Godmorgon! Jag var uppe med tuppen imorse, sprang fem kilometer och sedan har jag slängt i mig frukost, fönat håret och sminkat mig samtidigt som jag har packat väskan. Jag hanterar inte stress bra och att bestämma sig dagen innan för att åka på Fashion Week i Stockholm känns inte optimalt. Jag och min kompis Strand åker idag och blir kvar till imorgon, det ska bli så roligt och mysigt. Whyred, Stylein och By Malinas visningar står på schemat och ikväll ett event på Brillo. Så himla roligt och jag är så glad över att jag har blivit inbjuden till min första modevisning?! Vad hände liksom.

Jag ska ta så mycket bilder jag bara kan för att visa er imorgon och försöka uppdatera konternuerligt på Insta Story hela dagen, där heter jag ju majaenilsson.

Förresten så är det KAOS här hemma pågrund av målningen vilket inte har underlättat min stressade hjärna. En dag kvar sen ska jag städa heeeela torsdagen.

Good morning! I was up early this morning and ran 5 km, then I have been doing my hair, packing my bags, eating breakfast, and so on and so on. Yesterday I decided to go to Stockholm and watch my first fashion show EVER? It´s gonna be so much fun and I will go with my good friend Strand. We are staying until tomorrow so it will be a fun day for us. Now I have to do the last stuff and then get to the train station. I will try to update my Insta story all day, see you there! @majaenilsson.

 

2 kommentarer

  1. Hej Maja!
    Jag måste bara säga detta. Jag tycker du är såååå grym. DU kör ditt egna race, du är fantastiskt rolig på twitter och du är så förbannat vacker. Kör ditt race. GUUURLPOWER.

Skriv en komentar