän och pratar gärna med mina vänner om att jag är det. Tycker att man får lov att gnälla om (och skratta åt) alla ens i-landsproblem ibland. Idag hade min underbara pojkvän tagit den sista mjölken och ställt in det tomma paketet i kylen, så ingen mjölk i kaffet för min del. Man har det inte lätt som kvinna… Skrattar mycket när jag lyssnar på er podd, du är grym Maja ?

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah eller hur? Så roligt att du gillar podden. Tack för att du tog dig tid att skriva till mig. Stor kram <3

 12. Islänningen kanske blev irriterad för att du sa att han var med i Beck. Han spelade i andra svenska snutfilmserien, Wallander ?

  • Maja Nilsson Svara

   Näää jag sa ju Wallander, både irl och i podden 😉 Kram

 13. Fan vad bra och sköna ni är! Älskar verkligen podden. Kram.

 14. Ni är så jäkla sköna! Upplyftande att lyssna på två som berättar som det ÄR, och inte fejkar något. Och det är enbart kul när ni gnäller lite på era killar, vilket ni ju också gör med glimten i ögat. De är fotbollsproffs, lite skit kan de allt få ta utan att tjejer ska rusa in i kommentarsfältet och försvara dem.

  Puss och kram till er ❤️

 15. Har alltid läst massa bloggar och när de är på modeveckan och allt är så härligt och bra så har jag alltid undrat om det verkligen är det. Så uppfriskande med någon som vågar säga att det faktiskt är drygt osv där, precis som man alltid trott. Du verkar vara så jordnära och go ? Jag har också tänkt på att ni pratar mycket om era killar i podden men jag tycker ni är roliga och det stör inte mig. Fast mest vill jag ju höra om er pga skitroliga och knäppa ???

 16. Älskarrrr att ni snackar om era vanliga liv samt pojkvänner, tycker sånt är roligt. Det är ganska uppfriskande med tjejer som berättar hur det EGENTLIGEN är och att det är normalt att bråka och tjafsa samtidigt som man älskar varandra mest av allt. Allt behöver liksom inte vara en ”perfekt fasad”. Heja er!!!!!! Känns som att sitta med tjejkompisar när man lyssnar er podd. <3

Skriv en komentar