Maja Nilsson Lindelöf

VILKEN DAG! Jag har varit igång sedan klockan åtta. Nu äntligen är vårt sovrum klart! Jag ska visa er bilder imorgon tänkte jag. Jag har åkt till Ikea och köpt gardinstänger. Ingen berättar för en att när man blir vuxen och ska flytta till sin första lägenhet så behöver man såna saker och det innebär även en helt ny värld. Jag har åkt tillbaka fyra gånger nu och tillslut så blev det rätt. Vem visste att det fanns så många olika alternativ? Självklart slutade det med det billigaste och mest enkla alternativet, det blev snyggast helt enkelt! Jag och mammas karl Stefan har borrat och fixat med tavlor, speglar och gardiner hela dagen. Här är två tavlor som numera sitter på mina väggar, vad tycker ni?

Ramarna är tydligen super populära och finns att hitta för en billig peng på Clas Ohlsson är dom slut så hittar ni liknande här, den gula tavlan hittar ni på Ellos och den blåa hittar ni på Desenio(adlinks). Förresten så kommer jag att ha ett samarbete med Desenio i September, så om ni väntar lite så får ni en rabattkod av mig då!

What a day! I have been going non stop since 8 am this morning. Finally our bedroom is done, I love the result! I will show you pictures tomorrow. Nobody tells you though that when you grow up and get your own place there is so much stuff that you need. I have been buying four different curtain rods (spelling? I use google translate for these kind of words). Finally I got the right ones. 

These are two paintings that we put up today, what do you think? I love them. You can find the yellow painting here and the blue one here. If you like the frame you can find one here. 

4 kommentarer

  1. Tell me about it! I just bought my first appartment! So much stuff that you need to buy! BUT it is soooo much fun choosing and deciding what to get! Have a nice evening! Greetings from Luxembourg! Ps: I love your blog!

  2. Åh jag som just nu sitter och spanar på tavlor från desenio. Då kan jag fundera ett tag till alltså ??. Tack för en super bra blogg förresten ??

  3. ÅH är så spänd på att se sovrummet – kollat om på din video på instastory flera gånger för att memorera lite inspiration! Jag har precis flyttat till Jönköping för att plugga i tre år och jag flyttar troligtvis strax in i ett rum i en bottenvåning. Tjatigt att dela MEN jag tänker lägga fullt krut på att göra ordning mitt sovrum så jag älskar det. Det positiva är ju att jag slipper lägga pengar på vardagsrum och kök – mer kvar till mitt rum. Nu vill jag se bilder! OCH jag vill måla om mitt sovrum blått – det tror jag tyvärr inte att jag får.

  4. Asså ”banana”, så kuuult! Sånn vil jeg også ha!! 😀

Skriv en komentar