Vad för preventivmedel använder du? Älskar din blogg.

Hej! Nu har jag fått stenkoll på min menscykel och vet vilka dagar som man ska passa sig för och inte. Äter inga hormoner eller dylikt, vi får det att fungera iallafall då jag mådde så jäkla dåligt av hormoner och att fortsätta var inget alternativ. Kram!

Har du någon ”femårsplan”? något du känner att du MÅSTE ha gjort inom fem år, eller någonstans du känner att du måste vara inom fem år?

Ja! Eller snarare en årsplan, jag planerar oftast i halvår. Innan nyår så har jag exempelvis mål på en viss summa som jag ska fakturera per månad osv. Men om fem år är jag en självständig entreprenör, mitt andra företag ( som är en hemlis) är i rullning och jag blir igenkänd för att vara Maja Nilsson och inte VNLs flickvän Maja. Låter bra va? WOHO, så kul att skriva ner sånt här svart på vitt.

Hej. Är trollbunden till din blogg, vet inte vad men du är bara så jävla snygg framgångsrik obrydd och bara jävligt äg-ig! Så man blir avundsjuk fast på ett bra sätt. En sak jag undrar är, kollar du på prislappen när du köper någonting? Alltså köper du det du tycker är snyggt utan att kolla eller småsneglar du lite som en vanlig Svensson alltid gör (drar fram prislappen och hoppas att ingen ser för att sedan hänga tillbaka plagget lite försiktigt om det kostar lite för mycket ….) du är grym!

Åh så glad jag blir!! Tack tack tack. Ja varje gång såklart! Senast igår när jag gick på stan med min kompis Strand så valde jag mellan tre olika torrschampon och då sa jag högt utan att tänka mig för ”Äsch jag tar den som är billigast” och fick till svar ”Du är verkligen snål”. 99% av alla gånger som jag går i märkesaffärer hänger jag tillbaka plagget eller väskan då jag får en chock av priset. Och köper jag någonting dyrare så får jag ångest i typ en vecka efteråt. Ibland kan jag nästan få lite för mycket ångest men det beror nog på att jag lever med en person som spenderar större summor på en gång och sen kan gå utan att shoppa i tre månader medan jag kommer hem med någon påse lite då och då. KRAM du är grym och tack för att du läser min blogg.

Kanske en konstig fråga, men vad har du för bakgrundsbilder på din telefon? 

Här är min bakgrundsbild på den läste skärmen..

..och det här är min hemskärm.

Samt hur kunde en dag med mat se ut när du gick ner i vikt??

Jag tror att jag gick ner i vikt eftersom att jag började träna mycket och började äta mer rent. Jag åt mer vanlig mat och drog ner på sötsakerna, alkoholen och fet mat. Fikade sällan och åt inte godis och dylikt. Men jag åt vanlig mat, men istället för den vanliga pastan valde jag bönpasta eller en stor sallad exempelvis. Idag äter jag betydligt mer av allting då jag hellre vill vara stark och tajt än bara smal. Tänk husmanskost och ät ibland vad fan du vill, mår hjärnan bra så mår kroppen bra och då kommer man i form av sig själv. Det tror jag stenhårt på!

Hej, jag började inte följa dig för att du är Viktors flickvän utan för att du är otroligt vacker, rolig och en stor inspo för mig!! Jag undrar var byxorna som du hade när du reste till Manchester kommer ifrån?? 

SÅ roligt, tack <3. Dom gröna byxorna kommer ifrån Ganni!

 

Samt Hur många dagar tränar du i veckan ca?

När jag är i rutin tränar jag cirka sex dagar i veckan. Men det är inte alltid stenhårda pass, varvar mellan powerwalks, löpning och styrketräning.

Vad tror du håller liv i ett förhållande?

Jag tror att man inte får vänja sig vid varandra. Jag blir ofta påmind om hur jäkla snygg Victor faktiskt är när jag ser att han får blickar av andra tjejer, meddelanden och sådan slags uppmärksamhet. Jag tror att det gör att jag ibland blir lite lite lite svartsjuk och det i sin tur sätter fart på mina känslor igen. Jag tror att det är viktigt att dejta varandra och att komma ihåg att fråga den andra saker. Vilja lära känna personen ännu mer. Man ska våga bråka och ha kriser. Sen måste man ligga mycket också. Såklart.

Så ytlig fråga kanske, men kmr du känna mer press på din klädsel nu eftersom det kanske kmr finnas paparazzis på ett annat sätt än tidigare?

Ääääälskar din blogg, du är grym Maja!!

Heeeej och TACK!!! <3 Haha rolig fråga! Inte pågrund av paparazzis faktiskt men pågrund av bloggen. Inte det att jag känner att jag måste ha på mig fina märken och dylikt utan mer variation, jag kan ju inte ha på mig min favoritklänning en gång i veckan liksom när jag lägger upp dagens outfit. Men det påverkar inte mig så mycket egentligen. Jag hade köpt lika mycket kläder ändå he he.

Hi I really love your blog. Your blog is my favorite  1: What is your favorite thing about your fans? 2: What is the best you can do?I am very happy that we can ask questions.

Hi Victoria!! Thank you so much for your kind words. Hm, that must be that you guys are always so kind to me. I almost feel like I have a family in here and everytime I see a comment it makes me genuinely happy.

The best I can do? Hm, if I understand the question correctly it must be that I have a real strong will. I make things happen and the sky is the limit for me. I never give up and believe that I truly can achieve anything I put my mind to. Xoxo

Ni har ju säkert vetat ett bra tag innan det blev officiellt att ni var påväg att flytta till England men hann ni ”säga hej då” till Portugal? Läser man din blogg känns det som ni åkte hem på semester till Sverige och aldrig mer åkte tillbaka. Hade man inte velat göra något speciellt som sista grej i staden som varit ens hem de senaste åren? Eller det kanske ni gjorde bara att du aldrig bloggade om det?

Hej <3 Vi visste ju om att det var på gång men man kan aldrig veta helt hundra förrän den dagen en spelare skriver på det nya kontraktet. Om nått trodde jag att vi ändå skulle hinna åka tillbaka och kanske flytta nu i Augusti innan fönstret stänger. Jag hann inte alls säga hejdå och hade behövt någon vecka själv med Victor i Lissabon. Låter kanske töntigt men det är en väldigt stor sorg för mig att det inte hanns med. Det var ju staden där jag blev kär i Victor, där jag blev vuxen på riktigt och där vi skapade vårt liv tillsammans. Det känns tufft faktiskt. Men en dag åker vi ju tillbaka dit, och då ska jag sitta på alla takterasser i hela stan med honom och dricka öl, prata om alla fina minnen och gå runt i våra gamla kvarter.

I have two questions!! Did you miss Lisbon? What is your best memory of when you lived there?Big big kiss Maja, stay always true to yourself. 

Hi Paula!! Yes, everyday I miss Lisbon. I fell in love in that city completely. The best memories must be the first year when I met Victor. I flew to Lisbon every month and we spend the days on the beaches and on restaurant getting to know each other and making out. When I think about that my whole body fills up with so much love. But I also have very good memories from all of our apartments. We had some really good years in Lisbon and I will be forever grateful. I hope that we one day when we are older after Victors career can move back there. Xo <3

Hej!
Älskar din blogg och framförallt ärligheten du bär med dig!
Två frågor: – Kan man få se förlovningsringen? Jätte sugen på att se den och höra vilket material och sten eller diamant du har.

Tack för dina fina ord <3 Jag ska fixa ett inlägg om ringen!!

– Snusar du? Bara av ren nyfikenhet då jag tycker det är rätt ballt med kvinnor som gör det.

Ja det gör jag men ingenting jag vill uppmuntra eller skylta med men det verkar ha blivit en snackis det där med min snus. Kanske för att jag alltid lyckas ha den i handen när jag är med på kort :))))

4 kommentarer

  1. Tycker det är så roligt med inlägg där du svarar på frågor! Ett av mina favoritinlägg! 🙂

  2. Hej! Måste börja med att säga att jag älskar din blogg! När jag ”läser” bloggar brukar jag oftast bara titta på bilderna, men din blogg är den enda bloggen jag faktiskt läser vartenda inlägg på. Jag tycker att du skriver dina inlägg på ett bra sätt samt att det alltid är roligt att läsa dina inlägg då du verkligen verkar vara dig själv på bloggen! Älskar även din klädstil, den är väldigt häftig och inspirerande! Sen så har jag en fråga också, jag undrar varför du tror att folk läser din blogg?

    Kram! Du är bäst och fortsätt med det du gör!

  3. Blev lite fel formulerat! ” varför tror du att folk läser din blogg? ”

  4. Hej Maja!! Har nyligen börjat läsa din blogg och du ger mig så mycket inspiration! Så snygg! Läste att du har 8 st märkesväskor (dröm). Har du alltid haft en förkärlek för märkesväskor eller är det på senaste tiden du fått upp intresset för väskor? Hade varit kul om du visat alla och berättat storyn bakom dem. Vet att Kenza har gjort en liknande video om det! 🙂

Skriv en komentar