Maja Nilsson Lindelöf

Hey Maja!!!
which countries have you already visited?

Italy, France, Germany, Czech Republic, Thailand, Cambodia, Malasia, The Philippines, Indonesia, Portugal, Norway, The UK, USA, Finland, Spain, Greece, The Maldives… hmm alot!!


A picture from my Asian trip three years ago!

which countries do you want to visit in the future?

I would like to go to New Zealand!

what is your favourite food?

Pasta for sure!

what type of music do you like?

Mumford and Sons, Bon Iver, Justin Bieber, Beyoncé, or everything actually!

Are you enjoying manchester?

So far yes!!

Will you visit Portugal again one day?

Absolutely!

Can you make a post about Sweden? I would love to know more about it. Kisses from Portugal!!! <3 <3 <3 

Yes sure I can do that! Xo xo

Grym jävla blogg!! Äntligen en normal tjej hehe. Vad tycker du om olaplex? Läst så mycket olika men är det så fantastiskt som det sägs? Fortsätt som du gör och jag önskar dig all lycka i Manchester :*

TACK DU! Hahah… Jag tycker att det är bra? Eller alltså jag vet inte riktigt än men glömde flaskan i Sverige så har inte använt det så ofta. Upplever att håret blir strävt några dagar efter så jag använder det när jag inte har någonting speciellt för mig och kan se ut som ett troll i håret. Återkommer! PUSS

Hur många läsare har du per dag/vecka?

Nu är jag uppe i cirka 110 000 läsare i veckan! Ni har blivit många?? SÅ KUL.

Hei Maja! Så gøy å lese bloggen din. Er selv fra Oslo ( ser du har jobbet der), og stor United-fan så denne bloggen skal jeg følge med på. Håper Victor lykkes i verdens fineste trøye! Kommer det updates som er United/fotballrelaterte eller vil du holde den delen av livet litt utenfor? Lykke til med deres nye tilværelse, spent på fortsettelsen.

Hej! Åh så roligt med en norrman! Jag kommer att skriva om mitt liv och ibland gäller det även om Victors fotboll men ytterst sällan. Jag är faktiskt inte så insatt så jag har inte så mycket att komma med är jag rädd för…. Stor kram.

Hej Maja!
Först och främst- Du är så cool och en sådan förebild!! Älskar att läsa din blogg. Jag undrar vad det var för kurs du läste i marknadsföring, via vilket universitet läste du? Vad tyckte du om den?

Hej fina du. Tack snälla. Jag läste bara en introduktionskurs som var väldigt bra från MDH. Det var en kurs som var 100 % på distans. Fick mig att inse att jag vill jobba med marknadsföring, pr och dylikt. Jag hade rätt tankesätt för kursen liksom. TESTA! Annars kan man bara hoppa av. Kram

Hej! Har du köpt ny kamera eller är de fortfarande Sony A6000? Så bra skärpa på dina bilder du tar nu och tycker inte min kamera (har samma) blir lika bra. Älskar din blogg och grattis till all framgång, välförtjänt!!!!

Nej den kameran ska jag sälja he he, den var alldeles för svår och jag har inte tålamod nog att lära mig! Använder min Iphone 7 Plus! Kramis och tack, så fina ord.

Hello Maja!
My questions are:
– What’s your favorite make-up brand?

Hm, that must be Mac och Urban Decay!

– How were your visiting days in Manchester, and how do you think it will be when you live there?” Since time/meteorology in Portugal is somewhat different from England!

I think it will be good but very different. Not so much adventures and I think we will spend much more time at home than we did in Lisbon.. But it will be nice. I am excited!

– I’ve told you many times that I love your blog, both this and the previous one. What are your goals for this blog? You have to start making vlogs of your days with your new camera! Kisses and that everything goes well.
Kisses from Portugal!

Thank you <3 I want the blog to become international and to help me do other stuff in the same genre. I love blogging!

Hej! Jag har en fråga som har kommit upp sen du har haft frågestunden. Du skriver mycket om dina relationer med gamla bekanta och att du är försiktig med de för det känns ytligt/ogenuint, men hur ställer du dig till nya vänner som kan komma med kändiskapet från bloggare och andra mediaprofiler? Tänker inte enbart utifrån victors håll utan främst från ditt entreprenörskap med bla. bloggen och sociala medier. + Din och Sannas podd är ju för underbar!

Hej! Bra fråga. Hittills har jag inte fått någon ny vän genom bloggvärlden och sociala medier. Jag har en ganska så bra radar när det kommer till alla människor jag träffar nu förtiden, så oavsett om dom är offentliga människor eller inte så känner jag av precis lika mycket. Jag själv lockas inte av den här ”bloggvärlden” och har inget behov av att hitta vänner i den. Jag tror att man hittar vänner lite överallt, om jag stöter på någon som jag klickar jättebra med som är genuin så tar jag inte hänsyn till vad den personen jobbar med. Nu blev det lite flummigt svar, helt enkelt så skulle jag inte vara mindre försiktig mot en person bara för att hen är offentlig. Jag har insett att offentliga personer är precis som vanliga personer och skulle aldrig tycka att någon är coolare än någon annan och därmed vilja bli vän med någon pågrund av det. Däremot har jag hittat många vänner i fotbollsvärlden, men det är ju bara för att alla fattar grejen med det här livet! Kramis

Hej Maja!
Såg på insta story din bild på vardagsrum och la märke till matbordet. WOW säger jag bara!! Min fråga är, vart kommer det ifrån?

TACK, vårt hem har blivit så fint. Bordet hittar du HÄR. 

Hej! Jag undrar om du skulle tycka det var kul om man gick fram till dig på stan för att typ ta bild om man ser dig? Eller skulle du tycka det var creepy? Haha… du är iaf så härlig och inspirerande <3

Haha nej inte alls jag blir BARA glad och lite generad när det sker (ytterst sällan dock men när det händer är jag mallig en vecka efter. KOM FRAM!!) Kram!

Hej Maja!! Har nyligen börjat läsa din blogg och du ger mig så mycket inspiration! Så snygg! Läste att du har 8 st märkesväskor (dröm). Har du alltid haft en förkärlek för märkesväskor eller är det på senaste tiden du fått upp intresset för väskor? Hade varit kul om du visat alla och berättat storyn bakom dem. Vet att Kenza har gjort en liknande video om det

Hej, åh så roligt att höra! Jag har alltid älskat väskor och kläder. När jag var yngre köpte jag hellre kläder än mat och för min första lön köpte jag en klocka i guld från Calvin Klein som jag sedan den dagen alltid bar på min handled. När jag var yngre drömde jag om väskor från Michael Kors eller den där vanliga väskan från Louis Vuitton (ni vet vilken jag menar). Så ja, jag har alltid haft en förkärlek för märkesväskor och blir lika pirrig varje gång jag klämmer på en ny. Väskor är livet, iallafall i min värld. Får se om jag kan visa upp väskorna, känns lite konstigt men många av er frågor så kanske.. Stor kram.

Jag och min första märkesväska! Fick den här vita väskan från Michael Kors av Victor i julklapp. Fortfarande den finaste presenten jag någonsin har fått. Vi hade varit ihop i några månader och bytte julklappar nere i hans pojkrum. Så kom han in där med en stor svart påse med texten MICHAEL KORS med en stor röd rosett. Den här väskan kommer jag alltid att ha kvar.

Hej! Måste börja med att säga att jag älskar din blogg! När jag ”läser” bloggar brukar jag oftast bara titta på bilderna, men din blogg är den enda bloggen jag faktiskt läser vartenda inlägg på. Jag tycker att du skriver dina inlägg på ett bra sätt samt att det alltid är roligt att läsa dina inlägg då du verkligen verkar vara dig själv på bloggen! Älskar även din klädstil, den är väldigt häftig och inspirerande! Sen så har jag en fråga också, jag undrar varför du tror att folk läser din blogg? Kram! Du är bäst och fortsätt med det du gör!

Nej men vilken komplimang?! Så glad jag blir. Tack. Hm oj vilken klurig fråga. Jag vet inte? Jag har hört att jag skriver på ett bra sätt, lite så som man tänker fast i skrift. Sen tror jag att folk uppskattar att jag är ärlig. Lindar inte in så mycket saker och tycker om att skriva om saker jag tänker på. Jag har läst så många bloggar i mina år och hade idag önskat att någon faktiskt skrev hur det egentligen var när jag va yngre. Det man tyckte var så coolt och ballt då har man ju insett nu inte alls stämmer in med verkligheten. Det är nog det, men jag vet inte. Det verkar funka iallafall så jag kör på som jag alltid gör (fast jag har fått lite striktare direktiv nu he he ). Stor kram <3

8 kommentarer

 1. Du ska verkligen inte ”be om ursäkt” för alla dina väskor! Jag hade aldrig aldrig haft råd med dessa väskor men jag ÄLSKAR att se, så skulle vara så kul att se dig visa upp dessa små kärlekar och berätta när du köpte dem. Och kanske visa upp någon väska du gillar som är från tex. Zara eller liknande, för en billigare peng 🙂

 2. Rita Felizardo Svara

  i am so happy that you answered my questions!!! you’re amazing!!! ❤️

 3. skulle du kunna berätta Hur du åt och tränade när du gick ner 18 kilo?
  Sjukt kul att följa dig, grym är du!

 4. Några fundering är jag har ? Som jag förstått det träffades du och Viktor på Summerburst i Stockholm? Och både du och Viktor är från Västerås, stämmer det? Är ni från olika stadsdelar i Västerås? Hade ni aldrig stött på varandra i Västerås dessförinnan eller vetat vem den andra var? ☺

 5. Jag älskar verkligen din blogg! Jag undrar om inte du skulle kunna göra ett inlägg på hur du redigerar dina bilder, vilka appar du använder och hur du tänker när du fotar osv. Skulle vara jättekul! 🙂

 6. Hejsan Maja!
  Hade du velat göra en liten guide på er resa i Asien? Ska själv iväg snart och hade varit kul att höra dina tips och historier 🙂

 7. Linnea Andersson Svara

  När kommer inlägget om ringen och förlovningen *spänd*

 8. Hei! Takk for svar, så kult at du tar deg tid til å svare så mange spørsmål! Liker bloggen din, og har også ledd mye av dine Twitterupdates hvor du ”utleverer” Victor, du har herlig humor! 🙂

Skriv en komentar